Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οι της Ατλέτικο, μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια. Οι της Ρεάλ, για την ώρα, έχουν μείνει στις φωτογραφίες...

Γουστάρω που είχαν διαγράψει όλοι την Ατλέτικο. Έλεος όμως.<br><br>Μεγάλος τελικός έτσι και είναι Γιούβε -  Ατλέτικο, έτσι και βγει.

Μια είναι η μεγάλη ομάδα της συγκεκριμένης πόλης και μια είναι η μεγάλη πελάτισσα... Hala(R)Madrid... Πάμε για άλλο ένα ρεκόρ!<br><br><br>Ανυπομονησία για Γιουβέντους όπου ευτυχώς τώρα θα δούμε τελικό με λίγο λιγότερο ξύλο...<br>

ναι ρε φιλε! κάρλες. αρχοντας με ολη τη σημασια της λεξης.<br><br>https://www.facebook.com/www.bet.on.arme.gr/videos/vb.284503424925791/1431150193594436/?type=2&theater

<blockquote><br>ναι ρε φιλε! κάρλες. αρχοντας με ολη τη σημασια της λεξης.<br><br>https://www.facebook.com/www.bet.on.arme.gr/videos/vb.284503424925791/1431150193594436/?type=2&theater<br></blockquote><br>Τι να πούμε τώρα για τον Πουγιόλ. ΑΡΧΗΓΟΣ.

αντε, ας ευλογησω λιγο τα 3 ημερων γενια μου. οτι σας γραφει ο μπραδερ μια βδομαδα πριν, τα αλλαζουν λιγακι και σας τα σερβιρουν οι εφημερίδαι.<br>θα παω να ζητήκω όβολα για το κοπυραιτ.  :pope: :pP :mosh: :blush2: :silly:<br><br>http://www.efsyn.gr/arthro/mintiakos-polemos-se-kinoymeni-ammo

<blockquote><br>ναι ρε φιλε! κάρλες. αρχοντας με ολη τη σημασια της λεξης.<br><br>https://www.facebook.com/www.bet.on.arme.gr/videos/vb.284503424925791/1431150193594436/?type=2&theater<br></blockquote><br><br>Αιώνιες κατάρες και μίσος για την προβολή του Κων/νου που έδιωξε πάνω στη γραμμή Στη Ρεβάνς (μία είναι η ρεβάνς, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά "έχει ματς σήμερα"), αλλά τεράστια μορφή. Ο ορισμός του παίκτη anti-modern football.

<blockquote><br>Αιώνιες κατάρες και μίσος για την προβολή του Κων/νου που έδιωξε πάνω στη γραμμή Στη Ρεβάνς (μία είναι η ρεβάνς, όλα τα υπόλοιπα είναι απλά "έχει ματς σήμερα"), αλλά τεράστια μορφή. Ο ορισμός του παίκτη anti-modern football.<br></blockquote><br>Τι μου θύμισες ρε φίλε τώρα...<br>https://www.youtube.com/watch?v=MfO7jxlbOsg<br>

Σταματάω το βίντεο στο 0:58, δεν αντέχω. Χαλαρά ένα σκέλος της προσωπικής μου κόλασης θα περιλαμβάνει μια αρκούδα με t-shirt Fallout 4 να με αναγκάζει να βλέπω με το ζόρι στο repeat τις φάσεις από αυτό το ματς.

Η φάση που περιέγραψες, έχει χαραχτεί στην μνήμη μου και είναι στο 3:40. Από κει και κάτω αξίζει να θυμηθείς τι ομαδάρα είχαμε και τι μπαλάρα παίζαμε.<br><br>Ένα τρισεκατομμύριο πέτσινα πρωταθλήματα να πάρουν,  τέτοια πράγματα δεν θα τα ζήσουν ΠΟΤΕ.

μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο / κουβέντα μην λες  :devil:

μπραβο στον ΜΑΛΑΚΑ με την περικεφαλαια του και με τη μπυρα του μαζι.. λες και πηγαινε μια χαρα η ομαδα οικονομικα και γενικοτερα...<br>σιγουρος μηδενισμος, αφαιρεση βαθμων φετος, του χρονου, ισως και του παραχρονου ξερω γω μιας και δεν υπαρχουμε πουθενα (θυμιζω ποσο πεφτανε οι ποινες σε δευτερο βαθμο για αλλες ομαδες. σ εμας θα το δειτε, θα μεινουν αναλλοιωτες). <br>τουλαχιστον ο ΜΑΛΑΚΑΣ εφαγε κανα βρωμοξυλο απ τους διπλα ή οκ, ελα μωρε, δεν τρεχει και τιποτα, καλα του κανε του φουστη του ίβη ναουμε???

Άντε να κρατήσεις τώρα τον Μπεργκ στην ομάδα.<br><br>Ταφόπλακα το σκηνικό.

Να πω δυο λόγια; (εντάξει ίσως βγουν περισσότερα)<br><br>Αρχικά... Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μου εξηγήσει τις δύο κάρτες του Ουάρντα ρε παιδια; Άντε και να δεχθώ ότι δίνει εσκεμενη αγκωνια στη πρώτη (που ειναι ξεκάθαρο ότι δεν πάει να τον χτυπήσει αλλά τέσπα). Στη δεύτερη φάση τι ακριβώς έχει δώσει; <br><br>Το παιχνίδι ο Παναθηναικός το έχασε (α) εξαιτίας της λάθος αποβολής του Ουάρντα και (β) εξαιτίας του Μπεργκ. Η αποβολή έφερε ένταση στο γήπεδο, λόγω των διαμρτυριών του πάγκου μας και η μαλακία του Μπεργκ να επιτεθεί στον Κρέσπο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ένταση. Βρέθηκε ένας βλάκας που πάντα υπάρχει σε κάθε γήπεδο και έδειξε τη μαγκιά του και το ποσα κιλά @@ έχει πετώντας τη μπύρα στον Ίβιτς. <br><br>Επίσης, πως τη γλείτωσε ΞΑΝΑ ο Μπέργκ, δε μπορώ να καταλάβω. Θα μου πείτε όπως τη γλειτώνει ο Μάτος, ο Μποτία και ο Μιλιβογιεβιτς (οταν ηταν εδώ) κάθε αγωνιστική. <br><br>Εκεί που θέλω όμως να σταθώ είναι το εξής:<br><br>-Καμμένοι φούρνοι παικτών<br>-Καμμένα αυτοκίνητα διαιτητών<br>-Καμμένα σπίτια αρχιδιαιτητών<br>-Βόμβες<br>-Απειλές για τη ζωή διαιτητών<br>-Κλειστή 13, κλειστή 4, κλειστή 7.<br>-Ούτε ξέρω πόσα κεκλεισμένων.<br>-Προκλητικά λάθη διαιτητικα κάθε ΣΚ.<br>-Απεργίες ποδοσφαιριστών.<br>-Υποβιβασμός Βέροια και Ηρακλή λόγω μη εξασφάλισης άδειας.<br>-Σούτια εκτός γηπέδων.<br>-Νεκροί , βαρια τραυματίες κλπ.<br>-Μαχαιρώματα, κατσαβίδια.<br>-Δυναμίτες, κροτίδες σε κάθε γήπεδο που παίζει μία εκ των τεσσάρων μέγαλων.<br>-Η ξεφτίλα του τελικού.<br>-Ποστς και ανακοινώσεις παραγόντων που απλά είναι εμετικές.<br>-Δημαρχιλίκια, πολιτιλίκια, επιχειρισιλίκια. ΚΑΝΑΛΙΑ<br>-Οπαδοί που υποστυρίζουν τους προέδρους λες και είναι ο πατέρας τους ξέρω γω.<br>-Ξύλο διαπιστευμένων σε διαιτητές, παρατηρητές.<br>-Ξύλο σε παίκτες στα αποδητήρια στα ημίχρονα.<br>-Σπασμένα πούλμαν αποστολών.<br>-Διώξεις, εφέσεις, δικαστήρια, Σιμιτσόγλου.<br><br>Ότι μου έρχετε στο μυαλό για ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!! Έχει γαμηθει η φάση εντελώς. Εντελώς όμως. <br><br><br>Και κάτι για τον Παναθηναικο μιας και έχουμε πολλούς εδώ. Πόσο κρίμα είναι να έχει φτάσει ο Παναθηναικος σε τέτοιο επιπεδο ρε γμτ. Ηλικρινα με χαλάει που έχει ανθρωπους σαν τον Αλαφου, Κωνσταντινου και κάποιον Μαυροκουκουλάκη... Σας κάνανε μπουρδέλο αντίστοιχο με αυτό που είχαν κάνει τον ΠΑΟΚ επι εποχής Γούμενου.

Ο Αλαφού βγήκε μπροστά την ώρα που ο Παναθηναϊκός πήγαινε καρφί για Γ Εθνική και διοίκηση πρωτοδικείου. Απλά υπήρξε τέρμα άσχετος με το ποδόσφαιρο και πίστεψε ειλικρινά πως θα μπορούσε να καθαρίσει το βόθρο με το σταυρό στο χέρι. <br><br>Κάπου είπε να βάλει λίγο χρήμα παραπάνω μπας και κάνει την υπέρβαση, τη μία φορά του έκλεψαν τον τίτλο στην 2η χρονιά του Αναστασίου όπου νικήσαμε τον οσφπ 2-1 αλλά μηδενιστήκαμε και φάγαμε -3, μετά έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και αποκλειστήκαμε από την Καμπάλα, πέρυσι το καλοκαίρι έφερε όποιον παίκτη του είπε ο Στραματσόνι αλλά ο τύπος αποδείχθηκε μυρωδιάς και έκαψε την ομάδα από Οκτώβρη μήνα, ε κάπου εκεί το ψιλοπαράτησε το πράγμα.<br><br>Προφανώς ο συρφετός που έχει μαζευτεί στη διοίκηση πρέπει να φύγει ΧΘΕΣ. Το θέμα είναι πως κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει μετά. Και το έτερο θέμα είναι πως αυτό συμβαίνει επειδή κανείς δεν θέλει να τα βάλει έμμεσα με τον ΔΓ, ο οποίος δεν ανέχεται άλλο "μεγάλο παίκτη" στην ΠΑΕ γιατί θέλει να αποθεώνουν μόνο τον εαυτό του και μπαλαντζάρει κάπου ανάμεσα σε ψυχασθένεια, μεγαλομανία και διανοητική καθυστέρηση (για παράδειγμα, κάποτε απειλούσε πως θα καταστρέψει ένα ολόκληρο τμήμα του Ερασιτέχνη αν δεν... αφαιρούσαν από μία αίθουσα της Λεωφόρου μια φωτογραφία του Νικόλα Πατέρα που είχε κρεμάσει κάποιος).<br><br>Χέσε μέσα, με άλλα λόγια. Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει (εκτός από το να πάθει overdose ο ΔΓ αύριο).

Κάτσε βρε Hellion, γιατί δεν κατάλαβα...<br>Ο ΔΓ απαγορεύει στον Πατέρα π.χ. να αναλάβει την ΠΑΕ?<br>Ότι είναι ο ΔΓ για δέσιμο είναι γνωστό, αλλά όχι ότι για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίει ένα ΔΓ.<br>Είμαστε πολύ μικρός σύλλογος αν για όλα τα κακά της μοίρας μας, ευθύνεται μόνο ένας άνθρωπος. Που είναι οι άλλοι Παναθηναικάρες να τον διώξουν και να αναλάβουν αυτοί?<br><br>@Τσοκ. Νίκο, έχεις απόλυτο δίκιο στην περιγραφή του "κόκκινου ημιυπόγειου διαμερίσματος" που ονομάζουμε ελληνικό ποδόσφαιρο, μήπως όμως σε ελεύθερη μετάφραση είναι ο καθρέπτης της κοινωνίας μας?

<blockquote><br>Κάτσε βρε Hellion, γιατί δεν κατάλαβα...<br>Ο ΔΓ απαγορεύει στον Πατέρα π.χ. να αναλάβει την ΠΑΕ?<br></blockquote><br><br>Ακριβώς αυτό. <br><br>Ή, έστω, κανείς δεν θέλει να αναλάβει όσο ξέρει πως ο συγκεκριμένος θα τους πολεμάει διαρκώς και με ΟΛΑ τα μέσα (από πρωτοσέλιδα εμετικά στην Πράσινη, μέχρι πχ την υπο-σελίδα "ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ" που ήταν αναρτημένη στην κορυφή του newsbomb και των άλλων σελίδων του ομίλου μέσων του ΔΓ, μέχρι στεγνές επιθέσεις μπράβων σε επιχειρήσεις ή καψίματα αμαξιών - ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ξαναλέω).<br><br>Και αυτό διογκώνεται όσο ο κόσμος μένει απλά στο όνομά του ("αααα, ο γιος του Παύλου, αααα, ο γιος του Παύλου") και αρνείται να δει αντικειμενικά τα πεπραγμένα του. Που πιάνει χρυσάφι και γίνεται σκατά, από το 2008 ως σήμερα σταθερά. Άμεσα, οποιοσδήποτε τολμήσει να του πάει κόντρα, βλέπει μια σεβαστή μερίδα του Παναθηναϊκού κόσμου να λέει "ααα ο αχρείος πολεμάει ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ρε φύγε ρε από τον Παναθηναϊκό, που θα τολμήσεις εσύ να μιλήσεις για τον ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ".<br><br>Χέσε μέσα, ξαναλέω.

Και ο θεός ο ίδιος να έρθει να αναλάβει την οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, αν δεν έχει καθαρίσει πρώτα η κοπριά δεκαετιών δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι απλά μια αντανάκλαση της κοινωνίας και όταν αυτή είναι σάπια είναι φυσικό και επόμενο και το ελληνικό ποδόσφαιρό να είναι έτσι.<br><br>Προσωπικά δεν βλέπω ουσιαστική και ανθρώπινη λύση στο πρόβλημα καθώς η ύπαρξη των οπαδικών ορκ φαίνεται να εξυπηρετεί τις σκοπιμότητες ορισμένων "μεγάλων".

στα αγωνιστικα μονο θα σου απαντησω 2 κουβεντες τσοκ.<br><br>- αυστηρες οι 2 καρτες του ουαρντα, αλλα συμφωνες με το γραμμα του κανονισμου.<br>- συμφωνη με το γραμμα κι η αποβολη βλαχοδημου, αφου βρισκει τον παικτη του παοκ, αλλα ειναι εντελως προφανες οτι ο ενρικε εχει ξεκινησει να πεφτει απο πριν. γλιστρησε? βουτηξε? δεν ξερω, ευτυχως δεν ειμαι μεσα στον εγκεφαλο του (που απ οτι λενε και πολλοι παοκτζηδες προκειται για ευαερο, διαμπερες και αραιοκατοικημενο οικοπεδο..)<br>- ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δεν αποβληθηκε ο ενρικε με 2η κιτρινη (ετσι προχειρα για μαρκαρισμα + πατημα απο πισω στον εμποκου και μετα ξεκαθαρη βουτια για να παρει πεναλτυ ενω εχει μπλοκαρει ο στηλ (ολα αυτα ενω εχει ηδη κιτρινη))<br>- ο μπεργκ ειναι αρχηγος και καλως για μενα εσπρωξε τον κρεσπο που κανει την ΠΟΥΣΤΙΑ γιατι δεν υπαρχει αλλη λεξη, ξεκαθαρα ενω εχει μπλοκαρει ο στηλ κι ειναι κατω ανυπερασπιστος και με μεγαλη διαφορα χρονου (δηλαδη ΟΧΙ πανω στη φαση) να παει να κλωτσησει χωρις κανενα λογο τον στηλ. ο πονηρουλης κρεσπο ενω τον εσπρωχνε ο μπεργκ, τον κρατησε κι ετσι πεσανε κατω κι οι 2 και μετα αρχισανε τα πουστοκλωτσιδια κι απ τους παικτες των 2 ομαδων στους πεσμενους αντιπαλους αν θυμαμαι καλα και βεβαια εγινε συρραξη. το σπρωξιμο που του κανει ο μπεργκ ειναι το πολυ κιτρινη.<br><br>στα εξωαγωνιστικα δεν εχω να πω κατι, απλα επειδη διαβασα διαφορα ρεπορταζ και ειδα και διαφωτιστικες φωτο (και ενω αμεσως εννοειται οτι καταδικασα την απαραδεκτη ενεργεια του μαλακα που πεταξε τη μπυρα, δεν εχει σχεση αυτο) θελω καπου εδω να ευχηθω περαστικα στον βλανταν τον ιβιτς. οι γιατροι ειναι αισιοδοξοι, αν και οι πρωτες 48 ωρες θα ειναι κρισιμες. ειμαι σε επιφυλακη, να παω να δωσω αιμα, αν χρειαστει.<br><br>α, κι αλλο ενα. αποδειχτηκε μεγαλος λεβεντης ο ντα σιλβα περσυ, εκτος απο καλος προπονητης που απεδειξε οτι ειναι. τοτε στην τουμπα με το ποτηρι λεω. μην ξεχνιομαστε..

Back