Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχα

edit: καποιος πανεξυπνος με τη γριπη πηγε στο Golden Hall...Οσοι πηγατε προς τα κει το νου σας

Last edited:
Πάντως απο οτι φαίνεται σιγα σιγά οι επιχειρησεις/γραφεία παίρνουν προληπτικά τα μέτρα τους.
Στη σύζυγο ανακοινώθηκε οτι για τον επόμενο μήνα παίρνει λαπτοπ και τηλεφωνο σπίτι.
Κι εμείς εδώ θα μείνουμε με μινιμουμ προσωπικό το οποίο θα έρχεται με βάρδιες και απομακρυσμένη εργασία.
Το θέμα είναι οτι εμείς είμαστε σε πιο risky περιβάλλον γιατι το 80% της εργασίας μας είναι στέλνοντας τεχνικούς στο εξωτερικό.
Εν τέλει είπαμε όποιος επιστρέφει να μήν ερχεται γραφείο καθόλου, να σκαναρει και να στέλνει τα χαρτιά / αποδείξεις κλπ με μεηλ ωστε να μην ερχεται σε επαφή με άτομα που εργάζονται σε αυτό.
Βεβαια, όπως φαίνεται, σε λίγο δε θα υπάρχει μερός που να μπορούμε να ταξιδέψουμε οπότε βλέπουμε...
Σήμερα η Αργεντινή ανακοίνωσε οτι δε δεχεται ατομα που ταξιδεύουν απο Ευρώπη και λίγο αργότερα το ίδιο εκανε και η Βουλγαρια ανακοινώνοντας κλειστά σύνορα.

Εγω περιμένω να ερθει η Τετάρτη ωστε να δουλεύω πια απο το σπίτι αλλα είμαι σε τρομερό δίλλημα...
Ποιό παίχνίδι να παίξω? :p

Όντως όλες οι ιδιωτικές εταιρείες παίρνουν τα μέτρα τους και στέλνουν τον κόσμο για εργασία από το σπίτι. Στο δημόσιο, καλά κρασά προς το παρόν.

Χθες το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως "τα μουσεία θα δέχονται ΜΟΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ταυτόχρονα" (άλλωστε με 29 επισκέπτες και κάτω οι φύλακες δεν θα κολλήσουν τον ιό) αλλά εν τέλει σήμερα εξέδωσε νέα ανακοίνωση πως μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι θα κλείσουν μέχρι τις 30 του μήνα. Πάλι καλά.

Κλείσανε και τα κλαμπ, λογικά απόψε θα ανακοινώσουν και κλείσιμο καφέ-μπαρ και εστιατορίων. Αν δεν πέσετε από σήμερα με τα μούτρα στο backlog, δεν θα πέσετε ποτέ.

Προς το παρων απολαμβανω την μηδενικη κινηση στους δρομους και τα super market.
Πηγα να παρω τσιγαρα και ειχα μια μινι συζητηση με την ιδιοκτητρια του καταστηματος με τα ψιλικα. Δεν ηταν σε κατασταση πανικου αλλα ο φοβος, οπως ειναι φυσιολογικο, υπηρχε. Της ειπα να χαλαρωσει γιατι εγω ηρθα απο την γη του θανατου. χολερα, φυματιωση, αφρικανικη γριπη κ.α την παλεψα ομως με απλη λογικη. Με αυτο το πραγμα εδω ακομα και αν κολησω, θα την παλεψω γιατι δεν ανηκω σε ομαδα υψηλου κινδυνου. Με αυτα που σερνονται στην αφρικη, τι να παλεψεις;

image.png

Πηγα σε ΚΑΛΟ νοσοκομειο γιατι ειχα γαστριτιδα και ο γιατρος μου εδωσε μια αγωγη για 10 μερες. παω στο φαρμακειο του νοσοκομειου και ο τυπος μου λεει οτι θα παρω το χαπι για 6 μερες.
Αφου ρε φιλε ο γιατρος μου ειπε 10 μερες και ο τυπος μου απανταει, ναι αλλα αυτα ληγουν σε 7 μερες.
δηλαδη κλαιν μαιν κουβαριστρες, για μενα, ο κορονοθανατος.

και η γυναίκα από το σπίτι από βδομάδα, εγώ έχω κάποιες δουλειές και θα κάνω την δευτέρα ένα ραντεβού με πελάτη, αλλά από εκεί και πέρα λέω να δουλέψω σε φάση ότι μπορώ από το σπίτι και να πάω 2-3 ώρες να τυπώσω μια δουλειά και μετά κλειστά. Θα δείξει.

Και εμάς κάποιους μας στέλνουνε σπίτι, κάποιους (πολλούς) σε αναγκαστική άδεια, και κάποιοι συνεχίζουν κανονικά.

Κι ενώ με τα κλειστά σχολεία θα έπρεπε να κλείνω πονηρά το μάτι στο backlog, με τα σχολεία κλειστά με βλέπω να παρακαλάω γονυπετής να γυρίσω στην δουλειά.

Αναρωτιέμαι αν θεωρείται το γραφείο μου εμπορικό κατάστημα, έχω και λιανική κάποιον σχετικών προϊόντων.

Δεν θέλω να επεκταθώ αλλά εμείς παίζει να κλείσουμε μόλις πεθάνει και ο τελευταίος εργάτης στο πεδίο των εγκαταστάσεων. Και η μαλακια είναι ότι πηγαίνουμε με λεωφορείο κάτω...
Θα εισηγηθώ να μεταφέρω το κρεββάτι μου και το πισι σε κάποιο άδειο γραφείο

δηλαδη η βιομηχανια ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕ ΓΜΤ? και εχω ψηθει να τερματισω τους vamp counts επιτελους?!

τραγικα πραματα.
στον δευτερο οροφο 3 αθρωποι βηχανε. οι Κοτάρες συναδελφοι απ τα δίπλα γραφεια ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι ειναι σημαδι κορονίλας. τους διωξανε κακην κακως να πανε να κοιταχτουνε. αρχισανε να φωναζουν στους διαδρομους. η δ/ντρια προσωπικου αποφασισε να καλεσει συνεργειο να απολυμανει το κτιριο δευτερα - τριτη, προφανως για να κερδισει χρονο και να δουμε αν εχουν οντως κατι σοβαρο οι αθρωποι και για να προλαβουν να ψοφησουν οι ιοι απ τις επιφανειες, αν υπαρχουν.
ο δ/νων συμβουλος ομως, μεγάλος ΛΕΒΗΤΑΣ και μπαρμπαγιωργος, προφανως για να μην τον κανουν ντα οτι ηγειται του πρωτου "δημοσιου' φορεα που θα παρεμενε κλειστος εστω για 2 μερες, εστω για απολυμανση, εφερε κακην κακως σημερα στις 2 το συνεργειο για ν ανοιξουμε μετα βαιων και κλαδων παλι τη δευτερα..

και τι νοιαζει τον χειρομαλαχτη? τον νοιαζει. τριτη κανονικα θα εδινα τη μισθοδοσια του μηνα. ξαφνικα με ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολη λεει του προεδρου (οταν επεμεινα για γραπτη, αρχισαν τα παρακαλεστικα/εκβιαστικα του στυλ: - και θ αφησεις 400 ανθρωπους απληρωτους για μια εντολη??...) ζητησαν μεχρι τις 2 σημερα τη μισθοδοσια. οποιος εχει την παραμικρη σχεση με το αθλημα, καταλαβαινει.
ειπα στη γεν. δ/ντρια οτι τη δευτερα πουρνο πουρνο μαζι με τη μισθοδοσια του μηνα, θα εχει πανω στο δρυινο γραφειο της και την παραιτηση μου. της φυγαν τα κακακια, ξερει οτι μπορει να βρει αντικαταστατη, αλλά Χειρομαλαχτη δε θα βρει.
δε θα το κανω, αλλά θα την αφησω να περασει ενα πσκ εφιαλτικο, τετοιος ειμαι.

σε άλλα νεα, ενας απ τους 3 που βηχανε, ανεβηκε προχτες να μου φερει τα χαρτια της ασθενειας του.. ηρθε απο πανω μου, μου μιλαγε, αφησε τα χαρτια στο γραφειο μου κι εφυγε. παιζει αρκετα σοβαρα το σεναριο να εχει το ρεηκουι απο πρωτο χερι ανταποκριση απ το κορονομετωπο. διαβαζω οτι μεχρι το τελος της ασθενειας (με τον ενα η τον ΑΛΛΟ τροπο) το διαστημα ειναι γυρω στις 18 μερες...
απο τωρα παντως λεω οτι αφηνω ολα τα γκειμς μου σε οποιον παραδεχτει ανοιχτα οτι πειρατευει και δεν το παιζει αγοραστης "γνησιος" του 1 ευρω στα σειλς, τη βιβλιογραφια του μπουκοφσκι στον λελο (κοντα ειναι, ενα σπρωξιμο θελει) και τα βινυλια μου στον χρονό.

απο τωρα παντως λεω οτι αφηνω ολα τα γκειμς μου σε οποιον παραδεχτει ανοιχτα οτι πειρατευει και δεν το παιζει αγοραστης "γνησιος" του 1 ευρω στα σειλς, τη βιβλιογραφια του μπουκοφσκι στον λελο (κοντα ειναι, ενα σπρωξιμο θελει) και τα βινυλια μου στον χρονό.
η ιδιοκτησια ειναι κλοπη.... εχω μερικα "δωρακια" απο τον θειο.
τι εκανα για να αξιζω τα απαντα του σεβαστου Μπουκοφσκι???
φιλαρακι καλα να εισαι και δεν πειραζει, το πολυ πολυ μπαινω απο το παραθυρο σου και τα κλεβω,

ντροπη σου ρε, θες και γκειμς? ειπαμε, θα παρεις τα βιβλια εσυ. βιβλιογραφια λεω, νομιζεις οτι ειναι λιγα?

το θεωρω πολυ σημαντικο που ΙΣΩΣ να παρω τα βιβλια αλλα γιατι να μην εχω λογο και στα παιχνιδια;
ακομα δεν καταλαβαινω γιατι αξιζω τετοια τιμη.

@Χειρομαλάχτης Μου μυριζει οτι ανοιγεις παλιες καλες εποχες στηλων pcmaster και debates ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ VIDEO GAMEEEE κλπ κλπ. Δεν θα σχολιασω κατι παραπανω και εκτροχιαστει το thread για 2314235235φορα (μετα απο μακαρονια, τυπογραφιες, εκκλησιες κλπ) αλλα μαντεψε σε ποιο μετωπο πολεμαγα με eyepatch xD

edit:
Καλυτερα να βγαζω αφρους απο το στομα απο την απομονωση αλλα ΕΓΩ ΜΑΚΑΡΕΝΑ ΔΕ ΧΟΡΕΥΩ.-

Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Να φοβάται ότι έχει κολλήσει κορονογριπη ή ότι θα ψάχνεται να βρει άνθρωπο και στο ενδιάμεσο θα μείνει χωρίς μισθοδοσία.

Με ενημέρωσαν οι αδερφές μου προ ολίγου ότι πέρασε σελεμπριτοζευγαρο από εδώ πέρα, η μισή παρέα ήταν άρρωστη και η και καλά ιχνηλάτηση αν γίνει περιλαμβάνει τα μισά χωριά του βουνού. Ευτυχώς την μία μέρα που ξεπορτισα ήπια όσο τσίπουρο χωραγε το στομάχι μου και φάγαμε έναν κουβά τζατζίκι.

Πέρασα σήμερα και από τους Δελφούς, μιας που λέμε για τορισμο, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να πηγαίνουμε σημειωτον από την πολυκοσμία εν τούτοις είδαμε μόνο ένα γαλλόφωνο σχολείο και κάτι γάτες

Πέρασα σήμερα και από τους Δελφούς, μιας που λέμε για τορισμο, ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να πηγαίνουμε σημειωτον από την πολυκοσμία εν τούτοις είδαμε μόνο ένα γαλλόφωνο σχολείο και κάτι γάτες
Αν ηταν μαυρες οι γατες, σε συνδυασμο με τα αλλα που εγραψες θα πηγαινα στην ενορια του χωριου

Δουλειά από το σπίτι και εγώ ξεκινώντας από Δευτέρα. Ελάχιστα άτομα θα συνεχίσουν στα γραφεία για να μην καταρρεύσει τελείως η εταιρεία.

Back