captain kal
Death Knight
Αναρωτιέμαι, πως θα πήγαιναν Rog/Legion Go, πάνω σε Linux!!!!
Σε ένα Χριστουγεννιάτικο κρεσέντο αυτοαναφορικότητας, απαντάω στον εαυτό μου:
Επίσης, τα παρακάτω για το Legion:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αναρωτιέμαι, πως θα πήγαιναν Rog/Legion Go, πάνω σε Linux!!!!
Κοστίζει βεβαια 800€ οπότε θα πρέπει κάποιος να τα ζυγίσει αν τον συμφέρει να τα δώσει ή να πάρει λάπτοπ ή να βάλει άλλα 200 κ να πάρει καλό πισί.
καλό PC είναι σχετικό, 4Κ ultra? όχι, 1080p high 60fps? Άνετα.Στις μέρες μας καλό PC με €1000? Εννοείς μεταχειρισμένο?
Το Legion Go επίσης μου φαίνεται γκουμούτσα, handheld μεν εξ ορισμού αλλά πολύ οριακά θα το θεωρούσα φορητό.
Βρε συ Νίτρε, υπάρχει περίπτωση να παίξεις Cyberpunk 1080p 60fps (ακόμα και medium to high settings) με 1000ρικο? Τι λέμε τώρα?καλό PC είναι σχετικό, 4Κ ultra? όχι, 1080p high 60fps? Άνετα.
Συμφωνώ απόλυτα λέξη προς λέξηΝομίζω ότι η ιδανική τιμή για τέτοιου είδους συσκευές είναι μέχρι 600€. Από εκεί και πάνω αρχίζεις να βρίσκεις laptops με discreet κάρτες γραφικών που ενδεχομένως να προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε απόλυτους αριθμούς. Αν και είναι συζητήσιμο κατά πόσον η συνολική εμπειρία του gaming θα ήταν καλύτερη σε ένα κανονικό laptop σε σχέση με ένα handheld.
Ο νιτρος εχει δικιο.Βρε συ Νίτρε, υπάρχει περίπτωση να παίξεις Cyberpunk 1080p 60fps (ακόμα και medium to high settings) με 1000ρικο? Τι λέμε τώρα?
Μου κάνει τρελή εντύπωσηΟ νιτρος εχει δικιο.
Ενδεικτικο συστημα και εκτιμιση FPS στο Cyberpunk 2077
RX6600 8αρα καπου 200-250
Ryzen 5 5500 με συμβατη medium range mobo καπου 200 και τα δυο μαζι
16gb ram κανα 50αρικο.
λεμε 500αρι.
Δινω και ακομη ενα 500αρι για κουτι, τροφοδοτικο, δισκο και αλλα παραφερναλια.
View attachment 7161
Να υποθέσω βέβαια εννοεί χωρίς Ray tracing?Και ομως!
Τη κατασταση σωζει το οτι μια μετρια καρτουλα που δεν ειναι για πολλα πολλα σε 1440p, μπορει να αντεξει το βαρος της στα 1080p
Να υποθέσω βέβαια εννοεί χωρίς Ray tracing?
Shredder: OriginsΘεωρώ Playable οτιδήποτε πάνω από 30.