Elden Ring

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραία ιστορία είναι αυτός ο τύπος, αν παίξω ποτέ Elden Ring θα τον χρειαστώ σίγουρα.

Να και το δικο μου Mesmer Kill παρα πολυ ωραια μαχη αν και λιγο over-tuned το πρωτο phase !!

Not bad θα ελεγα αλλα επειδη ειμαι λιγο σκουριασμενος και δε ψηνομουνα να κατσω 3 ωρες στο ιδιο boss εβγαλα και mimic tear :cool:

Παιζω το DLC σε NG+1

Ο Character ειναι Faith/Dex hybrid level 180 με Dragon-Hunter's Great Katana + 10 και Scadutree level 10

Ειχα δοκιμασει να τον φαω και με Rellana's Twin Blades που ειναι το βασικο μου οπλο αλλα δεν κανανε για αυτη τη μαχη.

Επισης ειναι WEAK σε frost και Bleed οποτε KATANA λοιπον.

Last edited:
Ε ντάξει, μετά κι από αυτό το Δι-ελ-σί, πιστεύω πως θα αρχίσουν να το δίνουν δωρεάν το παιχνίδι.

Προσωπικά μου αρέσει να μαθαίνω τις μάχες με τα bosses και να κάτσω με τις ώρες (αν συμβεί).
Η χρήση των ashes of war, ασπίδας, ευλογίες του Μητσοτάκη και guides for the greater good, απλά μου χαλάνε την εμπειρία.
Αλλά το παραπάνω είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και γενικά είναι γουστόζικο που το παιχνίδι σου δίνει τόσες εναλλακτικές για να το παίξεις.

Προσωπικά μου αρέσει να μαθαίνω τις μάχες με τα bosses και να κάτσω με τις ώρες (αν συμβεί).
Η χρήση των ashes of war, ασπίδας, ευλογίες του Μητσοτάκη και guides for the greater good, απλά μου χαλάνε την εμπειρία.
Αλλά το παραπάνω είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα και γενικά είναι γουστόζικο που το παιχνίδι σου δίνει τόσες εναλλακτικές για να το παίξεις.
Ωραιος και εγω ετσι το προτιμω συνηθως ( εχω παρομοια λογική με σενα ) χωρις βοηθηματα και τα πιο πολλα bosses ετσι τα βγαζω ( στο main game εβγαλα solo τα πιο πολλα ) αλλα το συγκεκριμένο boss ήξερα οτι θα μου φαει πολλες ωρες να μαθω ολα τα timings 100 % οπότε οταν μετα απο μερικα trιes νοιωσω οτι τον εχω , απλα προτιμω να μου γλυτωσω τις εξτρα ωρες και βαζω καποιο βοηθημα πχ summon κτλ

Καποια bosses παντως στο DLC οπως και ο Mesmer, νομιζω οτι ειναι balanced για χρηση summons και για τα καινουρια οπλα τα οποια εχουν OP AF weapon skills τα πιο πολλα!

αλλα το συγκεκριμένο boss ήξερα οτι θα μου φαει πολλες ωρες να μαθω ολα τα timings 100 % οπότε οταν μετα απο μερικα trιes νοιωσω οτι τον εχω , απλα προτιμω να μου γλυτωσω τις εξτρα ωρες και βαζω καποιο βοηθημα πχ summon κτλ
Καλή τύχη με το τελικό boss.

Οι αρτίστες της From δεν παίζονται, κρίμα που οι προγραμματιστές της δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. Είναι αμαρτία να μην μπορούν να καταφέρουν σωστό optimization ώστε να μπορεί ο παίκτης να αφοσιωθεί απερίσπαστος στον κόσμο και το gameplay.

Αίμα, σεξ, βία, mylord/lady, βιολοντσέλο και κοντραμπάσο.

Καλή τύχη με το τελικό boss.

Τον εφαγα τον κωλομπαραααα τι ηταν αυτο ρεεεε?? ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ boss ειδικα το phase 2 .. μου πηρε 2 μερες και πανω απο 80 προσπαθειες τελικα αλλαξα spec πηγα φουλ strength build με το BloodFiend Arm και με playerful Strike ( healing ash of war) και εβγαλα και mimic στο δευτερο phase . γενικα φανταστικο DLC αλλα το τελικο boss δε μου αρεσε νομιζω το παρακανανε λιγο !!

Τέλος και από μένα. Last boss πρέπει να πήρε καμία 30άρια tries χωρίς να αλλάξω build και με τις ανάλογες αλλαγές για resistances στο gear, just right.

Τελείωσα στο 227 lvl με 17 blessings ερχόμενος από (αρκετά διεξοδικό) NG και πιστεύω λόγω αυτού δεν είχα θέμα με τη δυσκολία.

Όσον αφορά τα Scadutree ("σκάντουτρη", σύμφωνα με ένα συνάδελφο :p) blessings, τα βρήκα περισσότερο σαν "anti rush" κίνητρο έτσι ώστε να δει κάποιος όσο περισσότερο content γίνεται πριν τελειώσει το DLC. Πιστεύω ότι αποτελεί ένα καλό συμβιβασμό από το να σου βάλει π.χ. ένα seal που να θέλει 30/50 shards για να ανοίξει τη last περιοχή. Μάλιστα, μετά από κάποιο patch, μετά τα 12 (που είναι ένα λογικό νούμερο να μαζευτεί οργανικά) πέφτει αρκετά το bonus τους.

Μου άρεσε επίσης αρκετά καλοί οι NPCs και τα questlines του DLC με proper From-like εξέλιξη

All in all, εξαιρετικό DLC (στα αλήθεια σωστό "EXPANSION") με βαθμό +1 από το base game.

1721144182558.png

Προφανώς spoiler.

Προσωπικά, θα έβαζα το last boss πιο ψηλά.

Το έχω προχωρήσει αρκετά, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσοι γουστάρουμε να τα τερματίσουμε solo στον πρώτο γύρο θα σπάσουμε τα μούτρα μας περισσότερο από ότι σέ όλα τα souls μαζί.

Το έχω προχωρήσει αρκετά, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσοι γουστάρουμε να τα τερματίσουμε solo στον πρώτο γύρο θα σπάσουμε τα μούτρα μας περισσότερο από ότι σέ όλα τα souls μαζί.

To summoning δηλαδή είναι υποχρεωτικό; μιλάμε για άλλους παίκτες ή npcs;

Αν δεν θες να παλεύεις 2-3-48 ώρες σέ κάθε boss και δεν είσαι Κορεάτης θα έλεγα ότι επιβάλλεται.

Τζάμπα το πενηντάρι που έδωσα, γαμώτο!!!

Back