Από τα λίγα που διάβασα, το metaverse θα είναι η Επική έκδοση του second life, οπότε δεν βλέπω που είναι το κακό. Θα επανέλθω όταν με το καλό αξιωθω ναντο μελετήσω λίγο καλύτερα
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η Epic θα μπορούσε να μάθει από τα λάθη του προκατόχου της, αν δε θέλει να αντικαταστήσει το Sweeny με κάποιο κοινό παίκτη, ο οποίος θα επιτρέψει στους άλλους παίκτες να βγάζουν κέρδη από το παιχνίδι (πού ακούστηκε!!).φανταστείτε έναν (virtual) κόσμο με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες στον οποίο όλα τα virtual προϊόντα ελέγχονται από και αποδίδουν κέρδη σε μόνο μία εταιρία.
η άβολη στιγμή που πας να τσιμπήσεις free game και το έχεις πάρει free από αλλού και δεν το θυμάσαι![]()
αρα ακομα και το Tim παραδεχεται πως το epic store ειναι αποτυχια αλλα δεν λεει οτιδεν τον νοιαζει και οτι πιστευει πως σοτ μελλον θα γιναι σαν το steam![]()
Tim Sweeney is right - Epic losses on its Game Store are a good investment | Opinion
The legal battle between Epic and Apple has created far, far more heat than light thus far, but every now and then some…www.gamesindustry.biz
![]()
ααα σωστά, τώρα είδα ότι έχει κάνει quote.Δεν ξέρω τι έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά τώρα το gif είναι wholesale quote από το Ναύαρχο.
Cyberpunk 2077.
Τι θα είναι το mystery?
Τι θα είναι το mystery?
Δεν φανταζεσαι τι μπουλινγκ εχω υποστει, επιδει δεν εχω αγορασει ακομα καποιο σκιντα δωρεάν ή φθηνά skins αντιμετωπίζονται υποτιμητικά και απαξιωτικά.