razvedchiki
Death Knight
ειναι καλο ωρε το παιχνιδι?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Meanwhile, οι μεγάλες ηλικίες είναι που προς το παρόν το βλέπουνΚοίτα ρε με τι διασκεδάζουν οι μεγάλες ηλικίες..
Ήμουν και εγώ αρκετά επιφυλακτικός, αλλά έπαιξα την early access και άλλαξα γνώμη.Meanwhile, οι μεγάλες ηλικίες είναι που προς το παρόν το βλέπουνμε μισό μάτιεπιφυλακτικά...
Review θα έχουμε? Αν και ήδη ξέρουμε από την EA τι να περιμένουμε και ότι θατο παιξουμετο αγοράσουμε, μήπως μας τρολάρει η Lorian και από το Act 2 και μετα μεταμορφώνεται σε Sims ξέρω 'γω.
θα γίνει λίγο ρηβιού-αχταρμάς η φάση. Δηλαδή όσοι από τους συντάκτες παίξουν το γκεημ, 2-3-4 όσοι είναι, θα γράψουν κι από ένα κείμενο με τις εντυπώσεις τους, και στο τέλος θα βγάλουμε και ένα για το βαθμό.
Χάχα, είσαι μεγάλος edgelord τελικά!Όταν βγάζεις RTwP και βάζεις turn based ο κόσμος αγοράζει. Προς γνώση και συμμόρφωση.
Διασκεδαζουμε με το RATCHET AND CLANK RIFT APART που ειναι κανονικο παιχνιδι δρασης με εξωγηινο γατο και οχι turn based βλακειεες σαν το baldur gate! Το παιζω μια εβδομαδα τωρα στο προτεινω και εσενα.!!Κοίτα ρε με τι διασκεδάζουν οι μεγάλες ηλικίες..