What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Fallout 4

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Tου κρήντενς του προσφέρω εγώ ζεστά αφεψήματα και τον κρατώ απασχολημένο συνέχεια ρε, αλλιώς θα σας είχε πάρει τα σκαλπ όλους εδώ μέσα..
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
[video width=425 height=344 type=vimeo]92454819[/video]

Και υπάρχουν και άλλα custom made PIP Boys...
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
Είμαι αιμοβόρο αγόρι, τι να κάνω :silly:

Τώρα που έχω λίγο χρόνο, πριν βουτήξω στο απαίσιο, κατάπτυστο fallout ας πω δυο πράγματα.

Προσωπικά τον οπτικό τομέα δεν τον βρίσκω άσχημο, υπάρχουν σημεία του που δεν βλέπονται και άλλα είναι πανέμορφα. Ο κόσμος έχει ικανοποιητική ποικιλομορφία, πολύ εντυπωσιακές αλλαγές στο κλίμα, απίστευτα καλοσχεδιασμένες περιοχές, με ψυχαναγκαστική λεπτομέρεια. Οπτικά ο τίτλος δεν είναι άσχημος εν γένη. Μην με αναγκάσεις να γεμίσω το topic φωτογραφίες. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

kuiv 1 πράγμα θα σε ρωτήσω μόνο και δεν θα επεκταθώ καθόλου περαιτέρω στο θέμα των γραφικών. Πως σου φάνηκε το Pillars of Eternity;
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>

@Βοrr

Βρε αρχηγέ, πάλι πέφτεις στην λούπα της προσδοκίας. Δεν έχει καμία σημασία τι περίμενα "εγώ" απο το fallout. Το θέμα είναι μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι και να κρίνω ΤΟ ΙΔΙΟ το παιχνίδι ως αυτούσια οντότητα. Για να το κρίνω αυτούσια, πρέπει να κάτσω να βάλω κάτω τους μηχανισμούς του ίδιου του game, όχι αυτούς που θα ήθελα να έχει. Αλλιώς κρίνω κάτι άλλο και όχι το προϊόν που έχω μπροστά μου. Απλά πράγματα.

Τώρα αυτό που μου λέτε, ότι πλασάρετε σαν rpg... Που το είδατε; Εγώ δεν είχα σε καμιά περίπτωση τέτοια εντύπωση(όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα). ίσα Ίσα μου ήταν απολύτως ξεκάθαρο, ότι περιμέναμε τον απόγονο του fallout 3. Που μόνο rpg δεν ήταν.
Από την στιγμή που μέσα στον τίτλο του game, λέει Capital wasteland 2: Boston νομίζω ότι και η ίδια η εταιρία το κάνει ξεκάθαρο. Ακόμα και στο μικρό promo στο site της beth ως next gen open world game χαρακτηρίζεται.

Εγώ λοιπόν καταλαβαίνω ότι η προσδοκία δημιουργείται από τον τίτλο, και συγκεκριμένα από το "4". Δηλαδή, επειδή η εταιρία αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ένα πετυχημένο brand name που έχει κτίσει και επενδύσει, για να έχει την αξία που έχει σήμερα, υποβιβάζεται η ποιότητα του game...



Hellion wrote:
Ως "Fallout" και ως "RPG" είναι που το χαντάκωσα κι εγώ και οι περισσότεροι άλλοι.</blockquote>

Τώρα το περισσότεροι άλλοι... είναι πάρα πολύ σχετικό.
Αδερφέ θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Αυτό ήταν το λάθος σου κατ εμε. Ότι κρίνεις το παιχνίδι ως κάτι που δεν είναι και ως κάτι που θα ήθελες να είναι. Κι εγώ αν κρίνω το pacman ως rpg θα το κράζω απο το πρωί ως το βράδυ.

Μετα διαβάζοντας κάποιος το κείμενο σου, όχι 7 δεν καταλαβαίνει ότι του αξίζει, ούτε 3 δεν πιάνει. Μεγάλη ανακολουθία, άποψης-βαθμού... Αρχίζεις με κράξιμο κάνεις μια απλή αναφορά στα θετικά, και μετά ανελέητο κράξιμο. Τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου μπορούσες να επεκτείνεις λίγο παραπάνω στα θετικά, για να δικαιολογείται και το αποτέλεσμα βρε παιδί μου.

Τέσπα δεν θέλω να παρεξηγηθώ, πολύ ωραίο κείμενο σαν κείμενο. Αλλά σαν κριτική του Φ4, κατα την ταπεινή μου άποψη, έπεσε χιλιόμετρα έξω.

 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207


ccwr wrote:

kuiv 1 πράγμα θα σε ρωτήσω μόνο και δεν θα επεκταθώ καθόλου περαιτέρω στο θέμα των γραφικών. Πως σου φάνηκε το Pillars of Eternity;
<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>
</blockquote>

Αυτό το άφησα στις 5-6 ώρες. Κάποια στιγμή θα επανέλθω αλλά όσα λέω για το FO4 σε μεγαλο βαθμό αντηχούν και προς τα εκεί. Αν και τα κίνητρά των δύο στούντιο ειναι διαφορετικά κατα τη γνώμη μου, εχω πρόβλημα να μπω και στο PoE γιατί πιστεύω πως η βιομηχανία έχει φύγει και από κει. H κύρια διαφορά είναι οτι οι μεν προσπάθησαν να αναπαράγουν μια στιγμή στην ιστορία του gaming ενώ οι δε απλά αναμασούν την δικια τους συνταγή για πανω απο μια δεκαετία.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Όπα, κάτσε. Όταν ο τίτλος είναι "Fallout 4" είναι αδύνατον να μην έχεις προσδοκίες. Είναι σαν να κυκλοφορεί το Gabriel Knight 4 και να είναι racing και όταν πέσουμε ουρλιάζοντας να τους φάμε, να μας πουν "Ρε παιδιά, επειδή το είπαμε Gabriel Knight 4, δεν σημαίνει πως θα ήταν και adventure ή θα είχε σχέση με τα προηγούμενα! Κρίνετέ το ως αυτό που είναι! Ένα φοβερό kart simulation! It just works!"

Ε όχι, να μην παίζουμε με τις λέξεις. Και ο Γκουνελιώτης το έγραψε ξεκάθαρα : ευχάριστο open world αλλά ούτε Fallout, ούτε RPG. Σίγουρα κάποιος μπορεί να την καταβρεί με δαύτο και πολύ καλά θα κάνει. Αλλά είναι κοροϊδια να αποκαλείται Fallout 4. Στέκει από πλευράς μάρκετινγκ; Φυσικά. Θα έκανα το ίδιο στη θέση του Todd; Ω, καλά είστε. Θα γελούσα ενώ άναβα πούρο με κατοστόευρω του γλυκού ξεπουλήματος;

Υπάρχει ίχνος δικαιοσύνης στο παραπάνω; Απολύτως κανένα.

Παρεπιπτόντως, ψήνεται κανείς για The Crew: Wild Run; Mα τη Μπαναγία, καλύτερο RTS δεν έχετε παίξει ποτέ!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Μόνο που το PoE δεν είχε ούτε την χρηματοδότηση, ούτε τις απαιτήσεις του Fallout 4.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Και το κυριότερο, το PoE δεν έκανε ψευδές μάρκετινγκ. Ήταν συγκεκριμένο hardcore πράγμα για συγκεκριμένο hardcore κοινό. Και έσκισε γιατί τήρησε τις υποσχέσεις του. Το Fallout 4 από την άλλη... χεχ μεχ. Ναι, σκίζει από πωλήσεις. Αλλά και ο Μπίμπερ και η Μπεγιονσέ τα κερατά τους πουλάνε. Ο θρίαμβος του Κ.Κ.Π. με τρομοκρατεί ώρες ώρες...
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705


Borracho wrote:
Όταν ο τίτλος είναι "Fallout 4" είναι αδύνατον να μην έχεις προσδοκίες.</blockquote>

Εμένα γιατί μου φαίνεται μια χαρά δυνατό; Μετά το 3 και την γενικότερη φιλοσοφία της Μπεθ, πώς γίνεται να υπήρχαν προσδοκίες να είναι κάτι άλλο το 4; Έδειξε η Μπεθ τέτοια διάθεση αλλαγής μέσα σ'αυτά τα χρόνια και το προσπέρασα; Να καταλάβω την μόνιμη απογοήτευση πχ του χέλιον που θέλει να δει ένα σήκουελ των δύο πρώτων κι ακόμα περιμένει, κανέναν δεν θα χαλάσει αν συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά όχι να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το 4 περπάτησε στα χνάρια του προκατόχου του και δεν επέστρεψε στις ρίζες. ΟΧΙ ΛΕΜΕ! Οκ; :thumbsup:

 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
<blockquote>Με καλύτερο σενάριο και γράψιμο θα ήταν ισως GΟΤΥ το 2009. Oχι το 2015.</blockquote>
Μπα, εγώ πιστεύω ότι τα καλά σενάρια είναι διαχρονικά, το θέμα του F4 σχετικά με τον τεχνικό τομέα δεν είναι τόσο τα γραφικά όσο τα προβλήματα και οι περιορισμοί που κουβαλάει η Gamembryo και που χτυπάνε στο immersion (bugs, exploits κτλ.). Επίσης η ψιλοτραγική A.I.... έτρωγε ο άλλος βέλος στο Skyrim και νόμιζε ότι τον τσίμπησε κουνούπι.

Ας παίξω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου κι απ΄τις 2 πλευρές.
Οι μεν σκεφτείτε λίγο και κατανοήστε την απογοήτευση όσων έπαιξαν το DA2 ένα παιχνίδι που έφερε ίδιο τίτλο με τον επιτυχημένο προκάτοχό του.
Οι δε, τσάμπα κουράζεστε να κράζετε γιατί ευτυχώς υπάρχει κι ένα Wasteland 2 εκεί έξω που κάνει όσα (σχεδόν) θα θέλατε από ένα κανονικό Fallout.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,663


ccwr wrote:
Αδερφέ θα το ξαναπώ άλλη μια φορά. Αυτό ήταν το λάθος σου κατ εμε. Ότι κρίνεις το παιχνίδι ως κάτι που δεν είναι και ως κάτι που θα ήθελες να είναι. Κι εγώ αν κρίνω το pacman ως rpg θα το κράζω απο το πρωί ως το βράδυ.</blockquote>


Το παράδειγμα που αναφέρεις θα είχε βάση αν πχ τα Pacman 1 και 2 ήταν τα καλύτερα RPG στην ιστορία, και εσύ έκρινες ομοίως ως RPG και το 4 :side:




<blockquote>Μετα διαβάζοντας κάποιος το κείμενο σου, όχι 7 δεν καταλαβαίνει ότι του αξίζει, ούτε 3 δεν πιάνει. Μεγάλη ανακολουθία, άποψης-βαθμού... Αρχίζεις με κράξιμο κάνεις μια απλή αναφορά στα θετικά, και μετά ανελέητο κράξιμο. Τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου μπορούσες να επεκτείνεις λίγο παραπάνω στα θετικά, για να δικαιολογείται και το αποτέλεσμα βρε παιδί μου.</blockquote>


Αυτό μπορεί να το έκανε ο Μποράτσος, ή ο Κούιβ, ή ο Μάνος (ΕΙΔΙΚΑ ο Μάνος, γνωστός Φωλαουτάς στην πιάτσα), και να έβγαινε ένα ωραιότατο κείμενο ως αντικειμενική παρουσίαση.

Επειδή όμως είμαι ο Κώστας ο Καλλιανιώτης με τ'όνομα, κατεστραμμένος Falloutάς πάνω απ'όλα, επιλέγω να αναφερθώ επιγραμματικά στα θετικά και να εστιάσω σαφώς περισσότερο στα αρνητικά επειδή έτσι τα νιώθω στο πετσί μου και επειδή ένιωσα επίσης πως κάποιος έπρεπε να τα πει (κοιτάζοντας τις εγχώριες κριτικές του γκεημ στο yourate.gr νιώθω ακόμα πιο υπερήφανος για τις επιλογές μου ως προς το κείμενο).

Το ότι αφιερώνω όμως τόσο εκτενές κείμενο στα "αρνητικά" δεν νομίζω πως αναιρεί την ισχύ των θετικών. Αν γκρεμίσει κάποιος το κείμενο στον απολύτως βασικό σκελετό του, και κρατήσει από αυτό την ωμή παράθεση των θετικών και των αρνητικών και κόψει όλες τις υπόλοιπες σάλτσες περί "πεμπτουσίας του Fallout" και περί "αγοραστικής φιλοσοφίας της Bethesda" που παραθέτω λόγω προσωπικού πάθους, πεποιθήσεων, γνώσεων αλλά και προκαταλήψεων αν θέλεις, δεν διαφωνώ, θεωρώ πως το 7/10 θα ήταν πιο σαφές.

Θα προτιμούσες πχ να βαθμολογούσα το παιχνίδι με 30% μόνο και μόνο επειδή θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικός βαθμός με βάση τον τόνο του κειμένου?


<blockquote>Τέσπα δεν θέλω να παρεξηγηθώ, πολύ ωραίο κείμενο σαν κείμενο. Αλλά σαν κριτική του Φ4, κατα την ταπεινή μου άποψη, έπεσε χιλιόμετρα έξω.</blockquote>

Σεβαστή η άποψή σου.

Από περιέργεια, εσύ τί τελικό βαθμό θα του έβαζες?

Επίσης από περιέργεια, τις υπόλοιπες κριτικές στο yourate.gr τις είδες μήπως? :Ρ

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,663
Οφείλω να κάνω και υπερήφανο double-post για να δηλώσω την 100% ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ αντίθεσή μου με τη λογική "<i>ε, μετά το 3, ποιός είχε προσδοκίες? Λάθος να περιμένεις να κάνει κάτι άλλο η Bethesda...</i>"

Αυτή τη λογική θα την παρομοίαζα σαν σκέψη με το <i>"ε, αφού ο Μαρινάκης τα στήνει όλα μωρέ, γιατί να ασχοληθώ με τη μπάλα τώρα..."</i>

Όπως το γεγονός πως "τα στήνει όλα" δεν αναιρεί το γεγονός πως οφείλουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ να το επισημαίνουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να επιζητούν την κάθαρση με κάθε τρόπο, ομοίως και με τα Fallout της Bethesda οφείλουμε για εμένα να επισημαίνουμε τα στραβά στον δρόμο που έχει πάρει, ακόμα και αν δεν "ισιώσει" ποτέ. Μόνο και μόνο για να δείξουμε πως δεν τρώμε κουτόχορτο στην τελική, ακόμα και αυτό μια μικρή δικαίωση είναι σε σχέση με την πειθήνια υποταγή στο "ε, νταξ, αφού τέτοια γκεημς φτιάχνει η Bethesda, ας βιάσει το Fallout λίγο ακόμα, τι να κάνουμε..."
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Παίδες, τόσες μέρες παίζουμε την Κολοκυθιά.
<span class="bbcode_spoiler">Παιχνιδάρα btw, σαφώς ανώτερο απ' το F4.</span>
Μπορούμε να συνεχίσουμε επ' αόριστον. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος εδώ.


@soad, αν έβγαινε Rocket League 4 και ενώ ήξερες εκ των προτέρων ότι θα έβγαινε λουλουδάτο jrpg και έστω ότι είχες συμφιλιωθεί με αυτό και ευχαριστιόσουν τα ελάχιστα καλά πράγματα που θα είχε, deep inside δεν θα σε έτσουζε λιγάκι που είναι τελείως μακριά από ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών; Απ' το ορίτζιναλ;
<span class="bbcode_spoiler"> :silly: </span>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Ατυχές παράδειγμα, ο Soad πιστεύει πως το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει το Rocket League ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ είναι η μετατροπή του σε λουλουδάτο JRPG.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Θεέ μου, διάβασα μερικές από τις κριτικές στο σάιτ που έβαλες. Έμαθα πως υπάρχει και ελληνικό PC Gamer...και πως ό,τι και να λέτε εδώ το Fallout 4 έχει σεναριάρα.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μα Γκρότεν δεν το ξέρεις; Τρεις σκόρπιοι πεταμένοι αγωγιάτες είμαστε εδώ, παρά τις διαρκείς ψευδεπίγραφες απόπειρές μας για την HARDCOROΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΗΣ COMMUNITY -χαιρετίσματα- και κοιτάμε να μαζέψουμε κανένα χιτ παίζοντάς το αντιδραστικοί απέναντι στο ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΦΟΛΑΟΥΤ ΤΕΣΣΕΡΑ.

Κρυφά κλαίμε και χτίζουμε ΤΡΕΛΕΣ Minecraft-o-βάσεις και ανταλλάζουμε Mods στο Steam Workshop για το ποιός έφτιαξε την πιο ΚΟΥΛ power armor!
 

elessar

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
337
Πραγματικα αμφιβαλλω αν οοολοι μαζι οι reviewers που βαζουν τοσο υψηλες βαθμολογιες στο Φ4 επαιξαν το παιχνιδι απο 5 ωρες (αθροιστικα). Παλι καλα που υπαρχει τελικα το yourate, να βλεπουμε τι ελληνες "reviewers" υπαρχουν :sick:
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
πηρανε το fallout και το κανανε ο πoπoτας της wasteland με λιγο απο μπαμπη βωβο, grand theft auto χωρις σεναριο και αυτοκινητα, s.t.a.l.k.e.r. για 5χρονα, την καταρα μου να εχουν αυτοι και τα 15χρονα που το βαφτιζουν best game ever, godd howard και αλλα εμετικα, μια ζωη να τρωνε στη μαπα ξαναζεσταμενα call of duty, να μη δουνε παιχνιδι της προκοπης. περιμενω ανασταση της Lucas arts μονο και μονο για να κυκλοφορησει το Grim Fandango 2 ως railshooter με ζομπι και dick jokes για να γαμηθει και το τελευταιο ιχνος gaming αθωωτητας που μου απεμεινε.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
@Χέλιον
Ρε χέλιον σε θεωρούσα το νούμερο ένα άτομο που ανήκει στην κατηγορία που ανέφερα και τώρα μου λες πως διαφωνείς κι 100%; Θες να πεις πως μετά το Φ3, μετά τον σκασμό πληροφοριών που έδειχναν ότι το Φ4 θα κινηθεί σε παρόμοια μονοπάτια, μετά απ'όλα αυτά εξακολουθούσες να έχεις προσδοκίες πως το Φ4 θα είναι κάτι άλλο; Εδώ θα ορκιζόμουν ότι έκραζες ένα ακόμα πιθανό φολάουτ από την Μπεθ πριν καλά καλά αυτό ανακοινωθεί.

Κι επειδή η Δύναμη μου λέει ότι δεν θες να πεις αυτό, επαναλαμβάνω πως μιλάω για το να έχεις διαφορετικές προσδοκίες για έναν τίτλο που έχει δείξει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται που έχει σκοπό να βαδίσει. Για την περίπτωση/αφέλεια που τα σκάμε για πρηόρντερς κτλ και μετά από δύο μέρες πέφτουμε από τα σύννεφα επειδή το υπεραγαπημένο μας γκέημ αποδείχτηκε ότι είναι ακριβώς αυτό που όλοι περιμένανε και για κάποιο μυστήριο λόγο αγνοήσαμε πλήρως και προχωρήσαμε σε αγορά όπως και να'χει.


@Μπάθορι
Εξαιρετικό παράδειγμα, young sir, για να.. επαναλάβω τα από πάνω. Αν ήξερα ότι θα βγει ΡΛ4 και θα είναι αυτό το τζιαρπιτζί που αναφέρεις, φυσικά και θα το έκραζα, μάλλον αισθητά λιγότερο απ'όσο θα είχα κράξει το ΡΛ3 που αποφάσισε να αλλάξει τόσο τη φόρμουλα της γκοτούμπας. Αν λοιπόν το είχαμε σιγουρέψει ότι θα κινηθεί στα ίδια μονοπάτια, θα παραμείνει τζιαρπιτζί κτλ, όλα τα πρηβιούς επιβεβαιώναν αυτό και και και.. ε σίγουρα δεν θα είχα προσδοκίες για το συγκεκριμένο γκέημ. Ούτε θα έτρεχα για προπαραγγελία ώστε να πέσω από τα σύννεφα όταν δω να επαληθεύονται.. όσα ήξερα ήδη.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,663
Δεν διαφωνώ επί της αρχής στο ότι είχαμε εξ αρχής χαμηλές προσδοκίες, αυτό έλειπε άλλωστε. Διαφωνώ στο σκέλος ότι πρέπει και να συμβιβαζόμαστε με αυτό.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
<blockquote>Το παράδειγμα που αναφέρεις θα είχε βάση αν πχ τα Pacman 1 και 2 ήταν τα καλύτερα RPG στην ιστορία, και εσύ έκρινες ομοίως ως RPG και το 4 :side:</blockquote>


hmmmm. To Gothic 4: Arcania ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, ας ήταν γραμμικό actionaki. Κι αν το κρίνω ως rpg θα το κράζω απ το πρωί ως το βράδυ. :side: <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />



Hellion wrote:
Το ότι αφιερώνω όμως τόσο εκτενές κείμενο στα "αρνητικά" δεν νομίζω πως αναιρεί την ισχύ των θετικών.</blockquote>

Προσωπικά όταν διαβάζω ένα κείμενο, δεν κάθομαι να το κάνω τάλιρα, για να δω αν η δομή ανταποκρίνεται στο συμπέρασμα ή΄δεν ξέρω εγώ τι άλλο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Το διαβάζω και στο τέλος μου μένει μια εντύπωση. Νομίζω, το πως διαμορφώνεται αυτή η εντύπωση, έχει να κάνει με το που επικεντρώνεται ο εκάστοτε "συγγραφέας". Στο δικό σου κείμενο έπρεπε να το ξαναδιαβάσω(μερικώς) για να δω αν είπες κανα θετικό :cheer:


<blockquote>Θα προτιμούσες πχ να βαθμολογούσα το παιχνίδι με 30% μόνο και μόνο επειδή θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικός βαθμός με βάση τον τόνο του κειμένου?</blockquote>

μμ ναι θα το θεωρούσα πιο "τίμιο". Αν και δεν είχα ιδιαίτερη αντίρρηση με τον βαθμό, όσο με την παρουσίαση.


<blockquote>Από περιέργεια, εσύ τί τελικό βαθμό θα του έβαζες?</blockquote>

Θα σου πω όταν τελειώσω την ενασχόληση μου μαζί του. Αν και οι βαθμοί είναι τόσο σχετικοί στα games.. Αν πάρω την λογική του pcm στους βαθμούς, θα ήμουν στο range 80-89 που και καλά το συγκαταλέγει μεταξύ των καλύτερων παιχνιδιών της χρονιάς.


<blockquote>Επίσης από περιέργεια, τις υπόλοιπες κριτικές στο yourate.gr τις είδες μήπως? :Ρ</blockquote>

NE EGO THS EGRAPSA WLES! :silly:
Πολύ λίγο, μιας και το ανέφερες... ok άλλος κόσμος.. :facepalm:

Btw o angry joe νομίζω κάνει μια πολύ καλή παρουσίαση imho



Adhan wrote:
Οι μεν σκεφτείτε λίγο και κατανοήστε την απογοήτευση όσων έπαιξαν το DA2 ένα παιχνίδι που έφερε ίδιο τίτλο με τον επιτυχημένο προκάτοχό του.</blockquote>

Ας βγάλουν Planescape 2: Torment of the gun FPS με cod στιλ στην δομή. Αν έχει χορταστικό multiplayer και είναι καλό game, δεν θα το κράζω απο το πρωί ως το βράδυ επειδή δεν είναι rpg.

Για να μην παίζουμε την κολοκυθιά που λέει και ο Bathory, για εμένα η ουσία είναι μια(και ο μπακλαβάς γωνία). Το περιεχόμενο του εκάστοτε game ΔΕΝ επηρεάζεται καθόλου από το όνομα. Δεν μπορείς λεπόν, να κρίνεις το περιεχόμενο με γνώμονα το όνομα...



 
Top Bottom