Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Μπορεί να κάθομαι στον καναπε και να κλείνουν τα μάτια μου κι όταν μου λέει η Λαίδη Μάριον να πάμε στο κρεβάρι για τρελίτσες να κοιμηθούμε με το που ξαπλώνω μου φεύγει η νύστα και μπορεί να κοιμήθω μετά από 1 ή 2 ώρες....
το πάθαινα και εγώ μέχρι να κάνω παιδί :p

Ανοίγω το mail μου και βλέπω το εξής στα εισερχόμενα:
Baldur's Gate 3 from your Steam wishlist is now on sale!

Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται νέο mail:
Thank you for your Steam purchase!

Και πάνω που είχα αρχίσει να κάνω δουλειά με το backlog μου.

Για να δούμε αν το hype ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ανοίγω το mail μου και βλέπω το εξής στα εισερχόμενα:
Baldur's Gate 3 from your Steam wishlist is now on sale!

Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται νέο mail:
Thank you for your Steam purchase!

Και πάνω που είχα αρχίσει να κάνω δουλειά με το backlog μου.

Για να δούμε αν το hype ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
ρε τον άτιμο τον Γκέιμπεν τώρα στα ψωνίζει μόνος του :p

Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Μπορεί να κάθομαι στον καναπε και να κλείνουν τα μάτια μου κι όταν μου λέει η Λαίδη Μάριον να πάμε στο κρεβάτι για τρελίτσες να κοιμηθούμε με το που ξαπλώνω μου φεύγει η νύστα και μπορεί να κοιμήθω μετά από 1 ή 2 ώρες....
Κοιμήσου στον καναπέ.

Μπα-νταμ τσσς

Τέλος και από μένα μετα από 185 ώρες.
Aπό τα καλύτερα rpg που έχω παίξει ever. Tρομερή δουλειά από την Larian σε όλα σε gameplay, σε story σε ανάπτυξη χαρακτήρων στα πάντα το game σε τράβαγε να το εξερευνήσεις μέχρι και την τελευταία του σπιθαμή με άπειρα μυστικά και path που είχες να πάρεις.
Στο τέλος έγινα mind flyer καθώς ηταν η μόνη επιλογή όπου μπορούσα να κρατήσω τους πάντες στο party. To γελιο είναι ότι αν δεν περάσεις ένα check στο τέλος στην τελευταία συνάντηση με το party σου και δεν μπορέσεις να αντισταθείς να φας το μυαλό ενός companion σου την πέφτουν όλοι για να σε σκοτώσουν :D
Το μόνο ,παράπονο είναι ότι το ήθελα λίγο πιο δύσκολο στο τέλος καθώς το έβγαλα σχετικά εύκολα

Τελείωσα και εγώ μες στο σουκου την παιχνιδάρα. Αριστούργημα με τα όλα του, αντάξιο των προσδοκιών που είχαν θέσει τα 2 προηγούμενα (οκ το 2 περισσότερο) και άνετα μια θέση στο Χολ οφ Φειμ. Μακάρι να μπορέσω να αποκτήσω και τη φυσικαλ εντισιον να κάνει παρέα στο ράφι με τα άλλα. Σαφώς και θα παραμείνει στον ssd περιμένοντας το RTwP mod στην τελική του μορφή.

Κάποιοι τα λέγαμε και δεν μας πίστευαν @Bathory

bg3-wylls.png

Ρίξε μου κι άλλο Wyll γτχ δε πειράζει, God Wylls It.

πιάνουν τίποτα; να το βάλω και εγώ να τις μαζέψω να πιάσω κανά δίφραγκο για deck? :p

πως με καίει να ξεκινήσω το παιχνίδι κανονικά, αλλά δεν παίζει για λίγο καιρό ακόμα να έχω την ευκαιρία να χαλαρώσω να το απολαύσω, το λίγο κουράγιο που μου έμενε το κατάστρεψε αυτή η Λάμια στο Pathfinder Kingmaker που μας έκανε τραχανά και εγώ δε ξέρω πόσες φορές μέχρι να τα παρατήσω :(

Τι να πιάσουν τόσος κόσμος που το έχει; ούτε μια ώρα δεν έχει το απντέι και πέφτουν σε μονοψήφιο σιγά σιγά
σε δυο τρείς μερούλες θα είναι κανά τρίλεπτο όλες λογικά

Πρόλαβα και έστειλα 2 από τους Wyll για 10 σεντς έκαστο.

2025-01-26_8fd37cc3011cc.jpg

Back