Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το παιχνίδι θα σπείρει και θα γίνει πολύ μεγαλύτερο σουξέ από το ήδη επιτυχημένο Κοντρόλ. Ποπκόρν δεν είναι για να παίξει και ο τελευταίος πλεμπαίος, αλλά κάνει αρκετό ταμείο ώστε να εξασφαλίζει την ευμάρεια της Remedy. Είναι υπόδειγμα σωστής εκμετάλλευσης του publishing μοντέλου του Τίμαρου, όπως ορθά έγραψε και ο Τόνεχ.
 
ΖΗΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ?
Μαν μου, δεν ξέρω αν σου είπα, βάζω για δημοτικός σύμβουλος. Τί; Περάσανε; Ε δεν πειράζει. Στις επόμενες. Ποιός; Είχα κλέψει χθες συντάξεις; Όχι ρε μαν, με μπερδεύεις. ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ; #Συνέπεια #Ήθος #Ελλάδα20
 
Μαν μου, δεν ξέρω αν σου είπα, βάζω για δημοτικός σύμβουλος.
Σε είδα και εκστασιάστηκα με τα σκιλς σου! (καταραμενο οτοκορεκτ)
 
Λήξη συναγερμού;
Ετοιμαζόμουν να ρολάρω σκληρά με γκιφάκι Δε σε πιστεύω-άνκορμαν (όχι εσένα Άλεξ), αυτόν τον Μπατάλιονς οβ φίαρ πως το λένε, αλλά τον μπέρδεψα για λίγο με το άλλο τον τρελό χονδρό με γυαλιά που έχει πει ανακρίβειες κατά καιρούς.

Επίσης, πως έχει FSR, αφού αν δεν κάνω λάθος είναι nvidia χορηγούμενο γκέημ και άρα DLSS;;
 
Ετοιμαζόμουν να ρολάρω σκληρά με γκιφάκι Δε σε πιστεύω-άνκορμαν (όχι εσένα Άλεξ), αυτόν τον Μπατάλιονς οβ φίαρ πως το λένε, αλλά τον μπέρδεψα για λίγο με το άλλο τον τρελό χονδρό με γυαλιά που έχει πει ανακρίβειες κατά καιρούς.

Επίσης, πως έχει FSR, αφού αν δεν κάνω λάθος είναι nvidia χορηγούμενο γκέημ και άρα DLSS;;
γιατί αλλιώς δεν θα έτρεχε στις κονσόλες ούτε με 5fps.
 
Τεχνολογικά δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στο να υποστηρίζει ένα παιχνίδι και DLSS και FSR (και Intel XeSS, μην το ξεχνάμε).

Από όσο γνωρίζουμε, η Nvidia δεν έχει κόψει ποτέ το FSR από τα παιχνίδια που σπονσοράρει, η φάση της είναι "bring it on, η σύγκριση είναι υπέρ μας".
 
Η αλήθεια είναι πως συνήθως βλέπω υποστήριξη για το ένα ή το άλλο. Όσο για το δεύτερο, Metro Exodus says hi, που το 'χω και πρόσφατο. Πέρασα mod για FSR, ok μπορείς να πεις ότι η μλκ βαραίνει τους devs περισσότερο παρά την nvidia.
 
To FSR δεν υπήρχε διαθέσιμο στο κοινό κατά την κυκλοφορία του Metro Exodus Enhanced Edition, βγήκε κάνα μήνα μετά. Θα μου πεις, από τότε έχουν περάσει χρόνια, δεν μπορούσαν να το προσθέσουν; Προφανώς θα μπορούσαν, εδώ το έκαναν modders, πάντως δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνύει δάκτυλο της Nvidia, αν ήταν θα το έκαναν και σε άλλα παιχνίδια που πρόσθεσαν κανονικά FSR μετά την κυκλοφορία του.
 
να θυμίσω ότι στην Ουκρανία έχουν ακόμα πόλεμο, οπότε το να βάλουν FSR ίσως δεν είναι και Α πριόρι για αυτούς.

εντιτ άκυρο, έχουν μεταφέρει τα γραφείο Μάλτα μετά την πρώτη επίθεση της Ρωσίας το 2014.
 
Σέγκα ή Σάγκα;
Άλεξ Κέισι ή Άλεξ Μέρφι;

Ρωτάω για κάτι φίλους από το χωριό που είναι στο φράκτη.
 
Ε, Epic, έπος, ταιριάζει. Θα είναι λογικά και epic fail στις πωλήσεις οπότε όλα συνδέονται.
θΑ εχει επικα χαμηλες πωλησεις και θα ειναι επικη αποτυχια. Επισης οπως βλεπουμε εδω Alan Wake 2 Performance Benchmark Review - 30 GPUs Tested εχει επικες χαμηλεςα αποδοσεις. Ειναι το πρωτο παιχνιδι που βλεπω στην 6700χτ στα 39 fps σε max γραφικα χωρις ray tracing! Οταν μεχρι τωρα τα παιζω ολα max 1440p 60 fps. Και το χειροτερο βλεπουμε πως ακομα καισ ητν αρχαια πλεον 1080p αναλυση πιανει μολις 56 fps με high/max γραφικα. Αλλο ενα παιχνιδι που δεν αποδιδει οπως πρεπει και δεν το δοκιμασαν καλα πριν βγει!!!
 
Kανενα προβλημα οπως ολα τα παιχνιδια παμε Ulta 1440p 60 fps με FSR(επειδη εχει ray tracingα αλιως θα επαιζε ultra 1440p 60 fp sχωρις fsr), Τρελαινονται βλεπω στα σχολια αυτοι με GTX 10 και RX 500 που εχουν κατω απο 10 gb vram και δεν μπορουν να παιξουν ultra 60 fps στα περισσοτετα σημερινα παιχνιδια.
Καλά πήγε αυτό...
 
Νταμπλ ποσταδορες.
Έπαιξα κάμποσες ώρες και σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το σηκουελ, αλλά έχει κάμποσα στοιχεία που θα ήθελαν κάμποση φροντίδα παραπάνω.
Παρόλα αυτά όμως, θαρρώ πως το πάει για προσωπικό μου goty.

Θετικά:
Twin Peaks στα καλύτερα του.
Ωραία σκηνοθεσία, ερμηνείες, γραφή.
Απίστευτο sound design
Alan Wake is BACK!

Αρνητικά:
Μέτριο κεημπλεη
Φθηνά τζαμπσκερς (ευελπιστώ να μην είναι έτσι όλο το κεημ, αλλιώς meh)
Κάμποσα bugs και performance issues.

Λέω να το αφήσω για την ώρα και να περιμένω να βγει το ng+ (παρέα με τα patches του)

Ως τότες, υπομονή και μακριά από το Γιουτιουμπι...
 
Είναι προφανές πως η Remedy έχει κάποιο beef με τον Σρέντερα, γιατί η απόδοση της κάρτας του είναι χαντακωμένη.

Πέραν από την πλάκα, κάτι δεν φαίνεται να πάει καλά με τα αποτελέσματα της 6700xt που πόσταρε το Techpowerup, το scaling σε σύγκριση με τις υπόλοιπες RDNA2 και RDNA3 GPU δεν βγάζει νόημα. Drivers? Δεν έχω προλάβει να δω benchmarks από άλλα sites.
 
Γιαπ, πήγα να τσεκάρω για εφπιες και μου έσκασε το παραπάνω. Επίσης δε ξέρω αν παίζει κάνα cloud save, αλλιώς με βλέπω ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
 
Καλά πήγε αυτό...
καλα πηγε . Λογικο βεβαια το οτι μετα απο 6 χρονια που βγηκαν αυτες οι καρτες σιγσ σιγα αν σταματανε να τις υποστηριζουν τα παιχνιδια ακομα και στο low.
 
Μα η 6700xt, έχει κάνα 2αρι χρόνια που βρίσκεται στην αγορά :unsure:
 
Back
Top