Epic Store : όταν o Gabe έφτιαχνε client, o Sweeney έτρωγε βελανίδια.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχει κυκλοφορήσει γενικώς το παρακάτω leak οπότε μπορεί να το έχετε δει ήδη.
35781951_1.jpg
 
Based Τίμαρος δίνει pathfinder στο λαό. Καταστρέφει τους αρνητές με γεγονότα και λογική.

(και στο τέλος θα είναι φέηκ το λήκ και θα δώσει για δώρο κανένα extreme tetris)
 
Based Τίμαρος δίνει pathfinder στο λαό. Καταστρέφει τους αρνητές με γεγονότα και λογική.

(και στο τέλος θα είναι φέηκ το λήκ και θα δώσει για δώρο κανένα extreme tetris)
Καλύτερα, έχω ήδη τελειώσει τα πάντα στο kingmaker, ενώ με tetris δεν έχω ασχοληθεί.
Ακούς Tim? Κάνε τα κουμάντα σου!
 
Last edited:
Αγόρασα το pathfinder(την απλή έκδοση) απο το steam οταν είχε τα Halloween sales. Ελπίζω να δώσει και τα dlc.
Φήμες λένε ότι θα δώσει το humankind, ίσως να είναι αυτό το ''μεγάλο'' παιχνίδι που θα δώσει για φέτος.
 
δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τα DLC, το επιχειρηματικό του μοντέλο είναι δίνω το base game τζάμπα να χαρούν και να τους δέσω εδώ για τα DLC όταν γλυκαθούν.
 
δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τα DLC, το επιχειρηματικό του μοντέλο είναι δίνω το base game τζάμπα να χαρούν και να τους δέσω εδώ για τα DLC όταν γλυκαθούν.
Δεν διαφωνώ, αλλά οταν είχε δώσει τα pillars of eternity(το πρώτο) και tyranny είχε δώσει και τα dlc.
Απλά ελπίζω ότι θα δώσει την πλήρης εκδώσει, μιας και αρκετοί δεν ασχολούνται με αυτο το είδος rpg. Συν ότι έχει κυκλοφορήσει και το νέο pathfinder.
 
Σήμερα ΜΟΝΟ στο ΕΠΙΚ!


Το χει ξαναδώσει και παλαιότερα!
 
και το remnants είχε ξαναδώσει, εμείς που τον αγνοούμε φανατικά τον Σουίνη τα έχουμε όλα για να ξέρουμε πότε να κράξουμε.
 
Χθες ήταν ευκαιρία να τσιμπήσω το Alan Wake: Remastered πάντως, να τιμήσω την έξοχη πρωτοβουλία του Κυρίου Και Λυτρωτή Ημών Σουηνίου του Α' Του Μεγαλοπρεπούς. 13 ευρά με -20% έκπτωση και κουπονάκι Epic, χάρισμα κύριοι, ΧΑΡΙΣΜΑ.
Καλά. Εγώ πριν χρόνια τσίμπησα την Special με 12€, με υπέροχα καρτποσταλ που απεικονίζουν ελάφια, βουνά και λαγκάδια, τα οποία δε θα στείλω ποτέ σε κανέναν, και άλλα τζιτζιμπλονια.
 
Εγώ, αν όντως βάλει Vampyr και Prey τις επόμενες μέρες, για να ευχαριστήσω τον Σουίνη, θα τσιμπησω το Guardians Of the Galaxy από το μαγαζί του! Οι πληροφορίες μου από μια άλλη λίστα όμως, αναφέρουν 3 διαφορετικά παιχνίδια. Για να σας προλάβω δεν την έχω δει...την είχε βρει ένας φίλος και τον έβαλα να τσεκάρει χωρίς να την δω και χωρις να μου πει τι έχει. Είπαμε, η μισή χαρά είναι η προσμονή και η έκπληξη, σαν να ανοίγεις μπουστεράκια Magic!
 
Για να δείτε πώς ρολάρει ο Κύριος και Σωτήρας της Ελεύθερης Αγοράς του PC Κέημινκ, πάρτε και πρωτοκλασάτο Βαμπύρ τζάμπα. Και κάθεται ο τσιγκουίνος να μετράει προβατάκια στη Νέα Ζηλανδία, με 'εκπτώσεις' από χρόνια απονευρωμένες.
 
Και κάθεται ο τσιγκουίνος να μετράει προβατάκια στη Νέα Ζηλανδία, με 'εκπτώσεις' από χρόνια απονευρωμένες.

Μου ήρθε απευθείας στο μυαλό το Bioshock Infinite (αλλά και πόσα άλλα παραδείγματα) που, όταν είναι σε έκπτωση, είναι πάντα κολλημένο στα 7,49 ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια... :Ρ

Από την άλλη, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, θεώρησα φάουλ ότι η ΕΠΙΚ ξανάδωσε δύο παίγνια που είχαν δοθεί και πέρσι. Δώρον άδωρον... Αλλά, ΟΚ, καλύτερα να σου δίνουν ένα παιχνίδι τζάμπα δυο φορές, παρά να περιμένουν να το αγοράσεις με σάπια έκπτωση. :Ρ
 
Κι όμως, φέτος στο Steam έχει από τις καλύτερες προσφορές που έχω δει εδώ και χρόνια π.χ. πολλά games που έφτασαν 80-85%. If you've been checked your Activity, you know...
 
θεώρησα φάουλ ότι η ΕΠΙΚ ξανάδωσε δύο παίγνια που είχαν δοθεί και πέρσι. Δώρον άδωρον... Αλλά, ΟΚ, καλύτερα να σου δίνουν ένα παιχνίδι τζάμπα δυο φορές, παρά να περιμένουν να το αγοράσεις με σάπια έκπτωση. :Ρ

Ε κάτσε ρε φίλε να τα πάρουμε κι εμείς που σνομπάραμε κάμποσο καιρό το Epic και τα χάσαμε, αλλά μετά γίναμε τα καλύτερα π****ακια του Σουινη!
 
Ε κάτσε ρε φίλε να τα πάρουμε κι εμείς που σνομπάραμε κάμποσο καιρό το Epic και τα χάσαμε, αλλά μετά γίναμε τα καλύτερα π****ακια του Σουινη!

Διαφωνώ! Εμείς που Τον πιστέψαμε από την πρώτη μέρα, είμαστε αξιότερα τέκνα Του και δικαιούμαστε καλύτερη θέση στη γη της επαγγελίας Του!
 
Όπως μας δίδαξε και η Παραβολή του Ασώτου Υιού, πρέπει να εορτάζουμε το γεγονός ότι οι haters κατάλαβαν έστω και αργά το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του Μαγαζιού και (επαν)ήλθαν στη στοργική αγκαλιά Του.
 
Back
Top