Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Αδμιράλδος κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξενερώσει τον Κυρ Στέφανο!
 
χαχαχαχαχαχ...οι τυποι που το φτιαξανε ειναι απιστευτοι!



ΜΛΚ οι BBEGs του εξπάνσιο
 
Γιατί κάθεσαι και γράφεις στα φόρουμ; Γιατί δε παίζεις Baldur's Gate 3;

:gap:
 
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! Ο τονης είχε δίκιο!!!!!
Γαμημενε διάβολε τι τρελός πειρασμός είναι αυτός που μόλις πρότεινες!????
 
Ρε καναγιες θα σας δειξω εγω που με εχετε εξιταρει οσο τπτ. Το εχω εγκατεστημενο εδω και ποσες μερες και την αμεσως επομενη εφυγα για διακοπαρες. Σημερα επεστρεψα στη βαση και αφου τακτοποιηθηκαν τα παντα, αυριο θα συνεχισω σοβαρα και θα τελειωσω το τουτοριαλ με το γκιθυακι.
 
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!! Ο τονης είχε δίκιο!!!!!
Γαμημενε διάβολε τι τρελός πειρασμός είναι αυτός που μόλις πρότεινες!????
Το act 3 μου έβγαλε κάμποσα Thief 2 vibes 🤘
 
Αυτό δεν θα περάσει έτσι! Εμείς θα του βάλουμε 100... και θα είναι το τρίτο μέσα σε δέκα μήνες.
 
Μπα, δε νομίζω. Κρατάνε το 100αρι για το Starfield.
 
Λοιπόν, ελάτε, 2.4 ώρες, μπορείτε να σταματήσετε να κοροϊδεύετε τώρα, έκλεισε το μαγικό παραθυράκι του ρηφάντ.

Πείτε αλήθεια, καίγεστε όλοι στην ΣΑΙΖΟΝΑΡΑ του Ντιάμπλο Τέσσερα, έτσι δεν είναι; Ποιός ασχολείται μ'αυτές τις ισομετρικές αηδίες τώρα;!

Παναγία μου, τί ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΠΟΣ είναι αυτό;;;! Σταμάτησα μετά την ΠΡΟΛΟΓΑΡΑ γιατί αν συνεχίσω θα καταστραφώ, θα σταματήσω να πλένομαι, θα γίνω Γκόλουμ, μόνο Φερούν θα ζω.

Πολύ γρήγορα κάποια πράγματα που μου άρεσαν πάρα πολύ και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου :

* Καθαρό και όμορφο UI, δεν σε πνίγει με τις πληροφορίες ούτε σε βάζει γέρο άθρωπα να ψάχνεσαι με ψείρες εικονίδια. Καταλαβαίνω ανά πάσα στιγμή τί κάνει τί. Οικονομία γραφής στα tooltips φοβερή.

* Εξαιρετική η ιδέα για ένα ζόρικο και περιπετειώδες τουτόριαλ. Αντί για το γνωστό ξεκίνημα στο δάσος με τα μανιτάρια, εδώ έχουμε illithids, δράκους, φωτιές, ΧΑΟΑ. Μαγεία. Περνάει το δίωρο αέρας.

*Το Λεζελάκι μες την καρδιά μου μπήκε.

*Η αφηγήτρια έχει ΥΠΕΡΟΧΗ φωνή. Φαντάζομαι είναι ευτούνη η guardian που έφκιασα και στάνταρ θα σκάει αργότερα στο παιχνίδι.

*Τρελάθηκα με το πόσο ζωντανός είναι ο κόσμος. Speech και cinematics παντού, καμία επαφή με τον wall-of-text εφιάλτη που πιθανολογούσα.

*Ζομπλεμπλεγκεφρεχούχαχα.
 
Δίαβολε, τί έπος, τί ΕΠΟΣ.

Τρελάθηκα όταν διαπίστωσα πως κάθε χάρτης είναι δουλεμένος στο χέρι. Εξερευνείς σπιθαμή προς σπιθαμή και απολαμβάνεις γουλιά γουλιά σαν μοναδικό ποτό ευφυϊας που θα έγραφε και ο κύριος Νους.

Ονειρική εξέλιξη της υπόσχεσης του πρώτου Baldur's Gate, πίσω στην Κρητιδική περίοδο.

Είναι φοβερό που επιτρέπει τα πάντα και δε σε παίρνει από το χέρι. Δεν είναι σπόηλερ, αλλά στην αρχή του παιχνιδιού, όταν βρήκα το Λεζελάκι στο κλουβί κι έδιωξα τους καλλικαντζάρους, ένα οποιοδήποτε άλλο RPG, θα έπαιζε μια κάτσιν που θα την έβγαζα από το κλουβί της. Εδώ με άφησε να αυτοσχεδιάσω. Έβαλα τη μορφάρα το Gale να κάνει summon ένα Spectral Hand και το έβαλα να ξηλώσει το κλουβί της προκειμένου να την κατεβάσω -κρίμα που δεν πρόλαβα να της κάνω και Feather Fall έτσι, για το ροκ-.

Ένιωσα μικρή μιναροδιάνοια. Και είμαι ακόμα στο τουτόριαλ ουσιαστικά.

Μπαναγία μου, έχουμε όντως υπερέπος.

Και ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να μοιάζει με τα D:OS, εκείνα με ξενέρωναν από το πρώτο δεκάλεπτο ενώ εδώ δεν προλαβαίνω να μαζεύω τα σαλάκια μου.
 
Και είσαι στην αρχή ακόμα... Μετά να σε δω! :solaire:
 
Back
Top