lelos kounelos
Tarrasque
Τελικά πήρα φόρα έπεσα στο κενό μπας και πάρει μπρος, πέφτωντας βλέπω τον πρώην συμπαίκτη μου στο παιχνίδι μου.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τελικά πήρα φόρα έπεσα στο κενό μπας και πάρει μπρος, πέφτωντας βλέπω τον πρώην συμπαίκτη μου στο παιχνίδι μου.
Αν και έχω αργήσει ελεεινά να απαντήσω, εκείνο το patch (νομίζω 1,04) βελτιώσε ΑΙΣΘΗΤΑ για μας που το παίζουμε co-op τα προβλήματα συνδεσιμότητας που είχαμε, έκανε το παιχνίδι πιο σταθερό. Συνεχίζουμε βέβαια να έχουμε disconnects και τραγελαφικά πράγματα*, όμως μπορούμε να παίξουμε κάπου στο 20 λεπτο χωρίς disconnect/error. Ως προς το stuttering ακόμα και πριν το patch κανείς μας δεν είχε θέμα. Εγώ συγκεκριμένα είχα τέτοια θέματα όταν το έτρεχα σε lowest low (1060/laptop), αφότου άλλαξα σύστημα και είμαι σε Extreme settings δεν αντιμετώπισα ξανά stutering.
*Είμαι host, έχει φύγει ο άλλος 10+ λεπτά από το παιχνίδι μου. Το παιχνίδι δεν με αφήνει να κάνω rest/quit γιατί νομίζει πως είμαι ακόμα co-op. Τελικά πήρα φόρα έπεσα στο κενό μπας και πάρει μπρος, πέφτωντας βλέπω τον πρώην συμπαίκτη μου στο παιχνίδι μου. Την ίδια στιγμή εκείνος ήταν μόνος στο δικό του παιχνίδι σε εντελώς άλλο σημείο του χάρτη,
You will receive a 5-15 frame boost depending on your pc because of all the particles removed from the game. It also looks nicer
![]()
Elden Ring has sold just under 17 million copies in six months
From software comes profit.www.pcgamer.com
Kοίτα, ακόμα νωρίς είμαι στο παιχνίδι, αλλά ψάχνω να δω το 10/10 παιχνίδι που λέγαν όλοι αλλά δεν το βρίσκω. Έχω αφήσει βέβαια κάτι θάμνους που δεν τους έψαξα, ίσως να βρίσκεται εκεί. Αλλά το πιο πιθανό είναι να βρω κανά reused boss που θα το αντιμετωπίσω για 85η φορά. Θα σας κρατώ ενήμερους.
Πιστεύω πως κάτι έχει πάει λάθος στην αγγλική μετάφραση εκεί πέρα. Απ όπου κι αν έχουμε πέσει το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, θάνατος.
ok. makes sense.ναι μεν ειναι αχρηστο πραμα και δεν εχει νοημα, αλλα ταυτοχρονα προσφερει ενα κατι.