Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

ακόμα ένα AI άρθρο...

Αυτό που με παλαβώνει δεν είναι τα AI άρθρα αλλά το πλέον πολύ κοινό φαινόμενο στην τηλεόραση όπου «ζωντανοί» «δημοσιογράφοι» που δεν περνάνε το τεστ ότι δεν είναι ΑΙ.

Αυτό το βίντεο το πέτυχα κι εγώ. Κι έχω τόσες απορίες. Καταρχήν, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο SPEED; Είναι τόσο διάσημος και κάνουν έτσι όλα αυτά τα πιτσιρίκια; Είναι δίπλα του ο Γιάννης κι όλα αυτά τα πιτσιρίκια δεν του δίνουν καν σημασία. Προτιμούν τον άλλο. Τι είναι; Ηθοποιός; Αθλητής; YouTuber; Influencer; Όχι δεν το γκούγκλαρα, βαρέθηκα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας ροζ τύπος με τούρτα. Αυτός πάλι; Ποιος είναι; Το είχαν προσχεδιασμένο το σκηνικό; Ή ο μποξέρ;

Όλοι αυτοί οι μπράβοι είναι αυτού του Speed ή του Γιάννη;

Και βασικά τι συμβαίνει γενικά; Πόσο μπούμερ έχω καταντήσει.

Αυτό το βίντεο το πέτυχα κι εγώ. Κι έχω τόσες απορίες. Καταρχήν, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο SPEED; Είναι τόσο διάσημος και κάνουν έτσι όλα αυτά τα πιτσιρίκια; Είναι δίπλα του ο Γιάννης κι όλα αυτά τα πιτσιρίκια δεν του δίνουν καν σημασία. Προτιμούν τον άλλο. Τι είναι; Ηθοποιός; Αθλητής; YouTuber; Influencer; Όχι δεν το γκούγκλαρα, βαρέθηκα.

Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας ροζ τύπος με τούρτα. Αυτός πάλι; Ποιος είναι; Το είχαν προσχεδιασμένο το σκηνικό; Ή ο μποξέρ;

Όλοι αυτοί οι μπράβοι είναι αυτού του Speed ή του Γιάννη;

Και βασικά τι συμβαίνει γενικά; Πόσο μπούμερ έχω καταντήσει.

Πολύ πιθανόν να μην τον ξέρει η μάνα του αυτόν τον Σπηντ. Το ευχάριστο είναι ότι ούτε εμείς (οι δύο) τον γνωρίζουμε. Αλλά το ανησυχητικό είναι ότι τον ξέρουν τόσα πιτσιρίκια...

ο εμβιος αυτος οργανισμος (νομιζω ευρυτερη εννοια απ το "ανθρωπος") ειναι λεει σουπερφειμους γιουτιουμπερ.
για να συμπληρωσετε καποια απ τα κενα που δικαιως εχετε, να η αντιστοιχη βιντεαρα με την περσινη του παρουσια στην αθηνα.

Πολύ πιθανόν να μην τον ξέρει η μάνα του αυτόν τον Σπηντ.
Απ' ό,τι κατάλαβα εμείς δεν τον ξέρουμε. Πρέπει να είναι σούπερ ντούπερ υπέρ διάσημος YouTuber που έχει εκατομμύρια ακόλουθους. Τελικά από περιέργεια το έψαξα λίγο. Τι κάνει βέβαια και τι υλικό ανεβάζει δεν ξέρω και το βασικότερο δεν με νοιάζει.
ο εμβιος αυτος οργανισμος (νομιζω ευρυτερη εννοια απ το "ανθρωπος") ειναι λεει σουπερφειμους γιουτιουμπερ.
για να συμπληρωσετε καποια απ τα κενα που δικαιως εχετε, να η αντιστοιχη βιντεαρα με την περσινη του παρουσια στην αθηνα.
Είχε ξανά-έρθει αυτός; Και; Το ίδιο είχε γίνει; Τέτοιος χαμός έγινε; Δεν αντέχω να δω και 2ο βίντεο. Όχι μην μου πείτε. Δεν με νοιάζει τελικά.

Η υπερδύναμη του δεν είναι η ταχύτητα αλλά το hakunamatata putanamalaka. Κάνει τους αντιπάλους να αποχωρήσουν συγχυσμένοι κριντζαρισμένοι.

Καλός πιτσιρικάς είναι σε σχέση με άλλους, κάνει τις μαλακίες αλλά εκεί που πρέπει και το δέχεται ο κόσμος. Και τουλάχιστον σε εμένα ο αλγόριθμος με δείχνει στιγμές που είναι ψίχουλα

Εχει γινει ενας χαζοντορος τις τελευταιες μερες με μια διαφημιση απο τη Σιντνευ της καρδιας μας για τζιν παντελονια!! Η εταιρεια Αμερικαν Ιγκλ εχει σλογκαν στη διαφημιση οτι η "Σιντνει εχει υπεροχα JEANS". Ο παραλληλισμος απο τους λιμπεραλςγουοκ τουιτεραδες δεν αργησε να εμφανιστει, κατηγοροντας την εταιρεια οτι jeans = genes οποτε εχουμε γουαιτ σουπριμασι κλπ κλπ.
Ενα βραχο να πηδηξω ρε παιδια.

Imagine being hated επειδή είσαι όμορφη/όμορφος.
Η διαφήμιση εύκολα θα μπορούσε να είναι κάτι που παιζόταν στα 90's και δε θα νοιαζόταν κανείς.
Εν τω μεταξύ τα περισσότερα σχόλια προέρχονται από γυναίκες. Είναι αυτό που λέμε ότι ο χειρότερος εχθρός της γυναίκας είναι μια άλλη γυναίκα.
Ngl κι από τα 2 τζηνς καλά τα πάει (μόνο Norma Jean μην ακούει, εκεί τα χαλάμε). Τι να κάνουμε, η ζωή δε μοιράζει τα ίδια χαρτιά σε όλους. Μπορούμε όμως να κάνουμε πραγματάκια να βελτιωθούμε έξω και μέσα.
Keep crying μπαλότσες.

Ο Τραμπ μας πάει για πνιγμό όλους με ταρίφες, ο Πούτιν με μπόμπες, ο Ισραήλ σκοτώνει έμμεσα και άμεσα παιδάκια στην Γάζα, αλλά όχι, το σημαντικό είναι το γαμημένο το τζενετζίν της Σουίνη...
Αν μη τι άλλο μιλάμε για αληθινά first world problems...

Συγγνώμη που θα ελαφρύνω έτσι το κλίμα.
Κάπως έτσι λοιπόν πήγα ν φάω ξύλο.

Στα σύνορα Τουρκμενιστάν Ιράν, είπα να πάρω κάνα σουβενίρ από ρούχα καμήλας, μαντήλια κτλ. Πάω λοιπόν στον παζάρι του χωριού και κάπως συνεννοούμαστε με νοήματα γιατί το τι θέλω και πόσα κάνουν.
Μην μου πείτε για google translate, εκτός του ότι δεν είχε σήμα ούτε το σταθερό, το ίντερνετ είναι τόσο ελεγχόμενο που στην καλύτερη να μπεις σε κάποια κυβερνητικά σάιτ.
Με εξυπηρετούν τρία κοριτσόπουλα, ενθουσιάζονται που είμαι Έλληνας κι αφότου τελειώνουμε μου λένε χαρήκαμε που σε γνωρίσαμε. Ε πάω κι εγώ να δώσω το χέρι μου και πιάνω το χέρι της μιας κι αρχίζω το πάνω κάτω. Φωνές, κακό από τους άντρες τριγύρω και όλο το παζάρι έχει μαζευτεί γύρω μας. Τα κορίτσια όμως χαλαρά βάζουν τα γέλια και δεν τα απασχόλησε ιδιαίτερα. Εν τελει, ευτυχώς επενέβη ο οδηγός μου ο Μπασίμ και εξηγείσαι στα Όρκ ότι το παιδί είναι ξένος και άλλον χαζός οπότε την γλίτωσα. Βέβαια φύγαμε κακήν κακώς και δεν πρόλαβα να αγοράσω ένα κοπάδι καμήλες, αφού η μία είχε περίπου 200$.

το βαζω και στο φεισπαλμ. αν μπορουσα θα το βαζα και σε καμμια δεκαρια αλλα θρεντς... εδω ο απολαυστικος κυριος λεει ακομα μια δυο σοφες κουβεντες που δεν γνωριζαμε προς το τελος και το βιδεο κλεινει με την υπεροχη ατακα γεωργιου (λειπεις ρε χορχε...) που αγαπησαμε...

δηλαδή φρίκαρε το γατάκι μου ξέρω εγώ... είναι μια διαδρομή που κάνω γενικά.

Απλά δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου πως στο διάολο έκανε η 70χρονη αναστροφή; Τι της είπε το μυαλό; Όταν πήγαινε και όλοι ήταν ανάποδα, δεν της είπε τίποτα άλλο το μυαλό;

Επίσης κοτζάμ raptor είναι δυνατόν να πέθανε ένας και ο άλλος να τραυματίστηκε σοβαρά; Το αμάξι οκ φαίνεται, άρα... γιατί δε φοράνε ζώνη γμτχμ οι άνθρωποι;

Back