captain kal
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Στο τελος με ρωτησε εαν ξερω κανεναν που αρρωστησε και το πηγαινε προς τα σεναρια συνομωσιας.
και ατομα που τελειωσαν απο την αφρικανικη γριπη δενξερω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει, σωστα;
τερματισα την συζητηση στα γρηγορα και αρχισα να σκεφτομαι διαφορα.
Στα νησια του Νοτιου Αιγαιου δλδ πανω απο τους μισους εργατες ειναι πλεον ανεργοι η σε αναστολη λειτουργιας...
αυτόνα τον μπασταρδάκο την μου τον θύμισες τώρα, 3 μέρες δεν μπορούσα να σταματήσω να βρίζω από μέσα μου το μπαστάρδι. Που μαζεύω χρέη σε ταμείο και ρεύμα για να μου λέει ο παπάρας ότι θα γίνω 300 κιλά;Σύμφωνα με το μπουμπούκο κάνουν διακόπες στο σπίτι πληρωμένες απο το κράτος.![]()
Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... α ναι!
![]()
Πάγωσαν με την ατάκα Τσίπρα στο Μάτι: Και να έπαιρνες 2.000 ευρώ θα τα σπατάλαγες...[βίντεο] - iefimerida.gr
Πάγωσαν οι κάτοικοι στο Μάτι που διασώθηκαν από τη φονική πυρκαγιά του καλοκαιριού, όταν άκουσαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τους λέει ότι τα βοηθήματα που διεκδικούν για να ορθοποδήσουν δεν έχουν καμία σημασία γιατί θα τα σπαταλήσουν.www.iefimerida.gr
(Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε)