Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν και σήμερα δεν φαίνεται τίποτα, χθες το πήρε το μάτι μου! Μην χάσετε την τρομερή ευκαιρία να το αποκτήσετε αν ξαναεμφανιστεί!!!

πλοκαμοτσόντα; α ρε τίμαρε μας έφτιαξες πάλι!

Το ντοκι ντοκι είναι διάσημο ακόμη και στους μη γνώστες του αντικειμένου.

Δεν πειράζει Τιμ, ψηλά το κεφάλι! Αν κάψεις επενδύσεις μερικά ακόμα δις δολάρια είμαι σίγουρος ότι θα το γυρίσεις!

Βρε αφήστε τα αυτά. Καθίστε να βγουν τα νέα πονήματα της Playdead και του Ueda και μετά του λέμε να το ρίξει ο Ηλίας.

πλοκαμοτσόντα; α ρε τίμαρε μας έφτιαξες πάλι!

Οταν εσυ στοιβαζες μακαρονια στα ραφια, εμεις ειχαμε αναψει την συζητηση. Πολυ μου αρεσε το παιγνιο και πηγε σε φασεις που με ξεγελασε, τοσο ωραια που ενοιωσα να κοκκινιζω απο ντροπη οταν το καταλαβα.
Με επαιξε μπαλιτσα, το παραδεχομαι γιατι εχω αντρικιο αιμα.

Super meat boy. Ο τιτλος με φοβισε λιγο, η αληθεια ειναι. Αν και συνηθως αυτα τα πραγματα βγαινουν απο την μεση με οδοντογλυφιδα, Φαινεται οτι ειναι ragequit υλικο και πανδυσκολο.
Αμαρτια που δεν εβαλαν για soundtrack το Grinder - Kreator. Ποσο να ανεβαινε το κοστος;

Πόσο γλίτσας είσαι ρε Σουίνι.

έτσι τον ρουφάνε όμως και οι εταιρίες, αν αντί να κάνουν καλή δουλειά, κοιτάνε πως θα φάνε ο ένας τον άλλον, ποιος σκατά θα ολοκληρώσει το project?

Back