Niris
Hobgoblin Captain
Έχω προχωρήσει αρκετά μετά από κει...Αλλά δεν ξέρω τι επιλογές έχω ή αν έχω χάσει κάτι..Η ιστορία του Jackie Welles είναι η προ-εισαγωγή του game. Έχεις ακόμα...
Γενικά οι αποστολές σαν αποστολές και πως μπορείς να τις διεκπεραιώσεις δεν μου φαίνεται να έχουν και τόσες πολλές ενναλακτικές...Δηλαδή τίποτα σαν αυτό που λέγανε στο ντέμο,που προσπαθούσες να κλέψεις ένα αραχνοειδές drone και μίλαγες με μία τσίκα από την μίλιτεκ ή πήγαινες μόνος και αντιμετώπιζες τις συνέπειες των αποφάσεων σου μετά...Μέχρι στιγμής όπως μου έχει φανεί, ή κάνεις ένα έξτρα οπτιοναλ πράγμα ή όχι...
Γενικά το παιχνίδι μου αρέσει αλλά απλώς είναι ένα καλό Bethesda Fallout.Περίμενα κάτι σαν το New Vegas, που έχεις διαφορετικά factions, διαλέγεις τι θέλεις να είσαι καλός κακός τύπος και οι αποστολές μπορούν να λυθούν με πολλούς τρόπους όχι:
Έκανες το όπτιοναλ

Stealth/not-Stealth
Wait one day
Βέβαια το Cyberpunk έχει πολύ καλύτερο delivery από το New Vegas ειδικά άμα φτιάξουν τα bugs..Αλλά είναι καιρός να σταματήσουμε να προσποιούμαστε ότι η CDPR δεν μας έπαιζε ψιλό γαζί όταν έλεγε ότι είναι μόνο First Person Perspective για το immersion και όχι γιατί γλίτωσαν καμπόσο χρόνο και χρήμα για animation...