<blockquote>Έτσι εξαγοράζει εμάς τους αλήτες δημοσιογράφους και γράφουμε τα καλύτερα για το μαγαζάκι του!</blockquote>
Τόσο καιρό προσπαθώ να με εξαγοράσει κάποιος, και δεν τα καταφέρνω!!! Τί κάνω λάθος?
My two pence, κάνοντας τώρα λίγο τον δικηγόρο του Διαβόλου!!
Περισσότερο με ενδιαφέρει, αν το παιχνίδι έχει κάποιο είδος DRM, παρά το storefront που θα το αγοράσω. (Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο προτιμώ το GoG)!!! Επειδή μου έχει τύχει να κλείσει κατάστημα (Stardock Central/Gamespot), και ή να ξανα αγοράσω τα games (ακόμα και σε τιμή χώμα, αλλά τα ξαναγόρασα) ή ακόμα χειρότερα να τα χάσω, πλέον τον τελευταίο ειδικά χρόνο, πρώτη μου προτεραιότητα είναι αυτή. Αν όπως δήλωσε ο Gollop, το Phoenix Point δεν θα έχει DRM, και δεν θα χρειάζεται ούτε καν τον Epic Client για να τρέξει, παρά μόνο για το κατέβασμα του παιχνιδιού (πιθανόν δηλαδή με απλό copy paste, να εγκαθίσταται και σε δεύτερο υπολογιστή), δεν καταλαβαίνω τον κακό χαμό που γίνεται!! Ειδικά αν ισχύει το ίδιο και με το τελευταίο Metro!! (Εξαίρεση οι kickstarter backers, θα αναφερθώ σε αυτούς παρακάτω).
Τώρα σχετικά με τα timed exclusives: Λυπάμαι, αλλά αν με την υπογραφή μου εξασφάλιζα οικονομικά τις 15 - 20 οικογένειες που εξαρτώνται από εμένα για κανα δυό χρόνια, δαγκωτό θα το υπέγραφα. Στην τελική δεν απέκλεισα και κανέναν από την πλατφόρμα (όπως κάνουν μερικοί - μερικοι, ονόματα δεν λέμε: Rockstar, υπολήψεις δεν θίγουμε: RDR/RDR2).
Εξαίρεση στα παραπάνω αποτελούν οι kickstarter backers, γιατί με τα χρήματα τους και βοήθησαν στην αρχική ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά ήταν και χρήσιμο στατιστικό δείγμα, βάση του οποίου η Epic έκανε την προσφορά της. Εκεί η αντιμετώπιση με το Metro, θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλή. Ο Gollop θα έπρεπε να προφέρει το Phoenix Point σε GoG/Steam την καθορισμένη ημέρα που θα έβγαινε και στο Epic. (Δεν ξέρω να πρόσφερε κωδικούς για εκεί. Θα πρέπει να το δούμε και αυτό).
https://youtu.be/UsFLVL6FM-E
Είπαμε δικηγόρος του Διαβόλου!!!!!!