από τεχνικής άποψης ναι, παίρνει, ότι έχει USB παίρνει.Παίρνει RGB? Εαν όχι, είναι κονσόλα!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!από τεχνικής άποψης ναι, παίρνει, ότι έχει USB παίρνει.Παίρνει RGB? Εαν όχι, είναι κονσόλα!
Το πρόβλημά σου είναι ότι κάποιος παίζει αραχτός ή τα walled gardens; Η Valve βάζει μέν το μαγαζί της μπροστά αλλά όχι μόνο δεν χτίζει τείχη αλλά γκρεμίζει και τείχη που χτίζουν τα παράθυρα.Προδότη! Έγινες και εσύ Κονσολακιας!
![]()
mini laptop θα έλεγα.Εντάξει, πλάκα κάνει προφανώς ο @The Nameless One , αλλά η συζήτηση για το "τι είναι το Steam Deck" έχει ένα (κυρίως φιλολογικό) ενδιαφέρον. Κατά τη γνώμη μου εφόσον μιλάμε για υβριδική συσκευή, όπως και να την χαρακτηρίσουμε μέσα θα πέσουμε. Κανονικό PC, κανονική κονσόλα, κονσολόμορφο PC, ανοικτή κονσόλα.
Στο δικό μου το μυαλό το Steam Deck είναι πιο κοντά στην έννοια του home computer που είχαμε στα 80s, Amiga, Atari κλπ. Συσκευές δηλαδή που οι περισσότεροι αγοράζαμε και χρησιμοποιούσαμε κυρίως για gaming αλλά που ήταν ταυτόχρονα πλήρεις υπολογιστές. Ιδανικά το Steam Deck θα ήθελα να ενθαρρύνει μια νέα γενιά gamers να πειραματιστεί, να μάθει και εντέλει να αγαπήσει το computing όπως το αγαπήσαμε εμείς τότε. Όχι απλά ως καταναλωτές αλλά ως χρήστες.
Η δική μου γνώμη «είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι οι κονσόλες»αλλά η συζήτηση για το "τι είναι το Steam Deck" έχει ένα (κυρίως φιλολογικό) ενδιαφέρον.
Πώς θα το βλέπουν στην Nvidia;Η Nvidia σακάτεψε την μακροζωία ολόκληρης γενιάς καρτών με την λίγη VRAM.
Πώς θα το βλέπουν στην Nvidia;
Η Nvidia σακάτεψε την μακροζωία ολόκληρης γενιάς καρτών με την λίγη VRAM.
ξέρεις τώρα, το γαμάτο είναι ότι γενικά οι κάτοχοι radeon έπρεπε να νοιώθουν δικαιωμένοι τα τελευταία χρόνια, ειδικά όταν άρχισαν να γίνονται εκείνα τα retrospective reviews όπου έδειχναν τι ωραία ωριμάζουν οι κάρτες, αλλά τα κουλ παιδάκια θέλουν nvidiaμπορει να μη μπορω να παιξω με ray tracing ιστοριες αλλα νιωθω δικαιωμενος που πηρα φτηνη gpu. δεν θα το αντεχε ουτε η τσεπη μου ουτε η καρδια μου να σκασω 1000+ ευρω και να πρεπει συντομα να την αλλαξω παλι.
To δα χθες που το πόσταρε ο Admiral. To ξανασκέφτηκα και η αλήθεια είναι ότι εμμένω στην άποψη μου.@Epitaph, μήπως να το ξανασκεφτείς;
Δεν είναι άσχημα γιατί υποτίθεται ότι είναι σχετικά χαμηλή κατηγορία. Βέβαια το 2023 αυτές οι κάρτες θα έπρεπε να κάνουν 200 ευρώ και όχι 300 ευρώ αλλά τουλάχιστον είναι ισορροπημένη. Το πρόβλημα είναι οι 3070 που ενώ υποτίθεται είναι πιο πάνω κατηγορία έχουν μόνο 8 γίγα.@Epitaph, μήπως να το ξανασκεφτείς;
Βέβαια εσύ δεν εννοείς να αγοράσω απαραίτητα NVIDIA, αλλά 6700+.
(είναι ASUS @160Hz). Οπότε θα με κρατήσει άλλα 5 χρόνια.
Αυτή τη στιγμή μη μεταχειρισμένη Nvidia θα έπαιρνα μόνο αν μου τη χάριζαν. Αυτό ίσως αλλάξει με την κυκλοφορία της 4070 μεθαύριο. Ή ίσως όχι, θα δείξει.
Το 160 είναι 160, ή ξέφυγε το χέρι και είναι 60? Γιατί αν είναι 160, πλήρη αξιοποίηση του μόνιτορ για πέντε χρόνια δεν θα έχεις ούτε με την 6800.
Μετά τις πρόσφατες κυκλοφορίες, θεωρώ λάθος την αγορά GPU με λιγότερα από 12GB RAM, ακόμα και για 1080p, ΑΝ σε ενδιαφέρουν ultra settings. Και αν δεν σε ενδιαφέρουν, γιατί να δώσεις 300 ευρώ για GPU, ενώ έχεις μια Radeon 570? Για medium settings, μια χαρά κρατιέται για κάνα χρόνο ακόμα, και τότε θα υπάρχουν πιο φρέσκες mid range προτάσεις.