What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Baldur's Gate 3

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Μπορεί να κάθομαι στον καναπε και να κλείνουν τα μάτια μου κι όταν μου λέει η Λαίδη Μάριον να πάμε στο κρεβάρι για τρελίτσες να κοιμηθούμε με το που ξαπλώνω μου φεύγει η νύστα και μπορεί να κοιμήθω μετά από 1 ή 2 ώρες....
το πάθαινα και εγώ μέχρι να κάνω παιδί :p

ebon page

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral PCMaster Veteran
Ανοίγω το mail μου και βλέπω το εξής στα εισερχόμενα:
Baldur's Gate 3 from your Steam wishlist is now on sale!

Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται νέο mail:
Thank you for your Steam purchase!

Και πάνω που είχα αρχίσει να κάνω δουλειά με το backlog μου.

Για να δούμε αν το hype ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ανοίγω το mail μου και βλέπω το εξής στα εισερχόμενα:
Baldur's Gate 3 from your Steam wishlist is now on sale!

Λίγα λεπτά αργότερα έρχεται νέο mail:
Thank you for your Steam purchase!

Και πάνω που είχα αρχίσει να κάνω δουλειά με το backlog μου.

Για να δούμε αν το hype ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
ρε τον άτιμο τον Γκέιμπεν τώρα στα ψωνίζει μόνος του :p

mits@kos

Death Knight
Εγώ πάλι παθαίνω το ανάποδο. Μπορεί να κάθομαι στον καναπε και να κλείνουν τα μάτια μου κι όταν μου λέει η Λαίδη Μάριον να πάμε στο κρεβάτι για τρελίτσες να κοιμηθούμε με το που ξαπλώνω μου φεύγει η νύστα και μπορεί να κοιμήθω μετά από 1 ή 2 ώρες....
Κοιμήσου στον καναπέ.

Μπα-νταμ τσσς

chek2fire

Mind-flayer
Τέλος και από μένα μετα από 185 ώρες.
Aπό τα καλύτερα rpg που έχω παίξει ever. Tρομερή δουλειά από την Larian σε όλα σε gameplay, σε story σε ανάπτυξη χαρακτήρων στα πάντα το game σε τράβαγε να το εξερευνήσεις μέχρι και την τελευταία του σπιθαμή με άπειρα μυστικά και path που είχες να πάρεις.
Στο τέλος έγινα mind flyer καθώς ηταν η μόνη επιλογή όπου μπορούσα να κρατήσω τους πάντες στο party. To γελιο είναι ότι αν δεν περάσεις ένα check στο τέλος στην τελευταία συνάντηση με το party σου και δεν μπορέσεις να αντισταθείς να φας το μυαλό ενός companion σου την πέφτουν όλοι για να σε σκοτώσουν :D
Το μόνο ,παράπονο είναι ότι το ήθελα λίγο πιο δύσκολο στο τέλος καθώς το έβγαλα σχετικά εύκολα

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Τελείωσα και εγώ μες στο σουκου την παιχνιδάρα. Αριστούργημα με τα όλα του, αντάξιο των προσδοκιών που είχαν θέσει τα 2 προηγούμενα (οκ το 2 περισσότερο) και άνετα μια θέση στο Χολ οφ Φειμ. Μακάρι να μπορέσω να αποκτήσω και τη φυσικαλ εντισιον να κάνει παρέα στο ράφι με τα άλλα. Σαφώς και θα παραμείνει στον ssd περιμένοντας το RTwP mod στην τελική του μορφή.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Κάποιοι τα λέγαμε και δεν μας πίστευαν @Bathory

Top Bottom