Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
teenage_mutant_ninja_turtles2.jpg

Νταξει, δεν λέω, καλά περάσαμε αλλά την επόμενη φορά να πάμε Θανάση για Κεμπαμπ και μετά αραγμα Θησείο κ Ακρόπολη.

Καπνιστές μπύρες και τραγιάσκες βιομηχανικού εργάτη. Τίμια η μπυραρία που πήγαμε μετά τον καφέ. Με τον καφέ κάναμε κουβέντα για το rig του Σρέντερ και με τη μπύρα για τη ζωή το σύμπαν και τα πάντα. Μετά εγώ έφυγα οπότε δε ξέρω τι έχασα.

Extremely late to the party αλλά από περιέργεια σε ποια μπυραρία πήγατε; Tales of Ales?

Δεν μοιράστηκαν σχεδόν τίποτα οι μασόνοι σχετικά με το meating. Ευτυχώς έκανε μια ανταπόκριση ο Μηδέν Άγαν έστω, και μπορούμε να πούμε με κάποια έστω μικρή βεβαιότητα πως βρέθηκαν όντως,

Καπνιστές μπύρες και τραγιάσκες βιομηχανικού εργάτη. Τίμια η μπυραρία που πήγαμε μετά τον καφέ. Με τον καφέ κάναμε κουβέντα για το rig του Σρέντερ και με τη μπύρα για τη ζωή το σύμπαν και τα πάντα. Μετά εγώ έφυγα οπότε δε ξέρω τι έχασα.
εφυγες και δεν ξερεις τι εχασες. Η αθωα πλευρα του θεματος.
περιμεναν να φυγεις καημενε, για να χαρισουν προμοσακουλα, συλλεκτικα μπλιχλιμπιδια και ο μεγαλος νικητης πηρε το κερι της Παλτροου, για να του φωτιζει τα μοναχικα βραδια και για να ξερει τι δεν εχασε.

Της Πάλτροου, ξινιλα, really?
Φιλαράκι, μήπως πήρες το κερί της παπαλαμπραινας;

Τωρα που αρχισε παλι κανονικα η κυκλοφορια πρπει να κανονισουμε να βγουμε να το γιορτασουμε ολοι μαζι! Ηδη εχω βγει 3 φορες με τους φιλους μου. Βγηκα χτες, Τεταρτη και Τριτη. Καναμε μεγαλη βολτα με τα πδοαι και μετα πηραμε σουβλακια και χαμπουγκερ και φαγαμε στα παγκακια αφου ακομα δεν εχουν βαλει τραπεζια και καρεκλες στα μαγαζια. Χτες πηραμε πιτσα σαν τις χελωνες.

Σας περιμένω Χανια οταν αρθει η απαγόρευση απο νομό σε νομό :p

@tinapeis Και κανονίζαμε με κάτι παλικάρια Κρητικούς Αθηναίους να πάμε Κρήτη αυτό τον καιρό αλλά εξεταστική και καπάκι ταξίδι :cry:

Αν σας βγαλει ο δρομος απο Χανια και συγχρονιστουν οι φασεις μας ρε σκεψου να στειλεις να βρεθουμε ολοι! :D

Λοιπον σημερα ανοιγουν οι καφετεριες και τα εστιατορια να κανονισουμε συναντηση!

Extremely late to the party αλλά από περιέργεια σε ποια μπυραρία πήγατε; Tales of Ales?

Μετά από 5 μήνες ήρθε η ώρα να απαντηθεί η ερώτηση. Κτίστηκε αρκετό suspense νομίζω... Barley's Cargo

Οκ επειδη βαριεμαι εγω, ψηθειτε να κατεβειτε Χανια για το επομενο meeting. Θα κερασω τους καφεδες :p

Μετά από 5 μήνες ήρθε η ώρα να απαντηθεί η ερώτηση. Κτίστηκε αρκετό suspense νομίζω... Barley's Cargo

Καλή (αν και λίγο ακριβή, σε σχέση με άλλες μπυραρίες) επιλογή! Εύγε!

Ανάλογα τι θα πάρεις πιστεύω. Σε γνωστές μπύρες είναι στάνταρ οι τιμές ή έτσι θυμάμαι.. Δεν έχω πετύχει μεγαλύτερη ποικιλία σε μπυραρία.

Back