Chosen Undead
Death Knight
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθω πως τραγούδι που λέει γυναίκα μου θυμίζει το τραγούδι της Πολωνίας, ειδικά στους πρώτους στοίχους
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν αναφέρει γιατί θεώρησαν ότι είναι χειραφετημένες και τι κέρδος είχαν τα μέλη από αυτό.![]()
Eurovision 2022: ÎÏαιÏÎθηκαν οι ÏήÏοι κÏιÏικÏν εÏιÏÏοÏÏν Îξι ÏÏÏÏν
Σκάνδαλο ÏειÏαγÏγηÏÎ·Ï ÏÎ·Ï ÏηÏοÏοÏÎ¯Î±Ï ÏÏη ÏεÏινή Eurovision ανακοίνÏÏε εÏιÏήμÏÏ Î· ÎÏÏÏÏαÏκή ΡαδιοÏηλεοÏÏική ÎνÏÏη (EBU). Îι βαθμοί αÏÏ ÏÎ¹Ï 40 κÏιÏικÎÏâ¦www.skai.gr
Δεν μπορείς τελικά να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά
Σε αυτο δεν ειναι αμοιρη ευθηνων και η γενια των γονιων μας. Δεξιοι, αριστεροι, μεσαιοι. Ουτε ο τοτε κυβερνητης μας. Δυστοιχως ο λαος ξεχνα ευκολα κι αργοτερα τον ειπε και "γερο της δημοκρατιας" Σκατα στο λακο του και στη δημοκρατια του λεω, εγω!Πιο πριν μας εχωσαν και εναν εμφυλιο.
Θα την ανακαταλάβουν χάρη στα αμερικάνικα Μ777 και τα γερμανικά leopard, τι δεν καταλαβαίνεις?Καλα τα ειπαμε. Προχθες ο Ζελενισκι ελεγε του χρονου γιουροβιζιον στην Μαριουπολη και σημερα την πηραν οι Ρωσοι.
Η Ουκρανια θα φιλοξενισει τον διαγωνισμο και η Ρωσια θα τον οργανωσει.
Τοχουν , ομως οι μπαγασηδες, οι Ρωσσοι με τις παρελασεις και τα εμβατηρια. Αντε να παρουμε κι εμεις καναδυο Ραφαλ ακομα να τα κανουμε 5 και να πετανε σε χαμηλο υψος πανω απο την Αθηνα στις 28 του Οχτοβρη.
Και μια ερωτηση, ασχετη, αλλα μιας και ειμαστε εδω. Η Μαρεβα Ουκρανικης καταγωγης ειναι?