What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bukowski

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,542
μην καμω τοσο τεραστιο οφτοπικ στο αλλο θρεντ.
να ξεκαθαρισω οτι διαφωνω δυνατα με τον μπουκ στο συγκεκριμενο θεμα, αλλά δεν μπορω να μην θαυμασω το μεγιστο πιτσοχέιτερ ποιημα του..

περσοναλ φειβοριτ:

...people who put pizza into their mouths
ought to be hung by their balls from the flagpoles,
or if they be the liberated members of our species
they ought to be hung by their titties in an icey wind...


:ROFLMAO:

δεν υπαρχει σε καποια συλλογη, μονο στο 542 τευχος του Los Angeles Free Press, αλλά σ αυτη εδω τη γωνιτσα του γουέμπ καταφεραμε και το εξασφαλισαμε για τα ματια σας και μονο.

poem1974-11-25-pizza.jpg
 

Attachments

  • poem1974-11-25-pizza.jpg
    poem1974-11-25-pizza.jpg
    236 KB · Views: 3
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,645


Η πίτσα είναι η χαρά της ζωής. Και ο Τζενάρο Κοντάλντο είναι ο αντι-Μπουκόφσκι.

Ορίστε τα καταφέρατε πάλι, πάω να αγοράσω μοτσαρέλες και αλεύρι "00".
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Ουτε εγω γουσταρω πιτσα. Ο θειος Τσαρλς ειχε δικιο οταν ελεγε οτι πρεπει να ξεφορτωθουμε ολους αυτους που τρωνε πιτσα και πηγαινουν σε αγωνες μπειζμπολ, εγω αντι για μπειζμπολ λεω μπαλα.
Το μισος δεν εχει ως βαση την γευση αλλα την νοοτροπια.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,542
δυστυχως διαφωνω κουνέλο.
κι εγω στην αρχη κλικαρα στο ποιημα, ελπιζοντας το ιδιο που λες. οτι "χτυπαει" τον τυπο ανθρωπου που μπουκωνεται με μπεργκεροπίτσες ξερω γω και αποχαυνωνεται μπροστα στην τιβι κλπ...
το ποιημα ομως μου ανοιξε τα αμυγδαλωτα ματια. ο ανθρωπος δεν γουσταρει την πιτσα, την σιχαινεται. τη γευση της, τα υλικα που την αποτελουν, τα παντα.

δεν ειμαι αόματος. και ειναι θεωρω, δειγμα μεγαλοσυνης να μπορεις να διαφωνεις και να κρατας την υποσταση σου, απεναντι σε οτι Αγαπας, γιατι ειναι ευκολο να γινεις πιονακι αλλιως.
με άλλα λογια:


"ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΠΟΥΚ ΤΩΡΑ?? ΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΝΑΟΥΜΕ??
NO. ΦΑΚΙΝ. ΓΟΥΕΙ."

Χειρομαλαχτης, μεγας Χορηγος της L' Artigiano
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Γουστα ειναι αυτα. Ουτε εγω ειμαι οπαδος της πιτσας και το ειχα γραψει και αλλου για το ζυμαροτυρι. Αν δεν κανω λαθος, ο Θειος δεν ηταν κυνηγος γευσεων, απλα ηθελε να γεμιζει με κατι το στομαχι του και συνηθως αυτο κανω κι εγω.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Ευαγγέλια δεν υπάρχουν από κανέναν. Όταν ακούς να σου λένε ότι αυτό είναι σωστό επειδή "το είπε ο τάδε", κόψε λάσπη. Και στο λέω εγώ αυτό.

Μαλακίες έχουν γράψει όλοι (με εξαίρεση ίσως τον Κάφκα και αυτό γιατί πέθανε μικρός). Μαλακίες έχει γράψει και ο Τσαρλς. Ποιός ξέρει τι του είχε σκάσει εκκείνη την ημέρα; Μπορεί να είχε χάσει στον ιππόδρομο και ο διπλανός του να κέρδιζε και να έτρωγε πίτσα.

Το σίγουρο είναι ότι άμα έσκαγες σπίτι του με μια εξάδα μπύρες και του έλεγες θέλω να μιλήσουμε για το πόσο μισούμε τις πίτσες, θα σου έκλεινε την πόρτα στα μούτρα και θα έγραφε ένα ποίημα και για σένα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Η επιλογη μου για να κανω downgrade το κεφαλαιο πιτσα, δεν εχει καμια σχεση με τον θειο Τσαρλς. Λιγα ειναι τα πραγματα που εχω αφησει να με επηρεασουν και παντα αφηνω χωρο για να αμφισβητω αυτα που κανω. Δεν θελω να φυλακιζω την υπαρξη μου πισω απο απαγορευτικα που οριζω ο ιδιος στον εαυτο μου, οπως κανουν οι διαφοροι της κοινωνιας.
Ενταξει, σε ενα κομματι πιτσα δεν θα πω "ρε τραβα πνιξου με την πιτσα" αλλα Πανταζη δεν θα ακουσω.
Το θεμα ειναι οτι μπορω να κανω skip στην πιτσα, οπως κανω στον Πανταζη και ειμαι ενταξει με αυτο.
Πολλοι δεν ειναι ενταξει με αυτο, ψαχνουν ευκαιριες να ουρλιαξουν. ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΠΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΡΕ!!!! ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;;;;;;
Αυτοι δεν ειναι ενταξει και σε αυτους κολαω και τους τυπους με την μπαλιτσα. Με την μπαλα, ναι, εχω ενα θεμα αλλα παλι δεν ουρλιαζω. Δεν νοιωθω την αναγκη να φωναξω. Αυτα ειναι συμπτωματα εσωτερικης πιεσης. Η βαλβιδα αποσυμπιεσης της κοινωνιας.

Για εμενα, η πιτσα ειναι ενα ζυμαρι οπου απλωσαν επανω τυρια, λουκανικα, πιπεριες, ντοματα κτλ. Καποιος θα πει οτι η πιτσα δεν ειναι το ζυμαρι. Η ζυμη πρεπει να ειναι λεπτη σαν χαρτι, η πιτσα ειναι τα υλικα. Τοτε πεταξε σε ενα φουρνο τα υλικα και φατα, χωρις ζυμαρι. Ισως λιγα κομματακια ζυμαρι. Καποιος θα πει οτι αυτο δεν ειναι πιτσα και οτι ειμαι κομπλεξικος, δηθεν, γκρινιαρης, ξενερωτος, ασχετος, γαιδουρι.
Θα Ρωτησει, και τι σου αρεσει δηλαδη, προετοιμαζοντας το κραξιμο για να σε μειωσει. Υπολογιζοντας την συγκριση για να μειωση την προτιμηση σου. Αυτα ρε τα δινουν στα ετοιμοθανατα αλογα.
Ειναι η στιγμη που λες, καθως εψαχνα δεντρο να κρεμαστω, με σταματησες για να μου πεις για την πιτσα και σταματησα. Ενω ηθελα να κοψω τους δεσμους με την ζωη,σταματησα για σου μιλησω για την πιτσα. Ποιος λατρευει την πιτσα περισσοτερο;

Καποιος που τρωει πιτσες και βλεπει μπαλα εχει μια διαφορετικη αποψη των πραγματων.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Βλέπεις την πίτσα και χάνεις την τρατορία.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
Πολλοι δεν ειναι ενταξει με αυτο, ψαχνουν ευκαιριες να ουρλιαξουν. ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΠΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΑ ΡΕ!!!! ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΘΑ ΦΑΜΕ;;;;;;
Γιατί ρε; Τι έχει το κουνουπίδι; Μια χαρά είναι
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Αν καποιος κλεισει τα ματια στο τελος των οριων του, για την αερια μορφη του κουνουπιδιου, ειτε απο εξωτερικη, ειτε απο εσωτερικη πηγη.
Μια χαρα ειναι.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,247
Παρήγγειλα 2 πιτόγυρα... Συνεχίστε
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
για τον λελο λες?
ενα θα σας πω, μια μερα θα κανω οπλικα συστηματα παιδια και να το ξερετε, ισως να κανουν παρεα με τα δικα σας παιδια και οταν το ανακαλυψετε θα ειναι πολυ αργα.

 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Offtopic αλλά σχετικά με τον Bukowski, Let It Enfold You
Η ταινία Beautiful Boy 2018 με τον Steve Carell κάνει μικρή ειδική μνεία στον Τσάρλς Μπουκβσκι, και ειδικά στο τέλος, όπου πέφτουν οι τίτλοι με τους παράγοντες συντελεστές, γίνεται αφήγηση ενός ποιήματος/εμπειρίας του.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,542
σαν σημερα, εφυγε ο θειος τσαρλυ για σχετικα μακρια. (9/3/1994).
οπότε για να τον τιμησω, θα σου δωκω την ευκαιρια ρεηκουιτισα/ίτη να μελετησεις καποιες απο τις αγνωστες και λιγοτερο εμπορικες ρησεις του, που ομως αρεζουν στον γιορς τρουλι.
επισης κι ενα στιγμιοτυπο απο την περιφημη (απατσου γουντ λαικ δατ) συνεντευξη με τον μαλακα βελγο δημοσιογραφο που προσπαθουσε σκληρα να εξαγριωσει τον μπουκ για να εξασφαλισει ισως παγκοσμιο εξκλουσιβ με ξυλοδαρμο ρεπορτερ, και βεβαια το μονο που καταφερε ηταν ν αποκτησει επάξια ενα σχετικα μεγαλο οικοπεδο στην περιοχη που εγραφε ο μπουκ (και ολοι μας) τους διαφορους ενοχλητικους ανιωθους μαλακες της καθημερινοτητας μας.


“Learn that there will be hours, days and months ahead of feeling absolutely terrible and nothing can change that; neither new girlfriends, health professionals, changes of diet, dope, humility, or God.”

“I walked around the block twice, passed 200 people and failed to see a human being.”

“There are only two things wrong with money: too much or too little.”

“People with no morals often consider themselves more free, but mostly they lacked the ability to feel or love.”

"if there is light it will find you."

“a woman got out of the car next to me and I watched as her skirt fell back and showed me flashes of white leg above the stockings. one of the world’s greatest works of Art: a woman with fine legs climbing out of a car.”

"to live well is a matter of definition."

"if man were meant to fly he would have been born with wings attached to his body.
I'll admit that I have flown without them but it's an unnatural act, that's why I keep asking the stewardess for drinks."

"Hell never stops it only pauses.
THIS is pause.
enjoy it while you can."

“I picked them good — about 90 percent — but I had to see them first. I always chose the guy who moved around the least, who looked like he didn’t want to fight, and if one guy made the Sign of the Cross before the bell and the other guy didn’t, you had a winner — you took the guy who didn’t. but it usually worked together: the guy who did all the shadow boxing and dancing around usually was the one who gave the Sign of the Cross and got his ass whipped.”

“I’m also told by the God-fearing that I have ‘sinned’ because I was born a human being and once upon a time human beings did something to one Jesus Christ. I neither killed Christ or Kennedy.”


 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Οπως εχω ξαναπει, αφησα αυτον τον πορνογερο να με παρασυρει και να καταστρεψει την ζωη μου. Νομιζω οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα εαν δεν το εκανα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
Εβαλα να ακουστει Bukowski, για να φυγουν τα σεκλετια.



Και συνειδητοποιησα οτι οταν ξεκιναει να απαριθμει τα This could mean, λεει πραγματα που θα συμβουν πραγματικα, εαν το πας all the way. Καποια εχουν και την σωστη σειρα.
This could mean loosing
girlfriends. Σωστος.
wives. Σωστος.
relatives. Σωστος.
jobs. Σωστος.
maybe even your mind. Το παλευω.

It could mean not eating for three or four days. Ειχα αναφερει οτι παραλιγο να χωρισω για ενα μπουκαλι νερο που εξαφανιστηκε. Καιγανε οι λαμαρινες απο τον αφρικανικο ηλιο και δεν επαιζε το χρημα για να το αναπληρωσω.
It could mean freezing on a park bench. Σωστο. 3 μερες.
It could mean jail. παραλιγο και απιστευτο που την παλεψα και εβγαλα τις λασπες απο πανω μου.
derision, mockery, isolation. Ναι σε ολα. Τωρα ειμαι στην περιοδο της απομονωσης, οχι λογο lockdown αλλα επειδη Isolation is the gift. Γλυτωνεις τα δυο πρωτα.

And, you’ll do it, despite rejection and the worst odds. Οι πιθανοτητες φλερταραν με το μηδεν. Η καταστροφη μου χτυπουσε την πορτα.
Με υπομονη και σαλιο, τα πραγματα δειχνουν οτι τελικα θα παει καλα. Ισως και οχι.
Απλα θα προσθεσω οτι δεν πιστευει κανενας οτι υπαρχει εξοδος και θα το βαλω με το isolation. Η απομονωση ειναι μεγαλο δωρο.

It’s the only good fight there is. Σωστος.

Bukowski, ποσο σοφος ησουν.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,475
γι' αυτό αν θες να με στείλεις στην κόλαση
μια ώρα αρχύτερα
τότε ανάγκασέ με να περάσω μια ολόκληρη μέρα
στην Ντίσνεϋλαντ
 
Top Bottom