Μαζί σου 100%. <br><br>Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το εμπόριο καρτών, πέραν από αυτές παιχνιδιών για τα οποία θέλω για να φτιάξω το lvl 1 badge. Συνήθως είναι τα παιχνίδια που έχω ήδη παίξει, και το badge είναι το κερασάκι στην τούρτα (τα 100% achievements δεν τα κυνηγάω πλέον ως ημι-hardcore παίκτης μέλος ημιθανούς κοινότητας). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις παιχνιδιών όπου έχω λιώσει ώρες και τα οποία λατρεύω ή λατρεύω να μισώ (λέγε με Rocket League, Binding of Isaac και narkalieytator) μπορεί να πάω και για το lvl 5 badge. Τα έξτρα λεφτά τα κερδίζω από τίποτα foil (ήμουν υπέρμετρα τυχερός που έσκασε 3€ foil για το Van Helsing Final Cut, αλλά κανείς δεν την πήρε τελικά έστω και με μειωμένη τιμή), boosters που πέφτουν τυχαία και από τις extra seasonal cards που έχουν πέσει ανά καιρούς. Επίσης για το μέγιστο "κέρδος" φτιάχνω badges μόνο κατά τη διάρκεια events, ώστε το badge να μου δώσει και έξτρα κάρτα που θα σπρώξω στο market.<br>Για παιχνίδια που σκοπεύω να παίξω, δεν με καίει να έχω τις κάρτες τους τώρα-τώρα-τώρα, αν και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία προστέθηκαν κάρτες αφότου τα τερμάτισα. Για την τελευταία κατηγορία σκέφτομαι και το idle master. <br><br><span style="font-size:6pt">Έλα κακά τα ψέμματα, αφότου είπε ο Ποράτσο ότι το έχουν και υπάλληλοι της valve σήμερα το βράδυ θα το βάλω.</span>