mruseyourbrain
Blackguard
Έχει κυκλοφορήσει γενικώς το παρακάτω leak οπότε μπορεί να το έχετε δει ήδη.

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καλύτερα, έχω ήδη τελειώσει τα πάντα στο kingmaker, ενώ με tetris δεν έχω ασχοληθεί.Based Τίμαρος δίνει pathfinder στο λαό. Καταστρέφει τους αρνητές με γεγονότα και λογική.
(και στο τέλος θα είναι φέηκ το λήκ και θα δώσει για δώρο κανένα extreme tetris)
Δεν χάνεις και πολλά. Ψιλό μάπα είναι.Vampyr βλέπω. Αυτό ήθελα να το παίξω σε κάποια φάση.
Δεν διαφωνώ, αλλά οταν είχε δώσει τα pillars of eternity(το πρώτο) και tyranny είχε δώσει και τα dlc.δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τα DLC, το επιχειρηματικό του μοντέλο είναι δίνω το base game τζάμπα να χαρούν και να τους δέσω εδώ για τα DLC όταν γλυκαθούν.
Καλά. Εγώ πριν χρόνια τσίμπησα την Special με 12€, με υπέροχα καρτποσταλ που απεικονίζουν ελάφια, βουνά και λαγκάδια, τα οποία δε θα στείλω ποτέ σε κανέναν, και άλλα τζιτζιμπλονια.Χθες ήταν ευκαιρία να τσιμπήσω το Alan Wake: Remastered πάντως, να τιμήσω την έξοχη πρωτοβουλία του Κυρίου Και Λυτρωτή Ημών Σουηνίου του Α' Του Μεγαλοπρεπούς. 13 ευρά με -20% έκπτωση και κουπονάκι Epic, χάρισμα κύριοι, ΧΑΡΙΣΜΑ.
Και κάθεται ο τσιγκουίνος να μετράει προβατάκια στη Νέα Ζηλανδία, με 'εκπτώσεις' από χρόνια απονευρωμένες.
If you'vebeenchecked your Activity, you know...
θεώρησα φάουλ ότι η ΕΠΙΚ ξανάδωσε δύο παίγνια που είχαν δοθεί και πέρσι. Δώρον άδωρον... Αλλά, ΟΚ, καλύτερα να σου δίνουν ένα παιχνίδι τζάμπα δυο φορές, παρά να περιμένουν να το αγοράσεις με σάπια έκπτωση. :Ρ
Ε κάτσε ρε φίλε να τα πάρουμε κι εμείς που σνομπάραμε κάμποσο καιρό το Epic και τα χάσαμε, αλλά μετά γίναμε τα καλύτερα π****ακια του Σουινη!