@epiptaph, φιλαρακι δεν εχω βαλει κασσετα να παιζει. Αυτο που βλεπω και ξερω ειναι οτι δεν υπαρχουν ερευνες.
Το λεει και ο τυπος στο τελευταιο βιντεο που ποσταρες. Εχει ως παραδειγμα την Κορεα, την πολιτισμενη, οπου εμβολιαστηκαν ολοι. Το ξαναλεω, δεν υποστηριζω οτι τα εμβολια δεν προκαλουν μυοκαρδιτιδα.
Εχω κι εγω νουμερα
Απο Covid Αμερικη/Ισραηλ 146 περιπτωσεις ανα 100.000 ανθρωπους.
Απο εμβολιο 0.3 με 5 περιπτωσεις ανα 100.000 ανθρωπους.
1 ποδηλατης στους 3.546 χανει την ζωη του. Να μην κανουμε ποδηλατο.
Την περιοδο 1999 με 2014. 10.386 ανθρωποι σκοτωθηκαν επειδη επεσαν απο το κρεβατι τους. 2.000 περισσοτεροι απο αυτους που επεσαν απο το παραθυρο ή απο καποια κατασκευη. Μηπως ειναι καλυτερα να ξαπλωνουμε στα παραθυρα;
10.206 πεθαναν τυχαια απο ασφυξια/στραγγαλισμο στο κρεβατι τους.
Αυτο που λεω ειναι οτι αυτοι που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο ειναι λιγοτεροι απο οσους νοσησαν πολυ βαρια/πεθαναν απο covid. Προσθετω και αυτους που επαθαν μυοκαρδιτιδα απο αλλους λογους.
Τα νούμερα που αναφέρεις από ποια έρευνα είναι; Μπορείς να ποστάρεις να ξέρουμε και μεις;
Τα νούμερα που πόσταρα εγώ ήταν στο βίντεο (από τα στοιχεία/ερευνα Ν. Κορέας).
Το παράδειγμα με την Κορέα δεν το χει απλά «επειδή εμβολιάστηκαν όλοι».
Εμείς για τα ποσοστά εμβολιασμένων που εμφανίσαν μυοκαρδίτιδα περισσότερο σε νέους μιλάμε. Και ακόμα και η Κορέα που χαν κάτι 90% εμβολιασμού σε 20+ ηλικίες, από 12-17 χρονών (που εμφανίζονται οι περισσότερες μυοκαρδίτιδες) είχαν 53%. Τη μελέτη της Κορέας την αναφέρει επειδή εκεί είχαν τα αρχίδια να κάνουν τις νεκροτομές σε όσους πέθαναν από μυοκαρδίτιδα και έτσι τα αποτελέσματα της μελέτης είναι πιο αξιόπιστα (αν παρακολουθούσες θα καταλάβαινες πως καταλαβαίνουν οι γιατροί/νεκροτόμοι ποια ευρήματα είναι αυτά τα οποία δείχνουν πότε κάποιος έπαθε φλεγμονή από το εμβόλιο και πότε από COVID). Και για αυτό και ο ίδιος το δηλώνει στο βίντεο. Είναι η μοναδική έρευνα που έχει φτάσει σε τόσο βάθος (και κανείς όμως από τα ΜΜΕ/κυβερνήσεις δεν έχει ασχοληθεί).
Το βίντεο που έστειλα εγώ είχε και Δανία. Επίσης εμβολιάστηκαν όλοι εκεί; Όχι, ήταν 81% (Στην Ελλάδα 73%).
Γιατί πάντα πρέπει να αναφέρεις μόνο τα δεδομένα που υποτίθεται σε συμφέρουν;
Τα άλλα για ποδήλατο και το κρεβάτι τι τα λες; Απαγόρευσε κάποια κυβέρνηση να κάνεις ποδήλατο; Απαγόρευσε να πέφτεις για ύπνο αν δεν έχεις πάρει τα σωστά φάρμακα για ασφυξία στον ύπνο;
ΟΜΩΣ, το θέμα δεν είναι πόσοι πέθαναν από μυοκαρδίτιδα (που δεδομένα είναι αυξημένοι). Eπιμένεις σε αυτό το θέμα και να μην καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Το θέμα είναι ότι για πρώτη φορά είχαν ένα γαμημένο εμβόλιο που είχε ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ και όμως αυτή την φορά το κάναν υποχρεωτίκο
ειδικά για κάποιον νέο (εώς 25). Πλήρωνες πρόστιμο αν δεν το κανες . Πόσο πιο απλά να στο πω;
Τα νούμερα απλά τα ανέφερα για να καταλάβεις ότι η πιθανότητα να πάθεις μυοκαρδίτιδα, μπορεί να είναι σπάνια, αλλά όσο περισσότερες δόσεις κάνεις τόσο πιο πιθανό είναι να πάθεις μυοκαρδίτιδα. Το ίδιο και για τον Κόβιντ. Όσο περίσσοτερες φορές κολλήσεις, τόσο πιο πιθανό είναι να πάθεις μυοκαρδίτιδα. Αλλά τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ/ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ C19, επομένως αυτός ο κίνδυνος (πιθανότητα) αθροίζεται και αυξάνεται. Με το εμβόλια την αυξάνεις σίγουρα, γιατί επιλέγεις να την κάνεις μόνος σου. Covid ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΕΙΣ. Αυτή είναι η διαφορά.
Για Ελλαδα, λενε οτι μολυνθηκαν απο covid 6.101.379 και πεθαναν 37.089. Ποσοι επαθαν μυοκαρδιτιδα στην Ελλαδα; εμβολιασμενοι και μη, και ποσοι απο αυτους μας χαιρετησαν; Απο παλιο αρθρο ειδα τον αριθμο 25 ανθρωποι επαθαν μυοκαρδιτιδα.
μλκ σοβαρά μιλάμε τώρα; Το ποσοστό θνησιμότητας στο νούμερο που πόσταρες είναι 0,608%. 6 Στους 1000 πέθαναν. Και αυτοί όπως θα θυμάσαι ήταν πάντα κατά 95% ηλικιωμένοι/υποκείμενα νοσήματα. Άρα χωρίς υποκείμενα νοσήματα και μεγάλη ηλικία (εγώ για νέους ανθρώπους μιλάω που παθαίνουν μυοκαρδίτιδα), φτάνουμε στο 0,05x0.608=0,0304%. Δηλαδή 3 στους 10.000. Σε αυτούς που μένουν βγάλε τους εμβολιασμένους που πέθαναν. Γιατί ναι, υπήρχαν και πλήρως εμβολιασμένα άτομα που πέθαναν. Μένει λιγότερο από 3 στους 10.000. Δυστυχώς ο ΕΟΔΥ σταμάτησε να δουλεύει στις στατιστικές για κάποιο λόγο και δεν μπορούμε να ξέρουμε περισσότερο στα ήδη φουσκωμένα ποσά που είχε να παρουσιάσει.
Για την ακρίβεια όμως από τα στοιχεία που πρόλαβε ακόμα να δώσει ο ΕΟΔΥ :

και
Με λίγα λόγια το ποσοστό θνησιμότητας στους 0-18 από Covid ήταν 7/30476 δηλαδή 0,023%. Δηλαδή 2 στους 10.000 περίπου(κοντά έπεσα με τα δικά μου μαθηματικά, αλλά αν βγάλεις και αυτούς που δήλωσαν ότι έφυγαν ΜΕ κόβιντ και όχι ΑΠΟ κόβιντ, ίσως το ποσοστό να είναι ακόμα χαμηλότερο).
Και αυτό ΑΝ έπιανες Covid. Γιατί το εμβόλιο το κάνεις σίγουρα. Κόβιντ μπορεί και να μην πιάσεις.
Γιατί με αναγκάζουν να κάνω ένα εμβόλιο για μια ασθένεια από την οποία -ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΩ, ΩΣ ΝΕΟΣ- το ποσοστό θνησιμότητας είναι λιγότερο από 0.1% ;;;
Και ερχόμαστε πάλι στο προκείμενο γιατί η κασέτα σου ακόμα δεν έχει φάει την ταινία. Κανείς δεν είπε ότι τα κλασικά εμβόλια δεν είχαν θύματα παλαιότερα.
Είπαμε όμως (με στοιχεία από VAERS) ότι τώρα ειναι 50 φορές περισσότερα τα περιστατικά με βαριές παρενέργειες απ'ότι ήταν παλιά.
Εσένα δεν σε πειράζει αυτό. Σε κλάνουν και είναι όλα ρόδινα. Άλλοι όμως μυρίσαν τη μπόχα. Εμβόλιο btw γιατί δεν πήγες να κάνεις όταν πήγες στην αφρικανική χώρα; Αφού δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο θέμα ρε μαν...Γιατί να μην βαρέσεις δόση να προστατευθείς ;;
Πάμε τελικά στην χώρα της σαπίλας (Ελλάδα). Ήδη το 2022 ζητούσαμε ΠΑΡΑΠΑΝΩ στατιστικά στοιχεία να δίνουν καθημερινά για θανάτους εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων, στατιστικά για το πότε κάναν εμβόλιο και πότε κόλλησαν και λοιπά. Όχι μόνο δεν βάλαν παραπάνω στοιχεία, αλλά σταματήσαν τα περισσότερα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που είχαν μέχρι τότε και όχι μόνο αυτό το κάναν εβδομαδιαίο. Προφανώς το κάναν για την επιστήμη έτσι;.. Γιατί σαν γιατροί/επιστήμονες, όσο λιγότερα στατιστικά στοιχεία έχει κάποιος για μια πανδημία, τόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα μπορεί να βγάλει...
Το λιγοτερο κακο φιλαρακι. Τα εμβολια/φαρμακα/ ειχαν απο παντα θυματα. Αυτη ειναι η κασσετα μου. Ο φιλος σου που εκανε 4 εμβολια, επαθε μυοκαρδιτιδα;
Εαν περασε την φαση βαρια, αν και εμβολιασμενος, εισαι σε θεση να ξερεις εαν το περνουσε πολυ χειροτερα εαν δεν ειχε εμβολιαστει;
και για τελευταία φορά. Δεν ξέρω αν θα το περνούσε χειρότερα. Όπως και δεν ξέρουμε αν είναι πιθανό να το περνούσε ηπιότερα.
Ξέρω όμως για το άλλο ερώτημα, ότι αν δεν έπαθε μυοκαρδίτιδα (σε μικρό βαθμό και ιάθηκε αυτόματα), η πιθανότητα κάποιου να πάθει μυοκαρδίτιδα με 4 εμβόλια και 1 φορά κόβιντ είναι πιο αυξημένη από μένα που κόλλησα 1 φορά κόβιντ χωρίς εμβόλιο, και ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΠΡΙΝ. Whoooosh