Γιουροβίζο.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθω πως τραγούδι που λέει γυναίκα μου θυμίζει το τραγούδι της Πολωνίας, ειδικά στους πρώτους στοίχους:unsure:
 
Ο Ζελενισκι περιμενει την γιουροβιζιον να απελευθερωσει την Ουκρανια για να κανει με την ησυχια τον διαγωνισμο της στην Μαριανουπολη.
Μετα την νικη της Ουκρανιας και την αναφορα στην Μαριανουπολη. Το βρισκω λογικο οι ρωσοι να κανουν μπαζα ακομα και τα θεμελια της πολης. Θα απλωσουν τα υαλικα της πολης στο πατωμα.

Αυτες τις μαλακιες κανουν οι Ευρωπαιοι και πληρωνουμε τα καυσιμα σε τιμη νεφρου. Δεν ξερουμε αν θα ξυπνησουμε απο το φως του ηλιου ή την λαμψη του μανιταριου.
 
Αν κοιταξεις προσεκτικοτερα , στο λαιμο κατω απο το αυτι, του εχουν βαλει τσιπακι με ενσωματωμενα ακουστικα μικροφωνο
 
Υποσυνείδητα μηνύματα...

281161496_3183742315217939_853910329799217412_n.jpg
 
 
Και τι προσπαθησαν; να βγει η Ουκρανια;
Αυτο το "μοτιβο απο αλλες χωρες" τι ειδους ΑΙ ειναι αυτο; Επειδη η Ελλαδα ψηφιζει οτι και η Κυπρος, θα δεχτουμε τις ψηφους απο την Κυπρο;
 
Δεν αναφέρει γιατί θεώρησαν ότι είναι χειραφετημένες και τι κέρδος είχαν τα μέλη από αυτό.
Εσείς που ασχολείστε περισσότερο με την Γιουροβίζιον, μπορείτε να ρίξετε φως?
 
Δεν μπορείς τελικά να έχεις εμπιστοσύνη πουθενά

Εμπιστοσυνη στην Ευρωπη; γιατι να το κανει καποιος αυτο; Η Πολωνια ειχε εμπιστοσυνη στην Ευρωπη και βρεθηκε με δυο στρατους κατοχης.
Ο Ζελενκσι ειχε εμπιστοσυνη στην Ευρωπη και του εστειλαν μανταλακια να κρεμαστει. Το σχοινι ειναι ακριβο.
Εμεις ειχαμε εμπιστοσυνη στην Ευρωπη και μας πηραν και την λερα απο τον σβερκο. Πιο πριν μας εχωσαν και εναν εμφυλιο.
Οποιος ανακατευεται με την Ευρωπη τον τρωνε οι κοτες.
 
Πιο πριν μας εχωσαν και εναν εμφυλιο.
Σε αυτο δεν ειναι αμοιρη ευθηνων και η γενια των γονιων μας. Δεξιοι, αριστεροι, μεσαιοι. Ουτε ο τοτε κυβερνητης μας. Δυστοιχως ο λαος ξεχνα ευκολα κι αργοτερα τον ειπε και "γερο της δημοκρατιας" Σκατα στο λακο του και στη δημοκρατια του λεω, εγω!
 
Καλα τα ειπαμε. Προχθες ο Ζελενισκι ελεγε του χρονου γιουροβιζιον στην Μαριουπολη και σημερα την πηραν οι Ρωσοι.
Η Ουκρανια θα φιλοξενισει τον διαγωνισμο και η Ρωσια θα τον οργανωσει.
 
Καλα τα ειπαμε. Προχθες ο Ζελενισκι ελεγε του χρονου γιουροβιζιον στην Μαριουπολη και σημερα την πηραν οι Ρωσοι.
Η Ουκρανια θα φιλοξενισει τον διαγωνισμο και η Ρωσια θα τον οργανωσει.
Θα την ανακαταλάβουν χάρη στα αμερικάνικα Μ777 και τα γερμανικά leopard, τι δεν καταλαβαίνεις?
 
Ολα τα καταλαβαινω καθως και οτι η Ρωσια εχει ηδη ετοιμασει την τελετη εναρξης του επομενου διαγωνισμου αλλα και το τραγουδι.

 
Τοχουν , ομως οι μπαγασηδες, οι Ρωσσοι με τις παρελασεις και τα εμβατηρια. Αντε να παρουμε κι εμεις καναδυο Ραφαλ ακομα να τα κανουμε 5 και να πετανε σε χαμηλο υψος πανω απο την Αθηνα στις 28 του Οχτοβρη.
Και μια ερωτηση, ασχετη, αλλα μιας και ειμαστε εδω. Η Μαρεβα Ουκρανικης καταγωγης ειναι?
 
Τοχουν , ομως οι μπαγασηδες, οι Ρωσσοι με τις παρελασεις και τα εμβατηρια. Αντε να παρουμε κι εμεις καναδυο Ραφαλ ακομα να τα κανουμε 5 και να πετανε σε χαμηλο υψος πανω απο την Αθηνα στις 28 του Οχτοβρη.
Και μια ερωτηση, ασχετη, αλλα μιας και ειμαστε εδω. Η Μαρεβα Ουκρανικης καταγωγης ειναι?

Πολωνικής.
 
Ψυχιατρικης θα ελεγα, Εχω απο δευτερο χερι, εγκυρες εντυπωσεις, απο τοτε που ο κυργιακος εσπασε το lockdown για να παει βολτα με την Μαρεβα στην Παρνηθα. Οι εντυπωσεις ειπαν οτι η γυναικα δεν ειναι καλα στα μυαλα της. Αναφερομαι στο περιστατικο με φωτο της Μαρεβα, πανω σε εργαλειο.
 
παμε γερά. 9, 11 και 13 μαιου οι 3 ημερομηνιες - φωτχιά.

φετος απλοποιηθηκε ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ το συστημα ψηφοφοριας και βαθμολογιας. δγιαβάστε να φριξετε:

για οποιον βαρεθεί να διαβασει, να γραψω οτι ειναι λιγαααααακι πιο πολυπλοκο απ το συστημα διεξαγωγης του Nations league (για τους φουτμπωλ λαβερς) και αυτο ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.

τωνη, λαβε θεση.

βανω το ελληνικο κομματι, που ακουσα πριν 5 λεφτα για πρωτη φορα.
πολυς capaldi μεσα, λιγο φλατ το κομματι, υπογειο μπητ αλλά συνολικα αξιοπρεπές.
μελαγχολικο αγορι με κοντα πανταλονάκια και μποτάκι ψαχνει για χαμενη αγαπη βρεχοντας τους καμεραμεν με τεχνητη βροχουλα.
παιζει ν αρεσει στον σοδα.

 
Last edited:
Η αποστολή της Ελλάδας δεν είναι Γιουροβιζιο. Πχιο πολύ για Χ-σφαχτό μου κάνει...

Πάρτε εδώ Γιουροβιζιο!
 
Back
Top