Να πω δυο λόγια; (εντάξει ίσως βγουν περισσότερα)<br><br>Αρχικά... Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μου εξηγήσει τις δύο κάρτες του Ουάρντα ρε παιδια; Άντε και να δεχθώ ότι δίνει εσκεμενη αγκωνια στη πρώτη (που ειναι ξεκάθαρο ότι δεν πάει να τον χτυπήσει αλλά τέσπα). Στη δεύτερη φάση τι ακριβώς έχει δώσει; <br><br>Το παιχνίδι ο Παναθηναικός το έχασε (α) εξαιτίας της λάθος αποβολής του Ουάρντα και (β) εξαιτίας του Μπεργκ. Η αποβολή έφερε ένταση στο γήπεδο, λόγω των διαμρτυριών του πάγκου μας και η μαλακία του Μπεργκ να επιτεθεί στον Κρέσπο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ένταση. Βρέθηκε ένας βλάκας που πάντα υπάρχει σε κάθε γήπεδο και έδειξε τη μαγκιά του και το ποσα κιλά @@ έχει πετώντας τη μπύρα στον Ίβιτς. <br><br>Επίσης, πως τη γλείτωσε ΞΑΝΑ ο Μπέργκ, δε μπορώ να καταλάβω. Θα μου πείτε όπως τη γλειτώνει ο Μάτος, ο Μποτία και ο Μιλιβογιεβιτς (οταν ηταν εδώ) κάθε αγωνιστική. <br><br>Εκεί που θέλω όμως να σταθώ είναι το εξής:<br><br>-Καμμένοι φούρνοι παικτών<br>-Καμμένα αυτοκίνητα διαιτητών<br>-Καμμένα σπίτια αρχιδιαιτητών<br>-Βόμβες<br>-Απειλές για τη ζωή διαιτητών<br>-Κλειστή 13, κλειστή 4, κλειστή 7.<br>-Ούτε ξέρω πόσα κεκλεισμένων.<br>-Προκλητικά λάθη διαιτητικα κάθε ΣΚ.<br>-Απεργίες ποδοσφαιριστών.<br>-Υποβιβασμός Βέροια και Ηρακλή λόγω μη εξασφάλισης άδειας.<br>-Σούτια εκτός γηπέδων.<br>-Νεκροί , βαρια τραυματίες κλπ.<br>-Μαχαιρώματα, κατσαβίδια.<br>-Δυναμίτες, κροτίδες σε κάθε γήπεδο που παίζει μία εκ των τεσσάρων μέγαλων.<br>-Η ξεφτίλα του τελικού.<br>-Ποστς και ανακοινώσεις παραγόντων που απλά είναι εμετικές.<br>-Δημαρχιλίκια, πολιτιλίκια, επιχειρισιλίκια. ΚΑΝΑΛΙΑ<br>-Οπαδοί που υποστυρίζουν τους προέδρους λες και είναι ο πατέρας τους ξέρω γω.<br>-Ξύλο διαπιστευμένων σε διαιτητές, παρατηρητές.<br>-Ξύλο σε παίκτες στα αποδητήρια στα ημίχρονα.<br>-Σπασμένα πούλμαν αποστολών.<br>-Διώξεις, εφέσεις, δικαστήρια, Σιμιτσόγλου.<br><br>Ότι μου έρχετε στο μυαλό για ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!! Έχει γαμηθει η φάση εντελώς. Εντελώς όμως. <br><br><br>Και κάτι για τον Παναθηναικο μιας και έχουμε πολλούς εδώ. Πόσο κρίμα είναι να έχει φτάσει ο Παναθηναικος σε τέτοιο επιπεδο ρε γμτ. Ηλικρινα με χαλάει που έχει ανθρωπους σαν τον Αλαφου, Κωνσταντινου και κάποιον Μαυροκουκουλάκη... Σας κάνανε μπουρδέλο αντίστοιχο με αυτό που είχαν κάνει τον ΠΑΟΚ επι εποχής Γούμενου.