Flash Mini-Meetings

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λοιπον προτεινω να κανονισουμε για Παρασκευη 19 Σεπτεμβριου το απογευμα κατα τις 7 η Σαββατο πρωι συναντηση για να παμε σε καποιο μαγαζι του θειου Σκρουτζ να παρω την RTX 3080. Και εμτα παμε για καφε η φαγητο. Το σε ποια περιοχη θα γινει ση συναντηση εξαρταται απο ποιο μαγαζι θα παμε για να παρψ την καρτα. Συμφωνειτε?

Άμα βγει η rtx σε giveaway έρχομαι. Αν όχι είναι πολλά τα έξοδα μετακίνησης για ένα καφέ

Λοιπον προτεινω να κανονισουμε για Παρασκευη 19 Σεπτεμβριου το απογευμα κατα τις 7 η Σαββατο πρωι συναντηση για να παμε σε καποιο μαγαζι του θειου Σκρουτζ να παρω την RTX 3080. Και εμτα παμε για καφε η φαγητο. Το σε ποια περιοχη θα γινει ση συναντηση εξαρταται απο ποιο μαγαζι θα παμε για να παρψ την καρτα. Συμφωνειτε?
Κρίμα που δεν είμαι Αθήνα ρε σρεντερ. Πολύ ωραία η σκέψη σου.

εμενα με ψηνει να τραβηχτω με δικα μου εξοδα για να μου δειξεις τι αγορασες, αλλα εχω να παω σε μαθημα heavy metal yoga.

Ε άμα δώσεις τόσα λεφτά για κάρτα θα ήταν μικρό εκ μέρους σου να μην μας κεράσεις ένα ποτάκι ή κι ένα καφεδάκι. Ή και πίτσα μήπως βρούμε τις χελώνες να ρίξουμε καμιά φαπα

Aν γινει οπως το λεει ο chrono, εγω θελω 3 πιτογυρα και μια σοκολατα. Η πιτσα καταστρεφει το στομαχι.

κολλησατε με την πιτσα ε? το ελεγε και ο Μπουκοφσκι που ειναι η μοναδικη αληθεια στον ψευτη τον ντουνια.
Πρεπει απλα να ξεφτορτωθουμε ολους αυτους τους φτωχους ανθρωπους που τρωνε πιτσα και πηγαινουν σε αγωνες μπειζμπολ *βλεπουν μπαλα*.
* Κουνελισια ποιητικη πινελια.

Ο Μπουκόφσκι δεν πρέπει να έφαγε ποτέ καλή πίτσα στη ζωή του.

Σε ένα διαφορετικό timeline ίσως κατάφερνε να βγει για πίτσα με τον Σρέ και τους φίλους του, ώστε να αναθεωρήσει.

Random πιτσοπόστ, για να διαρρεύσει η πίτσα παντού.

αντε μωρε με το ζυμοψωμοτυρι.

Ας το παρουμε και στατιστικα. τιτλοι με αποτυχημενες πιτσες στο youtube και με αποτυχημενο γυρο. ε; ε; ε; ε;

Back