The Nameless One
Mind-flayer
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Έχει σημασία να δούμε και το που πάνε τα λεφτά από την αύξηση του κόστους, Ποσοστίαια έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα χρήματα που πέφτουν στο μάρκετινγκ, σε άσχετες μπούρδες και φυσικά στους χαρτογιακάδες, Αντίθετα έχουν εξαφανιστεί τα έξοδα διανομής, δεν μετράω τα ποσοστά των καταστημάτων. Το να το πάμε σε απόλυτους αριθμούς δεν έχει κανένα νόημα λόγω της αύξησης του κόστους ζωής γενικότερα,Η ανάπτυξη του console gaming ειδικά έχει τραβήξει χειρόφρενο. Όσες κονσόλες πωλούνταν 30 χρόνια πριν, τόσες πωλούνται και τώρα. Παράλληλα το κόστος ανάπτυξης παιχνιδιών έχει δεκαπλασιαστεί από τα 90s, όπως είπε πρόσφατα ο δημιουργός του Tekken.
+ τύπωσης θηκών, manuals κλπκλπΑντίθετα έχουν εξαφανιστεί τα έξοδα διανομής
Στην ανατολή έχουν διαφορετικό business/corporate model;
Εννοείς ότι τα δικά τους ταλέντα αμοίβονται λιγότερο; Επίσης, μπορεί να είπα Ανατολή για το inclusive του πράγματος, αλλά είσαι σίγουρος ότι σκέφτηκες τη βασική μηχανή παραγωής από εκεί (aka Ιαπωνία); Τα τελευταία Yakuza, Resident Evil, Final Fantasy, δεν νομίζω ότι υπολοίπονται σε κόστος ανάπτυξης των αντίστοιχων παιχνιδιών από αμερικάνικα στούντιο...Είναι πολύ φτηνότεροι
Εννοείς ότι τα δικά τους ταλέντα αμοίβονται λιγότερο;
Επίσης, μπορεί να είπα Ανατολή για το inclusive του πράγματος, αλλά είσαι σίγουρος ότι σκέφτηκες τη βασική μηχανή παραγωής από εκεί (aka Ιαπωνία); Τα τελευταία Yakuza, Resident Evil, Final Fantasy, δεν νομίζω ότι υπολοίπονται σε κόστος ανάπτυξης των αντίστοιχων παιχνιδιών από αμερικάνικα στούντιο...
View attachment 7536
To έκλεψα από το post του @Hellion στο discord (το ποιο?) για να φανεί πόσο backfired οι αρχικές αντιδράσεις της Sweet Baby. Έδωσαν προβολή με αποτέλεσμα να αποκτήσει 158000 and counting σε μια βδομάδα .
Για τους ίδιους (και τους πελάτες τους) δεν νομίζω να αλλάξουν πολλά. Το πολύ πολύ να μην τους αναφέρουν στα credit ή στην χειρότερη να αλλάξουν όνομα. Για να είμαστε και δίκαιοι, δεν έχουμε ιδέα για την επίδραση τους στο τελικό αποτέλεσμα.
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο για κουβέντα εάν είναι πραγματικά τόσοι πολλοί οι gamers που ενοχλούνται από τις "woke" αλλαγές στο gaming και όχι απλά μια μειοψηφία που γκρινιάζει γιατί "δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά"* (στην οποία ανήκω και εγώ να ομολογήσω).
Προσωπικά δεν πιστεύω οι περισσότεροι να ενδιαφέρονται ή να έχουν καν αντιληφθεί ότι γίνεται τέτοια κουβέντα
ήθελα να το βγάλω από την μιζέρια του backlog αλλά ρε γμτ δε μου κάθεται με ότι έχω διαβάσει, το έχω εγκαταστήσει και με περιμένει.Another one bites the dust. Η αλήθεια είναι ότι το Backbone (που πλέον έχει μετονομαστεί σε Tails Noir) ήταν μια μετριότατη δηθενιά. Επιπλέον, το στούντιο είχε απαντήσει στα επικριτικά σχόλια (μην ξεχνάμε ότι είχαν χρησιμοποιήσει και το Kickstarter) με αρκετά αλαζονικό τρόπο.
![]()
Tails Noir dev Eggnut lays off staff after 'halting operations'
Eggnut will use the remaining budget of its now-canceled project to help its staff keep afloat and find new jobs elsewhere.www.gamedeveloper.com
"The CWA Labor Neutrality Agreement is a historic agreement and unprecedented at a tech company of Microsoft’s size. By recognizing our union, Microsoft is making good on its promise to respect our ability to decide for ourselves about union representation. We encountered no union-busting at a time when most US companies - especially tech companies — regularly spend millions on anti-union consultants to prevent workers from speaking up for themselves. We hope this will inspire other workers to form unions and raise industry-wide expectations for pay, benefits, and respect for workers' rights."
The group expects to bargain with Microsoft over a new contract, particularly over asks such as better pay and benefits, more promotional opportunities, and a clear career development track. Currently, Zenimax QA workers are bargaining over their first contract with the company, which thus far includes agreements on subjects such as subcontracting and artificial intelligence.
Ο πρόεδρος/ιδρυτής/whatever της Sweet Baby Inc έπαθε meltdown στο Twitter και ζητάει από το Steam να κλείσει αυτό το Curator Group επειδή "αυτό που κάνει αποτελεί harassment", αλλά και να διαγραφεί το account του δημιουργού του γκρουπ.
Και η απάντηση από το Steam
Έφιν ΜΠΕΗΖΝΤ Lord GabeN
σιγά μην δώσουμε κλικ στο κοτοπουλάκου...Και σιγά, μην έμενε αναπάντητο, από το Κοτακου:
Sweet Baby Inc. Doesn’t Do What Some Gamers Think It Does