jimmy213
Death Knight
Περί spoilers και spoiler tags, έχει δίκιο η kara και δεν προσπαθώ να το παίξω δικηγόρος ή τίποτα άλλο.<br><br>Τι σημαίνει "δεν έχεις παίξει το game; τότε μην μπαίνεις στο thread"; Μπαίνω προσωπικά σε ΚΑΘΕ thread γιατί βλέπω ότι υπάρχουν unread posts. Αν με ενδιαφέρει το θέμα μένω, σχολιάζω κτλ. Αν δεν με αφορά φεύγω. Επειδή το κάνω αυτό πρέπει να "τιμωρηθώ"; Γι' αυτό το λόγο υπάρχει το spoiler tag.<br><br>Και για να προλάβω την ερώτηση "Και τότε γιατί συνεχίζεις και διαβάζεις αν φοβάσαι τα spoilers;". Συνεχίζω για να μάθω σε τι επίπεδα κυμαίνεται το game, αν το story παραμένει ενδιαφέρον, κτλ. Λέτε ας πούμε για το πόσο όμορφη είναι η Πράγα in-game. Θέλω να το μάθω αυτό και να μου είναι και "κίνητρο" ώστε να το παίξω κάποτε. Δεν είναι spoilers αυτά.<br>Όμως, το να περιγράφεται έστω ένας τρόπος να τελειώσεις το game, ε είναι spoiler και θέλει tag. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι 10 τρόποι. Εμένα αυτός που ειπώθηκε θα μου μείνει όμως (καλά εγώ θα τον έχω ξεχάσει, αλλά λέμε).<br><br>Anyway, προφανώς και δεν κάνω επίθεση σε κάποιον (μόνο στο RL) απλώς ήθελα να απαντήσω στο γιατί μπαίνουμε σε thread παιχνιδιών που δεν έχουμε παίξει ακόμα. Ότι έγινε, έγινε. Και edit σε όλα τα posts να γίνει δεν αλλάζει κάτι. Απλά να δίνεται λίγη παραπάνω προσοχή στο μέλλον. Δεν είμαστε σε live chat.<br><br>Υ.Γ.: Soad, το αστείο με το NMS είναι ότι δεν μπορούν να γίνουν spoilers
P