<u><i>Έχοντας προσωπικά ξακαθαρίσει από την αρχή του thread, ότι εγώ δεν αποδέχομαι το δημοψήφισμα και την μετακύλιση πολιτικής ευθύνης που αυτό συνεπάγεται, και έχοντας καθαρή την συνείδησή μου, θέλω να σας θέσω έναν προβληματισμό που σκέφτηκα πριν λίγη ώρα:</i></u>
<blockquote>Έχετε ποτέ σκεφτεί το ενδεχόμενο, να θέλουν να μας τρομάξουν τόσο πολύ με αυτό το δημοψήφισμα και την παραμονή ή όχι στην Ευρώπη, ώστε από μόνοι μας να ψηφίσουμε ναι, και να αποδεχτούμε τα νέα επαχθή μέτρα που υπό άλλες συνθήκες ο λαός <b><u>αποκλείεται </u></b>να δεχόταν;
Όλο αυτό δηλαδή να είναι ένα καλοστημένο πυροτέχνημα, ώστε ο λαός να πανηγυρίζει για κάτι (*που έμεινε Ευρώπη με νέα σκληρότερα μέτρα), που αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε από μόνος του να περάσει θα τον βρίζανε και θα του ζητούσαν τον λόγο;!!!
Έτσι και αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ στα αρχικά στάδια, αποδέχτηκε όλους τους όρους που είχαν θέσει οι δανειστές
Το ότι το τελευταίο διάστημα και η Χρυσή Αυγή συντάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ (*τουτέστιν συνειρμικά αυτό στο μυαλό του ο μέσος δημοκράτης ψηφοφόρος θα το δει αρνητικά), μαζί με το τρομο-σενάριο που λένε στον πολίτη, πως αν δεν ψηφίσει ναι η χώρα βγαίνει από την Ευρώπη, και μαζί με το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως τώρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να υιοθετήσει επαχθή μέτρα αντίστοιχα της κυβέρνησης Σαμαρά, μα βάσει λοιπόν όλα τα παραπάνω, δεν θεωρείτε ως υπαρκτή την πιθανότητα όλο αυτό να είναι ένα διαβολικά καλοστημένο σχέδιο ώστε ο λαός να καταπιεί πανηγυρίζοντας, τα νέα επαχθή μέτρα;
</blockquote>
Αυτό το σενάριο, για όποιον θεωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ αντι-συστημικό κόμμα, φαντάζει σίγουρα αδιανόητο, επειδή όμως εγώ δεν θεωρώ κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα του κοινοβουλίου (*ούτε και την Χρυσή Αυγή) ως αντι-συστημικά, δεν μπορώ να αποκλείσω όλο το σόου που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, <u><i>με πρόωρο κλείσιμο τραπεζών, έλεγχο χρηματικών εκροών και το κλίμα τρόμου περί εξόδου από την Ευρώπη</i></u>, ως ένα πολύ έξυπνο σχέδιο με το οποίο θα εκβίαζαν τον λαό να πει το ναι και να πανηγυρίζει κιόλας!!!
Πραγματικά εφιαλτικό σενάριο δεν είναι;

hmy:

hmy: