Εψαχνα τροπο να διαλυσω το συστημα με την βοηθεια του software manager και μεσα στα πολλα, πετυχα amiga emulator.
FS UAE λοιπον. Μπηκα στον πειρασμο αλλα το αφησα για αλλη φορα.
Λιγο αργοτερα βγηκα για καφε με ενα φιλαρακι και πιασαμε κουβεντα, εννοειται, για gaming. Ειπαμε και για amiga και με πληροφορησε οτι πριν μερικα χρονια, επαιξε ενα μπραφ με δικαιωματα και εξαφανιστηκαν τα rom απο το Internet. Emulator παντου.
Στην πορεια δεν ασχοληθηκε για να δει πως συνεχιστηκε η φαση.
Αυτο μου ηταν αρκετο για να κανω εγκατασταση.
Εκανα γκαντασταση και δεν δουλεψε τιποτα. Βασικα δεν ειχε και τιποτα για να δουλεψει και αυτο ξεχασαν να το αναφερουν.
Παω ΥΤ και ευτηχως δεν ειδα Ινδους με amiga. εχετε δει εσεις;
Πρωτο βιντεο, ειναι ενας φιλικος τυπος και λεει οτι "λειπει κατι" και το κοτσαρω, συμφωνα με τις οδηγιες. Ξεκιναει η φαση και παω πισω στο βιντεο, να δω τι αλλο δεν ξερω. Μετα, λεει ο τυπος, θα πατε στο amiga for ever που δεν ειναι δωρεαν. next video. θα πατε στο amiga for ev... next video κτλ κτλ
Τελικα πετυχα εναν τυπο που ειπε, μπορειτε να πατε στο amiga αλλα και στο internet archive, αυτος! λεω, ειναι ο ανθρωπος μου.
Ειδα το connect στις επιλογες, που δεν το ειχα προσεξει. Κατεβασα και Indiana Jones last crusade, αυτο το ειπα για να ζηλεψετε.
Ξεκινησε κανονικα η φαση και το εκλεισα. Ειχα φαει ταλαιπωρια γιατι στο ενδιαμεσο επαιξαν και καποια αλλα προβληματα, που τελικα βρηκα την λυση μονος μου. Σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν ακουμπησα amiga emulator. Ηταν πολυ ευκολο να μην μου βγαλουν την πιστη.