Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κοίτα ρε με τι διασκεδάζουν οι μεγάλες ηλικίες..
Meanwhile, οι μεγάλες ηλικίες είναι που προς το παρόν το βλέπουν με μισό μάτι επιφυλακτικά...

Meanwhile, οι μεγάλες ηλικίες είναι που προς το παρόν το βλέπουν με μισό μάτι επιφυλακτικά...
Ήμουν και εγώ αρκετά επιφυλακτικός, αλλά έπαιξα την early access και άλλαξα γνώμη. ;)

Review θα έχουμε? Αν και ήδη ξέρουμε από την EA τι να περιμένουμε και ότι θα το παιξουμε το αγοράσουμε, μήπως μας τρολάρει η Lorian και από το Act 2 και μετα μεταμορφώνεται σε Sims ξέρω 'γω.

Review θα έχουμε? Αν και ήδη ξέρουμε από την EA τι να περιμένουμε και ότι θα το παιξουμε το αγοράσουμε, μήπως μας τρολάρει η Lorian και από το Act 2 και μετα μεταμορφώνεται σε Sims ξέρω 'γω.

Επειδή πρόκειται για mega-game και, αφενός δεν προλαβαίναμε με τίποτα να βγάλουμε ρηβιού στο release date, αφετέρου δεν έχει νόημα να το rushάρουμε ίσα-ίσα για να γράψουμε "ΚΟΡΥΦΑΙΟ RPG - ΠΙΣΤΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ - 100%", θα γίνει λίγο ρηβιού-αχταρμάς η φάση. Δηλαδή όσοι από τους συντάκτες παίξουν το γκεημ, 2-3-4 όσοι είναι, θα γράψουν κι από ένα κείμενο με τις εντυπώσεις τους, και στο τέλος θα βγάλουμε και ένα για το βαθμό. Αλλά λογικά θα αργήσουμε ακόμα, προς 15αύγουστο και αν.

θα γίνει λίγο ρηβιού-αχταρμάς η φάση. Δηλαδή όσοι από τους συντάκτες παίξουν το γκεημ, 2-3-4 όσοι είναι, θα γράψουν κι από ένα κείμενο με τις εντυπώσεις τους, και στο τέλος θα βγάλουμε και ένα για το βαθμό.

Peer review λέγεται :p Κάνε λίγο marketing

Ακόμα καλύτερα

Όταν βγάζεις RTwP και βάζεις turn based ο κόσμος αγοράζει. Προς γνώση και συμμόρφωση.
Χάχα, είσαι μεγάλος edgelord τελικά!

:trollface:

Ποιος να το περίμενε πριν από μερικά χρόνια ότι ένα turn-based computer RPG θα ήταν όχι απλά πολύ επιτυχημένο αλλά θα ξεπερνούσε σχεδόν όλα τα 'AAA' games των μεγάλων publishers.

Απορω πως ασχολουνται με τετοιες βλακειες. Ακους εκει turn based.....
Κοίτα ρε με τι διασκεδάζουν οι μεγάλες ηλικίες..
Διασκεδαζουμε με το RATCHET AND CLANK RIFT APART που ειναι κανονικο παιχνιδι δρασης με εξωγηινο γατο και οχι turn based βλακειεες σαν το baldur gate! Το παιζω μια εβδομαδα τωρα στο προτεινω και εσενα.!!

Back