lelos kounelos
Tarrasque
Σε θυμάμαι, είχες ιδρώσει λίγο σε κάποια στιγμή και όχι από τα κοψιδια ή το ξύλο που έριχνε ο Σρέντερ στον Ντονατέλο.
Ημουν στο peak με την γαστριτιδα μου κτλ. Ειχα και εσενα να με πιεζεις να δοκιμασω το νεκταρ απο το εξωτερικο. Ειχα και τον Μπορατσο. του ειχα πει την φαση οτι θα πεθανουμε ολοι και μου ελεγε, χαλαρωσε. Τι να χαλαρωσω ρε; μερικα στενα πιο πανω μενει,
Αν εχεις αγνοια κινδυνου ολα ευκολα σου φαινονται. Ειχα αυτη την ταση να μπλεκω με επικινδυνες γυναικες και η γυναικα μου δεν ειναι διαφορετικο μοντελο. παραλιγο να με βαλει φυλακη. Η ζωη και οι επιλογες μου δεν με αφηνουν να βαρεθω.
Για να επιστρεψω στο θεμα επειδη θελω να αφησω conspiracy θεωριες.
Καποια στιγμη σας ειχα πει οτι υπηρχαν καποιες συνομιλιες με κινεζικη εταιρια για να φτιαχτει το αποχετευτικο σε διαφορα σημεια στην πρωτευουσα (Αφρικη). Οι συνομιλιες ειχαν παγωσει επειδη δεν τα εβρισκαν με τα χρηματα. Ξαφνικα ξεσπασε επιδημια χολερας, σε διαφορα σημεια της χωρας, σχεδον ταυτοχρονα. Συντομα μπηκαν οι υπογραφες για να κατασκευαστει το αποχετευτικο φιασκο. Γελασανε και οι λεκανες με το εργο. Η προοδος ηταν 1 μετρο περιπου την εβδομαδα. Το πρωτο κομματι που ετοιμαστηκε εσπασε σε 3 μερες. Βγηκαν ολα τα νερα στους δρομους.
Τα μετρα που πηραν ηταν δοχεια με νερο, εξω απο τα καταστηματα. επλενες τα χερια σου, χωρις σαπουνι, γιατι οι ιδιοκτητες δεν ηθελαν να χρεωθουν και εμπαινε στο super market, εμπορικο κτλ. κατω απο την "βρυση" υπηρχε ενα δοχειο, σαν πιατο, για το νερο που επεφτε.
Η χλωρινη, απο μερικα σεντς κοστος ανεβηκε στα 50 kwacha? δεν θυμαμαι την τιμη αλλα ηταν απαγορευτικη για τον μεσο ντοπιο. πολλοι ζουν με 20 kwacha την ημερα,
Aπαγορευσαν την κυκλοφορια μετα την δυση του ηλιου και τα καταστηματα εκλειναν νωρις. Εμενα δεν με σταματουσε κανενας για να πλυνω τα χερια μου επειδη ειμαι λευκος. Εκαναν απολυμανση σε καποια καταστηματα και περιοχες. Σαν να λεμε οτι αυριο θα κανουν απολυμανση για τον ιο σε εναν δρομο, στο κουκακι και θα απολυμανουν 2 σουβλατζιδικα.
Ειχαν διωξει τους μικροπωλητες απο τους δρομους και τα "λεωφορεια" για μερικες ημερες.
τελος. αυτο ηταν.
Η επιδημια κοπασε μετα απο ενα μηνα περιπου, λιγο μετα αφοτου επεσαν οι υπογραφες και το χρημα, αν και συνεχιζει να σερνεται υπουλα και υποχθονια.
Για την νεα επιδημια οι οδηγιες που εδωσαν στους ντοπιους ηταν αυτο το sms

τελος, μεχρι που εφυγα (Την Δευτερα) αυτα ηταν τα μετρα που πηραν.
Απο προχθες; τα νεα μετρα ειναι να κλεινουν τα καταστηματα νωρις και η απαγορευση της κυκλοφοριας με την δυση του ηλιου. Εγω ειπα στην γυναικα μου πως μεταδιδεται ο ιος και τι να προσεχει.
Οταν της ειχα πει οτι μαλλον πρεπει να παρω καμια μασκα για το ταξιδι, με κοιταξε με υφος, τι πινεις; μολις πηγαμε στο αεροδρομιο και ειδε τον κοσμο να φοραει μασκες το υφος της μεταμορφωθηκε σε δεφακ? ετσι ειναι και οι υπολοιποι, Ειχα ακουσει ατομα να λενε οτι ο ιος δεν λειτουργει στους μαυρους επειδη εχουν διαφορετικο αιμα και οτι επειδη ειναι χριστιανικο εθνος δεν θα παθουν τιποτα.
Αυτες οι φημες ηταν παντου αλλα δεν βγηκε κανενας να τους ενημερωσει. Μολις ξεκινησε η πυρκαγια να καιει την Ν. Αφρικη ξεκινησαν να μιλανε για το θεμα και ξεκινησαν τα πρωτα μετρα. Απαγορευση κυκλοφοριας με την δυση του ηλιου. Με τον πρωινο συνωστισμο δεν κολας.
Τα λεωφορεια εκει ειναι απειρα μικρα van στα οποια στριμωχνονται ο ενας πανω στον αλλον. Εκει, ναι, θα πεθανουν ολοι.