kara
Kraken
Αυτό που διαφημίζουν στο Origins είναι πως θα ναι βόλτα σε ψηφιακό μουσείο, με την αντίστοιχη πιστότητα στην εποχή που δείχνουν. <br><br><blockquote>Από την άλλη, μέχρι να το δω έχω μία ανησυχία ότι θα είναι φάση Αγριότοπων. Καλοί και χρυσοί, αλλά στο κομμάτι των npc ήταν λίγο πισογύρισμα, ελάχιστοι σε αριθμό και τριγυρνούσαν σαν τις άδικες κατάρες λίγο πολύ. Και το μέγεθος του χάρτη μάλλον έπαιξε κάποιο ρόλο. </blockquote><br><br>Κάνεις λάθος εδώ και τα έχουμε ξαναπεί στο νήμα του Wildlands. Προσωπικά δεν βλέπω πισωγύρισμα. Ήθελαν να φτιάξουν τη Βολιβία και το έκαναν. Έχουμε ίδιο πληθυσμό με τη Βολιβία, εκείνη έχουν την 8πλάσια έκταση, λογικό να φαίνονται ελάχιστοί. Όπως πχ έχουν το 30% των δρόμων του με άσφαλτο για αυτό και χορτάσαμε χωματόδρομο. Κάνοντας ένα γρήγορο googling για τους κατοίκους της Βολιβίας, μια χαρά το ίδο κακόμοιροι είναι οι κάτοικοι με τους NPCs. Μπορούσαν να φτιάξουν άλλη χώρα και να είχε πιο ελκυστική απεικόνιση, αυτή διάλεξαν αυτή έφτιαξαν πολύ πιστά. Σαν Φρανσίσκο δεν έχω πάει ούτε έχω παίξει W_D_2. Αντίθετα Division και NY όποιος έχει πάει μάτια έχει και βλέπει. Ακόμα και οι πινακίδες που δείχνουν τις οδούς είναι ίδιες. Οι τελευταίες μεγάλες κυκλοφορίες της UBI δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στην πιστότητα των περιοχών που αναπαριστούν κι αυτό δεν έχει να κάνει με downgrade ούτε με "βαρετό" gameplay ή προβλήματα server. Ακόμα και στο low-badget Valinant Hearts μετέφεραν τον AΠΠ μέσω πραγματικών φωτογραφιών και αντικειμένων. <br>https://youtu.be/WacNx1Wgz80" class="bbcode_url">Valiant Hearts: The Great War 'Apocalypse' Dev Diary