Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Για τις gtx 10 και 5000 λεω που δεν τις υποστηριζει οτι ειναι λογικο καθως οι gtx ειναι του 2016.. Ναι η 6700xt εχει 2 χρονια και 7 μηνες που βγηκε. Αυτο που βλεπουμε στα benahmark και απο οτι λενε σε ολα τα φορουμς και στο youtube το alan wake 2 αποδιδει πολυ χειροτερα απο οτι θα επρεπε σε ολες τις καρτες.

Για benchmark και beckingham, δε ξέρω. Ξέρω όμως, πως το παιχνίδι είναι πανέμορφο και θαρρώ πως δικαιολογημένα "γονατίζει" τα μηχανήματα.
Οκ, θέλει ολίγον optimization ακόμα, αλλά τιναπεις.

Μιλάω εκ του ασφαλούς, μιας και το πιτσί μου το τρέχει μια χαρά. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνετε εσείς! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!

Η AMD πάντως έβγαλε drivers αποκλειστικά και μόνο για το Alan Wake 2. Δεν ξέρω αν τα νούμερα παραπάνω καταγράψηκαν με τον παλιό ή νέο driver.

Screenshot (60).png

Screenshot (126).png
Χορευταράς ο Sam Lake!

Last edited:
Τι έπος παίζουμε ΩΡΕ! #2

Screenshot (164).png

Screenshot (105).png
Screenshot (144).png
Screenshot (172).png

Το Alan Wake 2 είναι η 3η σεζόν του Twin Peaks! :love:

Last edited:
5o τσαπτερ στη Saga και 8ο στον Alan Wake (φυσικά και το ξανάκανα ινστολ. Φυσικα και το επικ στορ ειναι για τα ανάθεμα και το cloud saving system δε δούλεψε σωστά και έπρεπε να το ξαναπεράσω από την αρχή)
13 ώρες και συνεχίζουμε (πες 18, αν πιάσεις και το ξεχασμένο σεηβ)

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!

Εντιτ:

Last edited:
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με το Alan Wake 2, το FAQ στο Epic Games Store είναι ιδιαιτέρως κατατοπιστικό:

F9vwAyZbwAAXNum

αδμιραλ, νομιζω οτι απλα το πρασινο σαράκι της ζηλιας σου κατατρωγει τα σωθικα που ο τωνης λιωνει τον αλαν τον δευτερο ΗΔΗ, ενω εσυ θα το καμεις σε 2-3 χρονια.... :giggle::cool::sneaky::p

Νταμπλ ποσταδορες.
Μετά από 21 ώρες, πέσανε τα credits (ακολουθεί και ένα after-credits σκηνικό).
Προσωπικά, το λάτρεψα και ταιριάζει απόλυτα με τα γούστα μου. Μπορεί να παρουσιάζει κάμποσες ατέλειες, όπως θέματα στο "άνευρο" gameplay, performance και bugs, τις οποίες πολλοί μπορεί να εστιάσουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν "αμαυρώνουν" τη συνολική εμπειρία.

Μιλάμε για ένα εξαιρετικό sequel, με γουστόζικη γραφή (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα), εξαιρετική σκηνοθεσία (καταφέρνει να εντάξει μέσα και μικρού μήκους φιλμ, διάρκειας 20 λεπτών περίπου), εκπληκτική μουσική και πολλούς ενδιαφέροντες μηχανισμούς (δυστυχώς, δεν εμβαθύνει). Το λες μια αρτιστική ονείρωξη, που την απολαμβάνεις με κρασάρες, κεριά με άρωμα κανέλας και προβατίνα.

Συνολικά, αυτό το παιχνίδι μου έδωκε έντονα vibes από τα Silent Hill της Team Silent και είμαι ευγνώμων για αυτό. Ίσως μιλάμε για το magnum opus της Remedy.

9.8/10 από εμένα και αδημονούμε για τη συνέχεια...

Σορρι για το περφορμανς γουητζετ των γουηντος

Screenshot (446).png
Screenshot (469).png

Screenshot (493).png

It's not a loop, It's a spiral!

Last edited:
Συντάσσομαι με Τονάρα.

Σήμερα κατόρθωσα επιτέλους να κλέψω λίγο χρόνο να παίξω το πρώτο κεφάλαιο.

Ρε μαλάκες...σα διαδραστική εκδοχή του πρώτου True Detective του καλού είναι. Για την οπτικοακουστική πανδαισία σε 4070Ti (Γιο Σρέ, την αγάπη μου) δε συζητάμε. Αλλά πέρα από τα γραφικά τζιτζιλόνια και κοκομπρίτζια, είναι αυτό που αποτύπωσε ο Τόνεχ : σκοτεινό, απόκοσμο, διεστραμμένα χιουμοριστικό. Όπως και το πρώτο παιχνίδι, χτίζει υπέροχα και σταδιακά την ένταση. Σε βάζει πρώτα σε μια λογική 'νορμάλ' έρευνας και τα ζόρια εισέρχονται με εφιαλτικά οργανικό τρόπο.

Ως και το έπος Jerry Wanker And The Quest To Get Laid παραμέλησα για χάρη της Ρεμεντάρας. Σκληρό GOTY '23 και επιφυλάσσομαι για περίληψη στην Ιερή GOAT Πεντάδα. Το BG3 είναι τελείως άλλο πράμα, δεν υπάρχει καμιά σύγκριση. Άριστο στο είδος του, αλλά εδώ μιλάμε για Αλήθεια κύριοι. Για Σκότος, Ζόφο και Βάθος.

Έρωτας ρε.

Και 'Χούκο, όχι, δεν πήρα ασούμ την κολεξιόν Alan Wake καθώς είναι αμπλαούμπλικα στριτόρουχα για άμπαλους σκεητάδες. Εμείς οι διακριτικοί σνόμπ, δεν βλέπουμε από τη λάμψη Γκούτσι/Βερσάτσε, γιάνχ.

θα σου πούμε 10-15 χρόνια που θα το τρέχουν τα συστηματά μας και θα έχει πέσει και στα 10€ με όλα τα DLC

Σε ένα εξάμηνο θα το δώσει τσάμπα ο Τίμαρος.

Σε ένα εξάμηνο θα το δώσει τσάμπα ο Τίμαρος.
αν δώσει και καμία κάρτα γραφικών κάτι κάνουμε :p κουπόνι έστω

Last edited:
To οτι περασαν 6 μερες αφου βγηκε και η Epic ακομα δεν ανακοιινωσε νουμερα πωλησεων σημαινει πως οπως ειχαμε πει ηδη πατωσε. Δεν πουλησε ουτε 100.000. Αλλιως θα ειχαν πει μεχρι τωρα οπως κανει η activsision με τα call of duty και η ubisoft με τα assasin creed που μας λενε ποσα εκατομυρια πουλησε τις πρωτες μερες κυκλοφοφιρας. Τωρα ομως τιποτα. Καλα να παθουν για να μαθουν αλλη φορα να μην κανουν συμφωνιες με την Εpic!

Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου και πιστευω πως ετσι ειναι τα πραματα γιατι ετσι ειναι. Καλα να παθουνκαιναπαθουν. Αυτός ο Κυκλοφοφιρας παιζει να πηρε τα λεφτα της Epic και να έφυγε για κοκτειλ στη Καζαμπλανκα, παρέα με τις αδέσποτες μαιμούδες και τους πλανοδιους ντραγκα-ντρουγκες.

Back