Ολα τα αλλα ειναι απομιμησεις οσο υπαρχει το Eve OnlineΠαίρνεις το trailer όπως είναι, βάζεις κάποιον να λέει ένα άλλο κείμενο και έχεις έτοιμο advertisement για το Power BI.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ολα τα αλλα ειναι απομιμησεις οσο υπαρχει το Eve OnlineΠαίρνεις το trailer όπως είναι, βάζεις κάποιον να λέει ένα άλλο κείμενο και έχεις έτοιμο advertisement για το Power BI.
in library λέει εδώ, χμ... κάποια στιγμή να τσεκάρω και τι έχω μαζέψει
Πολύ μπροστά ο Τιμ.
in library λέει εδώ, χμ... κάποια στιγμή να τσεκάρω και τι έχω μαζέψει![]()
σου εχω απαντηση. το εδινε το amazon prime.in library λέει εδώ, χμ... κάποια στιγμή να τσεκάρω και τι έχω μαζέψει![]()
α ναι, σωστός!σου εχω απαντηση. το εδινε το amazon prime.
νταξ για τζαμπα μια χαρα μου φανηκε το saints row. ετσι για λιγες ωρες mindless διασκεδαση.
Και για κλείσιμο....
Άντε τα επόμενα Χριστούγεννα πάλι.. αν υπάρχει!
Συμπάσχουμε, με το δράμα του κ. Ναύρχου, γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει, ένα από τα λίγα καλά games, που έχουν σχέση με το MCU!!!
Είχα γράψει το review οπότε έχω ήδη αντίτυπο![]()
Τελικά το καθυστέρησα λίγο, ώστε το credit αν δεν το χρησιμοποιήσω σε τίποτα άλλες sales να μου κρατήσει μέχρι το τέλος των επόμενων Χριστουγεννιάτικων, αλλά δεν άντεξα. Το Control ήταν ΜΕΓΑ έπος (μου μένει να δω το post-game περιεχόμενο The Foundation), γούσταρα ήδη και το πρώτο AW, οπότε περιμένω μεγάλα πράγματα από το sequel και από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, δύσκολο να απογοητεύσει. Τα άλλα δύο games τα θεωρώ απλά bonus-vfm.πριν τραβήξω τη σκανδάλη.