τραγικα πραματα.
στον δευτερο οροφο 3 αθρωποι βηχανε. οι Κοτάρες συναδελφοι απ τα δίπλα γραφεια ΘΕΩΡΗΣΑΝ οτι ειναι σημαδι κορονίλας. τους διωξανε κακην κακως να πανε να κοιταχτουνε. αρχισανε να φωναζουν στους διαδρομους. η δ/ντρια προσωπικου αποφασισε να καλεσει συνεργειο να απολυμανει το κτιριο δευτερα - τριτη, προφανως για να κερδισει χρονο και να δουμε αν εχουν οντως κατι σοβαρο οι αθρωποι και για να προλαβουν να ψοφησουν οι ιοι απ τις επιφανειες, αν υπαρχουν.
ο δ/νων συμβουλος ομως, μεγάλος ΛΕΒΗΤΑΣ και μπαρμπαγιωργος, προφανως για να μην τον κανουν ντα οτι ηγειται του πρωτου "δημοσιου' φορεα που θα παρεμενε κλειστος εστω για 2 μερες, εστω για απολυμανση, εφερε κακην κακως σημερα στις 2 το συνεργειο για ν ανοιξουμε μετα βαιων και κλαδων παλι τη δευτερα..
και τι νοιαζει τον χειρομαλαχτη? τον νοιαζει. τριτη κανονικα θα εδινα τη μισθοδοσια του μηνα. ξαφνικα με ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ εντολη λεει του προεδρου (οταν επεμεινα για γραπτη, αρχισαν τα παρακαλεστικα/εκβιαστικα του στυλ: - και θ αφησεις 400 ανθρωπους απληρωτους για μια εντολη??...) ζητησαν μεχρι τις 2 σημερα τη μισθοδοσια. οποιος εχει την παραμικρη σχεση με το αθλημα, καταλαβαινει.
ειπα στη γεν. δ/ντρια οτι τη δευτερα πουρνο πουρνο μαζι με τη μισθοδοσια του μηνα, θα εχει πανω στο δρυινο γραφειο της και την παραιτηση μου. της φυγαν τα κακακια, ξερει οτι μπορει να βρει αντικαταστατη, αλλά Χειρομαλαχτη δε θα βρει.
δε θα το κανω, αλλά θα την αφησω να περασει ενα πσκ εφιαλτικο, τετοιος ειμαι.
σε άλλα νεα, ενας απ τους 3 που βηχανε, ανεβηκε προχτες να μου φερει τα χαρτια της ασθενειας του.. ηρθε απο πανω μου, μου μιλαγε, αφησε τα χαρτια στο γραφειο μου κι εφυγε. παιζει αρκετα σοβαρα το σεναριο να εχει το ρεηκουι απο πρωτο χερι ανταποκριση απ το κορονομετωπο. διαβαζω οτι μεχρι το τελος της ασθενειας (με τον ενα η τον ΑΛΛΟ τροπο) το διαστημα ειναι γυρω στις 18 μερες...
απο τωρα παντως λεω οτι αφηνω ολα τα γκειμς μου σε οποιον παραδεχτει ανοιχτα οτι πειρατευει και δεν το παιζει αγοραστης "γνησιος" του 1 ευρω στα σειλς, τη βιβλιογραφια του μπουκοφσκι στον λελο (κοντα ειναι, ενα σπρωξιμο θελει) και τα βινυλια μου στον χρονό.