bald_killer
Death Knight
Η επιστροφή
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ωραία ιστορία είναι αυτός ο τύπος, αν παίξω ποτέ Elden Ring θα τον χρειαστώ σίγουρα.
Ωραιος και εγω ετσι το προτιμω συνηθως ( εχω παρομοια λογική με σενα ) χωρις βοηθηματα και τα πιο πολλα bosses ετσι τα βγαζω ( στο main game εβγαλα solo τα πιο πολλα ) αλλα το συγκεκριμένο boss ήξερα οτι θα μου φαει πολλες ωρες να μαθω ολα τα timings 100 % οπότε οταν μετα απο μερικα trιes νοιωσω οτι τον εχω , απλα προτιμω να μου γλυτωσω τις εξτρα ωρες και βαζω καποιο βοηθημα πχ summon κτλΠροσωπικά μου αρέσει να μαθαίνω τις μάχες με τα bosses και να κάτσω με τις ώρες (αν συμβεί).
Η χρήση των ashes of war, ασπίδας, ευλογίες του Μητσοτάκη και guides for the greater good, απλά μου χαλάνε την εμπειρία.
Αλλά το παραπάνω είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και γενικά είναι γουστόζικο που το παιχνίδι σου δίνει τόσες εναλλακτικές για να το παίξεις.
Καλή τύχη με το τελικό boss.αλλα το συγκεκριμένο boss ήξερα οτι θα μου φαει πολλες ωρες να μαθω ολα τα timings 100 % οπότε οταν μετα απο μερικα trιes νοιωσω οτι τον εχω , απλα προτιμω να μου γλυτωσω τις εξτρα ωρες και βαζω καποιο βοηθημα πχ summon κτλ
Καλή τύχη με το τελικό boss.
Το έχω προχωρήσει αρκετά, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσοι γουστάρουμε να τα τερματίσουμε solo στον πρώτο γύρο θα σπάσουμε τα μούτρα μας περισσότερο από ότι σέ όλα τα souls μαζί.
Το έχω προχωρήσει αρκετά, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσοι γουστάρουμε να τα τερματίσουμε solo στον πρώτο γύρο θα σπάσουμε τα μούτρα μας περισσότερο από ότι σέ όλα τα souls μαζί.