ναι σωστά, αν το λες εσύ είναι σχήμα λόγου, αν το πω εγώ είναι σοβαρή απάντηση 5 χρονου. μάι μπάντ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Πως νομιζεις εφευρέθηκε το battle royale?Αντε παλι... Θα μηλισουν τα εξασφαιρα!
Φαντασου λεει, να βρισκομαστε κι απο κοντα να συζητισουμε. Οι μισοι κι αν θα επιστρεφαμε πισω
καλά μην τρελαίνεσαι, μαλακιζόμαστε, δεν σφαζόμαστε.Αντε παλι... Θα μηλισουν τα εξασφαιρα!
Φαντασου λεει, να βρισκομαστε κι απο κοντα να συζητισουμε. Οι μισοι κι αν θα επιστρεφαμε πισω
θα το αλλάξω, έχω επίσης να δηλώσω ότι με αυτά τα Χ νοιώθω mentally raped από αυτή την κλίκα αληταράδων που δεν μπορούν να δεχθούν την διαφορετικότητά μου και με καταπιέζουν ψυχολογικά όλη την ώρα χωρίς να σέβονται την διαφορετικότητά που εγώ επέλεξα.@nitro912gr βαλε ενα X για avatar ρε.
δλδ θα κερασεις καφε αν ερθω σπιτι σου, οχι τιποτα κλωτσιες και δεν τις αντεχω στην ηλικια μουκαλά μην τρελαίνεσαι, μαλακιζόμαστε, δεν σφαζόμαστε.
Δημοκρατικος ειμαι βρε, οχι βασιλικοςδεν σε βάζω σπίτι μου με κορώνα
α κάτι κάνουμε, βασιλικούς και ρεμπουπλικανου΄ς δεν θέλουμε εδώ![]()