What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
σρεντερ, μην εμπιστευεσαι αθρώπους με λατινικα ονοματα.<br> ο γκάιους θελει να σου φαει τα γκομενακια.<br>μην τον παρεις μαζί. η πες του λαθος μερος να παει. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!11!1!!!!!!!!!!
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
οχι ρε συ μπρους μην ξηγεσε ετσι.δεν θα προκαλουσα ποτε γυναικολογικο προβλημα σε φιλο πισιμαστερα! <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>ισα ισα,για τον σρεντερ δουλευω-εγω θα κανω τον κλασικο μλκ ωστε να ξενερωσουν οι κοπελες και ο σρεντερ να μπορει να κανει παιχνιδι ποιο ευκολα μετα! :salute:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Δεν ξέρω εμπιστεύομαι Bruce εγώ <img src="/lookright.gif" width="" height="" alt=">.>" title=">.>" class="bbcode_smiley" /> Χαχαχα
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Κι εγω με πανσοφο μπρους. Ο γαιος μου θυμισε τα δικα μου, πριν λιγο καιρο. Το πρωι μιλουσα με τον τυπο απο νοτια αφρικη για το wow. Μου χαρισε και καπελακι horde. Το βραδυ προσπαθησα να δω ποσο ανοιγουν τα κωλομερια της γυναικας του. Πρεπει να εχασα και δυο ωρες ζωης απο την υπερπροσπαθεια για να σταματησω. Εχασα και κανα τριωρο εξτρα απο την προσπαθεια να σταματησω την γυναικα του.<br><br>Δεν εχει να κανει με την αντρικη τιμη και τον κωδικα του μπουσιντο. Ουτε καν με την δυναμη του μοναχικου καβαλαρη. Εχει να κανει με τα αρχεγονα ενστικτα.  Τα αναθεματισμενα, ειναι πολυ δυνατα. Αφου μας συντροφευουν απο τοτε που οι γυναικες ετρωγαν ωμο κρεας και αφηναν τα αιματα να τρεχουν αναμεσα απο τα δασυτριχα στηθια τους. Σαν οργισμενο ποταμι κυλουσαν μεχρι τον αφαλο. Μια βαθεια αναπνοη και ξεκινουσαν το ταξιδι τους μεχρι το. Ενταξει, το πιασατε το νοημα.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
λελος ο μοναντερος,θυμισε μου να μη βγουμε ποτε για καφε μαζι αμα ειναι να τρως μοναχος! :pP
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
Τι διαλο ρε μαν? Θα πινουμε καφε και θα τρωμε πατσα? Με οσους βγηκα για καφε, δεν ειχε κανενας παραπονο. Εχω καλο ονομα στη πιατσα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
μην αγχώνεσαι το μωρό θα σου φάει οχι τον καφέ.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Αν κάποιος μου χαρίσει καπελάκι wow, θα σεβαστώ τον πολιτισμό ως πηγή δυστυχίας και θα τιθασεύσω το μπρόνκο μέσα μου.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Πηγα στο αποκριατικο παρτι του μετεωρολογου το Σαββατο και ηρθε μια ψιλη ξανθια και αδυνατη 25 χρονων  απο τη σχολη χορου . Εκανα καμακι και ενω στην αρχη αυτη ειπε οτι ειναι ελευθερη μετα ξαφνικα τι εκανε? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε! Εκει που καθομασταν λοιπον η ξανθια αγκαλιασε τον μετεωρολογο και αρχισε να λεει οτι ειναι τρελα ερωτευμενη μαζι του!!! Της λεω τοτε εγω οχι δεν εισαι ερωτευμενη μαζι του αλλα ΜΑΖΙ ΜΟΥ! Πηγα να την πιασω αλλα αυτη τραβηχτηκε. Μετα αρχισε να τον ρωταει πως θα ονομασουν το παιδι τους!! (Ολοι ειχαμε καταλαβει οτι κανει πλακα γιατι αν αυτος ειχε σχεση τοσο καιρο θα το ξεραμε). Και τοτε εγω της ειπα οτι ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει στη ζωη μου! Και οτι το βραδυ δεν θα μπορω να κλεισω ματι για χαρη της!! Δεν ανταλξαμε κινητα ουτε email youtube η twitter αλλα του ειπα να κανονισει να βγω μαζι της οποτε μπορει αν θελει και αυτη. Ηρθε και μια αλλη που την ειχα γνωρισει περσι και της ειχα κανει καμακι αλλα αυτη εχει αγορι. Αυτη ειναι κοντη 1,50 υψος με γυαλια και ειχε ντυθει ποντικι! Της της ειπα λοιπον? ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Ναι αυτο της ειπα!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Παραλίγο να έβγαινε ο καφές μου από την μύτη
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Τους ειπα οτι θα κανω αναβαθμιση στο pc την αλλη εβδομαδα και ειπε ο μετεωρολγοος οτι τελικα δεν θα παρει 4κ οθονη. Θα αλλαξει ολο το pc και θα παρει οκταπυρηνο επεξεργαστη με 16 gb ddr4 οπως εγω και την καλυτερη καρτα γραφικων(GTX 1080 TI) αλλα επειδη για 4κ οθονη ανεβαινει αρκετα το κοστος θα κρατησει την 23&#039;&#039; 1080p που εχει τωρα. Θα του πω να παρει τον 1700χ η τον 1700 και οχι τον 1800 για να μην εχει καλυτερο επεξεγαστη απο εμενα αλλα το δικο μου pc θα εχει καλυτερα γραφικα απο το δικο του επειδη η δικια μου οθονη ειναι 1440p και οχι 1080p του 2009 που ειναι η δικια του! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!! Θα παρει τετοιο τερας pc και θα το εχει σε 1080p οθονη ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!! Αλλα επειδη θελει να κανει οσο το δυνατον πιο γρηγορη επεξεργαισα βιντεο και να τρεχει το προγνωστικο μοντελο για τον καιρο τον συμφερει προς το παρον να κρατησει την 1080p επειδη οτι pc και να βαλεις σε 1080p θα εχει παντα πολυ καλυτερη αποδοση απο 4κ. Ετσι λεει αυτος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
<blockquote><br>Πηγα στο αποκριατικο παρτι του μετεωρολογου το Σαββατο και ηρθε μια ψιλη ξανθια και αδυνατη 25 χρονων  απο τη σχολη χορου . Εκανα καμακι και ενω στην αρχη αυτη ειπε οτι ειναι ελευθερη μετα ξαφνικα τι εκανε? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε! Εκει που καθομασταν λοιπον η ξανθια αγκαλιασε τον μετεωρολογο και αρχισε να λεει οτι ειναι τρελα ερωτευμενη μαζι του!!! Της λεω τοτε εγω οχι δεν εισαι ερωτευμενη μαζι του αλλα ΜΑΖΙ ΜΟΥ! Πηγα να την πιασω αλλα αυτη τραβηχτηκε. Μετα αρχισε να τον ρωταει πως θα ονομασουν το παιδι τους!! (Ολοι ειχαμε καταλαβει οτι κανει πλακα γιατι αν αυτος ειχε σχεση τοσο καιρο θα το ξεραμε). Και τοτε εγω της ειπα οτι ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει στη ζωη μου! Και οτι το βραδυ δεν θα μπορω να κλεισω ματι για χαρη της!! Δεν ανταλξαμε κινητα ουτε email youtube η twitter αλλα του ειπα να κανονισει να βγω μαζι της οποτε μπορει αν θελει και αυτη. Ηρθε και μια αλλη που την ειχα γνωρισει περσι και της ειχα κανει καμακι αλλα αυτη εχει αγορι. Αυτη ειναι κοντη 1,50 υψος με γυαλια και ειχε ντυθει ποντικι! Της της ειπα λοιπον? ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Ναι αυτο της ειπα!<br></blockquote><br><br>με λιγα λογια<br>εφαγα πιτα, με τρολαρανε. ακομα και η ασχημη ειχε γκομενο. εκανα ενα αποτυχημενο τρολαρισμα και ειπα καληνυχτα.<br>ακομα γελαω μονος μου.<br>
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,037
<img src="http://frapress.gr/wp-content/uploads/2014/09/%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82.jpg" alt="%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82.jpg" class="bbcode_img" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
<blockquote><br><blockquote><br>Πηγα στο αποκριατικο παρτι του μετεωρολογου το Σαββατο και ηρθε μια ψιλη ξανθια και αδυνατη 25 χρονων  απο τη σχολη χορου . Εκανα καμακι και ενω στην αρχη αυτη ειπε οτι ειναι ελευθερη μετα ξαφνικα τι εκανε? ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγινε! Εκει που καθομασταν λοιπον η ξανθια αγκαλιασε τον μετεωρολογο και αρχισε να λεει οτι ειναι τρελα ερωτευμενη μαζι του!!! Της λεω τοτε εγω οχι δεν εισαι ερωτευμενη μαζι του αλλα ΜΑΖΙ ΜΟΥ! Πηγα να την πιασω αλλα αυτη τραβηχτηκε. Μετα αρχισε να τον ρωταει πως θα ονομασουν το παιδι τους!! (Ολοι ειχαμε καταλαβει οτι κανει πλακα γιατι αν αυτος ειχε σχεση τοσο καιρο θα το ξεραμε). Και τοτε εγω της ειπα οτι ειναι η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει στη ζωη μου! Και οτι το βραδυ δεν θα μπορω να κλεισω ματι για χαρη της!! Δεν ανταλξαμε κινητα ουτε email youtube η twitter αλλα του ειπα να κανονισει να βγω μαζι της οποτε μπορει αν θελει και αυτη. Ηρθε και μια αλλη που την ειχα γνωρισει περσι και της ειχα κανει καμακι αλλα αυτη εχει αγορι. Αυτη ειναι κοντη 1,50 υψος με γυαλια και ειχε ντυθει ποντικι! Της της ειπα λοιπον? ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ Ναι αυτο της ειπα!<br></blockquote><br><br>με λιγα λογια<br>εφαγα πιτα, με τρολαρανε. ακομα και η ασχημη ειχε γκομενο. εκανα ενα αποτυχημενο τρολαρισμα και ειπα καληνυχτα.<br>ακομα γελαω μονος μου.<br></blockquote><br>Το οτι η ασχημη κοντη χοντρη με γυαλια ειχε γκομενο το ηξερα απο περσι που την γνωρισα στο προηγουμενο παρτι . Ναι φαγαμε πιτες και πιτσες και κεφτεδεακια. Ειχε και τυροπιτακια. Η ξαθια μας τρολαρε ολους και για μια στιγμη νομισα οτι οντως ο μετεωρολογος εχει σχεση και μας το κρυβει τοσο καιρο! Αλλα στη συνεχεια καταλαβαμε οτι αυτη εκανε πλακα. Χτες που συναντηθηκα μαζι του μου ειπε ολη την αληεθια πως την εχει δει μονο μια φορα μεχρι τωρα στη σχολη χωρου και δεν ειχαν ξανασυντηθει απο τοτε μεχρι προχτες που εγινε το παρτι.  Ουτε τη θελει ουτε αυτη τον θελει. Του ειπα οταν την ξαναδει νατ ην ρωτησει αν θελει να με γνωρισει καλυτερα και περιμενω νεα του. Εγω δεν τρολαρα κανεναν.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Γενικά Σρεντεροκράτορα, είναι δεδομένο ότι ο μετεωρολόγος θέλει να τη φάει την ξανθιά κι εξίσου δεδομένο ότι η ξανθιά θέλει να τον φάει από τον μετεωρολόγο. Απλά ο μετεωρολόγος πρέπει να κινηθεί άμεσα, γιατί αλλιώς θα καταλήξει απλά "ο φιλενάδας".
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,325
σε τυροπιταδικο εγινε το παρτυ; πολυ πιτακι. εσυ βεβαια εφαγες και την ξανθοπιτα. μηδεν λιπαρα και πολυ ενεργεια (αρνητικη)<br>θα συμφωνησω με τον mits@ko. ο μετεωρολογος θελει να δαγκωσει, αλλα δεν θελει να σπασει κανενα δοντι.<br>ρε μαν αφου σου εχω πει. αστο να παει στα κομματια. αν ειναι να &#039;ρθει θε να &#039;ρθει. το ειπε και ο Σιδηροπουλος.<br>ποιος αλλος θελεις να στο πει; ακομα και ο τζενουιν σρεντερ, μοναχικος ειναι. με την πανοπλια κοιμαται. δεν εχει κανεναν να ενοχλησει.<br><br>οχι τιποτα αλλο, αλλα πας να βρεις και ελληνιδα. που πας ρε καραμητρο στις ελληνιδες; δεν εχεις δει ταινιες με ασχημο τελος;<br>δεν εχεις δει τα επεισοδια με τον σρεντερ; γεματα ξενερωματα και μελανιες ειναι. ετσι ειναι και η ζωη με τις ελληνιδες.<br>παρατησε το ή αλλαξε ηπειρο. δεν διαβαζεις τι τραβαω με τις ελληνιδες; ελα εδω να σου γνωρισω καμια μαυρουλα να γουσταρεις.<br><br>θα σε πλακωσει στα... twerk και θα ξεχασεις ξανθιες, κοντες, χοντρες και ασχημες<br>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Ένα θα πω. Καιτελαπονγκο.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Xθες βράδυ έμαθα από φίλη ομιλούσα την ισπανικήν, πως το εν λόγω άσμα μεταφράζεται σε "θα σου τον φορέσω, θα σου τον φορέσω/ θα σου τον φορέσω και δεν θα το καταλάβεις".<br><br><span class="bbcode_spoiler"></span>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
<br>666 ΠΟΣΤΣ  :pope:  :drinks:<br><img src="http://memestorage.com/_nw/31/13781974.jpg" alt="13781974.jpg" class="bbcode_img" />

<br>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Ω ναι έλεγα χθες την μετάφραση στην αδερφή μου για να δείξω πόσο καρναβαλιστικο παιδικό κομμάτι είναι <img src="/smile3.gif" width="" height="" alt=":3" title=":3" class="bbcode_smiley" /><br>
 
Top Bottom