Ανώνυμοι Αγρότες (ΑΑ)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δε νομίζω πως έχεις άλλη επιλογή αφού θα έχει καταστραφεί πριν τις 10.

Διακόσια gems στη σακούλα, και περιμένω μην κάτσει και άλλη.  :thumbsup:

<br><br><blockquote><br><br>ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ!<br><br></blockquote><br><br>Εκλαψα!!!<br><br>Πως δουλεγει το idle master; πρεπει να εχω  κατεβασμενα ηδη τα παιχνιδια; τα κατεβαζει μονο του; επιλεγεις εσυ ποια θα κατεβασει; γενικα πως παει το πραμα;<br>

Απλά το τρέχεις και περιμένεις, δεν κατεβάζει τα παιχνίδια πάντως

Επιλεγω ποια παιχνίδια από τα κατεβασμένα θα φαρμάρει; μόλις τελείωσει ένα το κλείνει και ανοίγει μόνο του άλλο;

όχι συνδέεις το λογαριασμό του steam και σου κατεβάζει όλες τις διαθέσιμες κάρτες από όλα τα παιχνίδια σου χωρίς να τα εγκαταστήσει

Σοβαρα τωρα... δε θελει κατεβασμα των παιχνιδιων; Και ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ασφαλες αυτο;

Προσωπικά συνεχιζω να προτιμω την παραδοσιακη μέθοδο. Τι ειμαστε ωρε παληκαρια? Καζουλς?

<blockquote><br>Σοβαρα τωρα... δε θελει κατεβασμα των παιχνιδιων; Και ειμαστε σιγουροι οτι ειναι ασφαλες αυτο;<br></blockquote><br>Όχι δεν θέλει κατέβασμα των παιχνιδιών. Απλώς πρέπει να το σταματάς όταν θες να παίξεις κάτι γιατί, όσο δουλεύει, ουσιαστικά παίζεις το εκάστοτε game (θα εμφανιστεί και στα recent played στο προφίλ σου).<br>Ως προς την ασφάλεια, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα.<br><br><blockquote><br>Προσωπικά συνεχιζω να προτιμω την παραδοσιακη μέθοδο. Τι ειμαστε ωρε παληκαρια? Καζουλς?<br></blockquote><br>Το έκανες και στο http://store.steampowered.com/app/400240/" class="bbcode_url">The Deer αυτό;

<blockquote> Απλώς πρέπει να το σταματάς όταν θες να παίξεις κάτι γιατί, όσο δουλεύει, ουσιαστικά παίζεις το εκάστοτε game</blockquote><br><br>Say what? Κανένας λόγος δεν υπάρχει να κλείσεις το IdleMaster όσο παίζεις κάποιο παιχνίδι στο Steam, ειδικά αν είναι single-player. Στα multiplayer πάλι δεν υπάρχει  "πρόβλημα", αλλά μπορεί να δυσκολέψει τη διαδικασία send/accept invite to join επειδή το Steam νομίζει πως παίζεις κάτι άλλο.

Το χρησιμοποιούν ακόμη και υπάλληλοι της Βάλβ εδώ και χρόνια. Άψογο, αποτελεσματικό και ασφαλές!

<blockquote><br>Επιλεγω ποια παιχνίδια από τα κατεβασμένα θα φαρμάρει; μόλις τελείωσει ένα το κλείνει και ανοίγει μόνο του άλλο;<br></blockquote><br><br>Όταν το συνδέσεις με το λογαριασμό σου θα σκανάρει όλο το προφίλ και θα βρει ποιες εκκρεμότητες υπάρχουν από κάρτες. Πας ρυθμίσεις και μπορείς να καθορίσεις πως θα πέσουν πχ να δώσεις προτεραιότητα στις πιο υψηλής/χαμηλής αξίας ή στα παιχνίδια με περισσότερες/λιγότερες κάρτες κ.α. Φτιάχνει αυτό τη σειρά όταν τελειώσει πάει μόνο του στο επόμενο παιχνίδι, δεν ξανασχολείσαι και βλέπεις το inventory να γεμίζει. Είναι απλούστατο στη χρήση και πάρα πολύ ελαφρύ σαν πρόγραμμα. Ενδεικνύεται για τα σαπιοπαίχνιδα που βάζουμε από το τζάμπα thread και δεν πρόκειται να παίξουμε ποτέ. Γλυτώνεις από πολύ χρόνο και από άσκοπο κατέβασμα/uninstall. Το έχουμε τσεκάρει πολλές φορές και με το RL παίζεις κανονικότατα δέχεσαι invites αλλά δεν μπορείς να στείλεις όσο τρέχει το idle master.

Είναι λίγο τρυπάκι. Προς το παρόν δεν το έχω βάλει ακόμη, φοβούμενος τίποτα διαρροές λογαριασμού, αλλά θα το τσεκάρω περισσότερο.

Αυτοί που ασχολούνται με το εμπόριο καρτών για μένα είναι σχεδόν εγκληματικό να μην το έχουν. Όσο καθυστερείς να τις πουλήσεις τόσο πέφτει η αξία τους. Έχω μαζέψει >50 παιχνιδοσαβούρες και από αυτά δε θυμάμαι πόσα είχαν κάρτες. Το να κάτσω να φάω χρόνο με το install, να το τρέξω 2-3-? πόσες ώρες μέχρι να πέσουν και μετά uninstall είναι α) σπατάλη χρόνου (που δεν έχω) β) άσκοπη επιβάρυνση του PC.  Και ναι μιλάμε για διαφορά cents η οποία αν μαζέψεις αρκετές κάρτες είναι αισθητή. Δε με έχουν χαλάσει καθόλου τα παιχνίδια που έχω πάρει από κάρτες και το idle master κάνει τη διαδικασία άκοπη πραγματικά. Τώρα αν κάποιος παίρνει μόνο παιχνίδια που θα παίξει και έχει χρόνο τότε ναι δεν χρειάζεται.

Μαζί σου 100%. <br><br>Προσωπικά δεν ασχολούμαι με το εμπόριο καρτών, πέραν από αυτές παιχνιδιών για τα οποία θέλω για να φτιάξω το lvl 1 badge. Συνήθως είναι τα παιχνίδια που έχω ήδη παίξει, και το badge είναι το κερασάκι στην τούρτα (τα 100% achievements δεν τα κυνηγάω πλέον ως ημι-hardcore παίκτης μέλος ημιθανούς κοινότητας). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις παιχνιδιών όπου έχω λιώσει ώρες και τα οποία λατρεύω ή λατρεύω να μισώ (λέγε με Rocket League, Binding of Isaac και narkalieytator) μπορεί να πάω και για το lvl 5 badge. Τα έξτρα λεφτά τα κερδίζω από τίποτα foil (ήμουν υπέρμετρα τυχερός που έσκασε 3€ foil για το Van Helsing Final Cut, αλλά κανείς δεν την πήρε τελικά έστω και με μειωμένη τιμή), boosters που πέφτουν τυχαία και από τις extra seasonal cards που έχουν πέσει ανά καιρούς. Επίσης για το μέγιστο "κέρδος" φτιάχνω badges μόνο κατά τη διάρκεια events, ώστε το badge να μου δώσει και έξτρα κάρτα που θα σπρώξω στο market.<br>Για παιχνίδια που σκοπεύω να παίξω, δεν με καίει να έχω τις κάρτες τους τώρα-τώρα-τώρα, αν και υπάρχουν παιχνίδια στα οποία προστέθηκαν κάρτες αφότου τα τερμάτισα. Για την τελευταία κατηγορία σκέφτομαι και το idle master. <br><br><span style="font-size:6pt">Έλα κακά τα ψέμματα, αφότου είπε ο Ποράτσο ότι το έχουν και υπάλληλοι της valve σήμερα το βράδυ θα το βάλω.</span>

idlem@ster too stronk<br><br>Και τα 19ε περιπου που ξοδεψα σε αυτο το sale τα φαρμαρα απο καρτες. Το μονο κακο με το idling παιγνίων γενικοτερα ειναι πως κανει "inflate" στο time played των παιχνιδιων που στην πραγματικοτητα δεν εχω καν εγκαταστησει, αλλα ας ειναι.

<blockquote><br>Say what? Κανένας λόγος δεν υπάρχει να κλείσεις το IdleMaster όσο παίζεις κάποιο παιχνίδι στο Steam, ειδικά αν είναι single-player. Στα multiplayer πάλι δεν υπάρχει  "πρόβλημα", αλλά μπορεί να δυσκολέψει τη διαδικασία send/accept invite to join επειδή το Steam νομίζει πως παίζεις κάτι άλλο.<br></blockquote><br>Τότε να έχει αλλάξει κάτι πρόσφατα; Παλιότερα νομίζω ότι έπρεπε να είναι κλειστό. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος.

Παυλο το εβαλα και το δοκιμασα. Πραγματικα δεν ειναι τιποτα. Το ανοιγεις, συνδεεις το στιμ και ξεκιναει μονο του να "παιζει" το παιχνιδι. Για το βραδυ ειναι αψογο!<br>

Back