Εντάξει, τα μέτρα τα περιμέναμε, δεν πετούσα στα σύννεφα ότι θα "άλλαζε η Ε.Ε." όπως κάποιοι μας τάζανε προεκλογικά, ούτε ότι οι μέχρι χτες "οικονομικοί δολοφόνοι" θα γινόταν μητέρες τερέζες και θα πάλευαν ξαφνικά για το δίκιο των λαών. Εγώ διαφωνώ ως προς τις "αγνές" προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δείχνουν να είναι χαζοί οι άνθρωποι (το αντίθετο, Τσίπρας, Βαρουφάκης, Τσακαλώτος κτλ. δείχνουν άτομα έξυπνα), δεν γίνετε να μην γνώριζαν ότι αυτά που έλεγαν απλά ΔΕΝ στέκουν (περί αλλαγής της Ε.Ε., ότι εμείς θα τους δείξουμε τον σωστό δρόμο και αυτή θα μας ακολουθήσουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς κτλ.), αλλά και πάλι αυτά τα περίμενα. Η απορία μου είναι η εξής : θα δείξουν έστω και ενδοκαπιταλιστικά (φτου κακά, ξύλινος λόγος!) ένα διαφορετικό (πολιτικό) χαρακτήρα? Τα φαινόμενα τύπου "δήμος χάλασε 150.000 ευρώ για μια ιστοσελίδα" θα τα κυνηγήσει? Τους πολιτικούς που δαπανούσαν 100.000+ ευρώ για "διακόσμηση υπουργικό γραφείου" θα τους τιμωρήσει? Τα έργα του στυλ "2 εκατομμύρια ευρώ για...ποδηλατόδρομο" θα τα ξεσκονίσει να δει ποιος και τι έφαγε? Τους επιχειρηματικούς ομίλους που πτώχευαν την μία εταιρία (βαρώντας τις κλασικές πιστολιές) γιατί χρωστούσε λεφτά σε εταιρία του ίδιου επιχειρηματικού ομίλου (!!) θα τους γραπώσει? Έργα που έγιναν με παράνομες αναθέσεις έργων και χωρίς νόμιμες άδειες και τώρα σκάμε πρόστιμα στην Ε.Ε. θα τα ξετινάξει να βρει τους υπεύθυνους και να τα πληρώσουν αυτοί? Όλα τα παραπάνω είναι αληθινά παραδείγματα που ζήσαμε μόνο την τελευταία 5ετια (είμαστε λίγο χρυσόψαρα και τα ξεχνάμε εύκολα σαν λαός), και εκεί θέλω να δω ΑΝ κάνουν τίποτα. Εγώ προσωπικά είμαι απαισιόδοξος, δεν έχουν δείξει ως τώρα τέτοια δείγματα, και στην τελική επιμένω πως η διαφθορά είναι αποτέλεσμα μιας Οικονομίας, και όχι αίτιο. Μακάρι να με βγάλουν ψεύτη, ίδωμεν.