By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτό το βίντεο το πέτυχα κι εγώ. Κι έχω τόσες απορίες. Καταρχήν, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο SPEED; Είναι τόσο διάσημος και κάνουν έτσι όλα αυτά τα πιτσιρίκια; Είναι δίπλα του ο Γιάννης κι όλα αυτά τα πιτσιρίκια δεν του δίνουν καν σημασία. Προτιμούν τον άλλο. Τι είναι; Ηθοποιός; Αθλητής; YouTuber; Influencer; Όχι δεν το γκούγκλαρα, βαρέθηκα.
Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας ροζ τύπος με τούρτα. Αυτός πάλι; Ποιος είναι; Το είχαν προσχεδιασμένο το σκηνικό; Ή ο μποξέρ;
Όλοι αυτοί οι μπράβοι είναι αυτού του Speed ή του Γιάννη;
Και βασικά τι συμβαίνει γενικά; Πόσο μπούμερ έχω καταντήσει.
Απ' ό,τι κατάλαβα εμείς δεν τον ξέρουμε. Πρέπει να είναι σούπερ ντούπερ υπέρ διάσημος YouTuber που έχει εκατομμύρια ακόλουθους. Τελικά από περιέργεια το έψαξα λίγο. Τι κάνει βέβαια και τι υλικό ανεβάζει δεν ξέρω και το βασικότερο δεν με νοιάζει.Πολύ πιθανόν να μην τον ξέρει η μάνα του αυτόν τον Σπηντ.
Είχε ξανά-έρθει αυτός; Και; Το ίδιο είχε γίνει; Τέτοιος χαμός έγινε; Δεν αντέχω να δω και 2ο βίντεο. Όχι μην μου πείτε. Δεν με νοιάζει τελικά.ο εμβιος αυτος οργανισμος (νομιζω ευρυτερη εννοια απ το "ανθρωπος") ειναι λεει σουπερφειμους γιουτιουμπερ.
για να συμπληρωσετε καποια απ τα κενα που δικαιως εχετε, να η αντιστοιχη βιντεαρα με την περσινη του παρουσια στην αθηνα.