Global GPU clusterfuck και άλλα νέα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Όλα δείχνουν ότι θα γίνει ότι έγινε με την commodore.

πως θα γίνει αυτό; η commodore είχε ένα ολοκληρωμένο προϊόν με ολοκληρωμένο software για να πει κάποιος ΟΚ θα βγάλω ένα C64 mini να πουλήσω νοσταλγία.

πως θα γίνει αυτό; η commodore είχε ένα ολοκληρωμένο προϊόν με ολοκληρωμένο software για να πει κάποιος ΟΚ θα βγάλω ένα C64 mini να πουλήσω νοσταλγία.

ε ρε και να πεταχτεί κανά τρολ και να τους φάει το trademark να γελάσουμε...

Να τη! να τη! πετιεται! Voodoo 3090. Aποκλειστικη εισαγωγη το πλαισιο. I want you all st/by

Μονο nvidia παιρνω. Την θυμαμαι την 3dfx οταν πηρα το πρωτο μου pc το 1996 οτι εκτος απο nvidia και amd υπηρχει και η 3dfx αλλα δεν μπορουσε να ανταγωνιστει ουτε την nvidia ουτε την amd. Μονο αν βγαλει καλυτερες καρτες απο nvidia καιamd μπορει να πετυχει!

Την θυμαμαι την 3dfx οταν πηρα το πρωτο μου pc
Βρε ψευταρε δεν ειχες γεννηθει ακομα, Τοτε κονταροχτυπιοντουσαν η ΤΝΤ2 με την Voodoo, αντε και καμια radeon, αραια και που. βεβαια και η καρταρα trident, αλλα σε μικροτερα κυβικα. Το age of empire 1 μια χαρα το ετρεχε παντως., με 14αρι crt μονιτορ, p-100 cpu. πλεξτουριες, εφτυχως ειχα μεγαλο δισκο και χωραγε ολα τα προγραμματα και τα παιχνιδια, 1,3 gb

Η S3 Virge δεν μπορούσε να κάνει render ούτε το Odyssey: The Search for Ulysses, όλα μέσα στη μαυρίλα. Αγνές εποχές.

Κάπου μεταξύ βαθμολογίας 94 και "Καλύτερου adventure της χρονιάς", του είχε δώσει ο Τσουρινάκης. Full ελληνικό (και πολύ καλό μάλιστα) voice-over.

Αξέχαστες εποχές. Είχα έναν Pentium 166MMX (πάνω σε μια Soyo μητρική) που είχε κρίση ταυτότητας και σε άκυρες στιγμές χρονιζόταν απο μόνος του στα 200. :ROFLMAO:
Τον είχα με μια S3 Virge και μια Voodoo 2 και σε όποιο παιχνίδι υποστηριζόταν το glide απλά δεν πιάνονταν. Τις πούλησα γμτ.
Νομίζω κάπου πρέπει να έχω και μια Riva TNT 2, αυτή την κράτησα γιατί είχε μισοχαλασμένο ανεμιστήρι και έμεινε στα αζήτητα.

Αξέχαστες εποχές. Είχα έναν Pentium 166MMX (πάνω σε μια Soyo μητρική) που είχε κρίση ταυτότητας και σε άκυρες στιγμές χρονιζόταν απο μόνος του στα 200. :ROFLMAO:
Μητρική από σόγια. Λογικό.

Anyways.
adsdasdsadsa.jpg

Καλά τα λέει ο Steve στο τέλος του βίντεο (είναι timestamped):

στα άλλα νέα η gigabyte ξεστοκάρει επικίνδυνα PSU μαζί με κάρτες....

Για την ακρίβεια το Newegg ξεστοκάρει επικίνδυνα PSU μαζί με κάρτες γραφικών, αφού πρώτα την πάτησαν και τα αγόρασαν από την Gigabyte.

Back