By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Νομίζω πλέον η μόνη λύση είναι να έχουμε ένα budget πάντα στην άκρη για hardware και μετά από κάθε crush, ψωνίζουμε.
Αρχες Οκτωβρη αγορασα μεταχειρισμενη asus rx6600xt (8αρα αλλα τι α κανς) στα 120 ευρω, πουλησα την ηρωικη sapphire rx570 (8αρα τουμπανη) στα 40 ευρω.
Χτυπησε νοτιφικεισο πριν λιγες μερες προσφορα CPU Ryzen 5 5600T στα 105 ευρω απο σκρουτζ, θα πουλησω τον ryzen 5 2600x κανα 30αρι.
Μονο που δε προλαβα να παρω μνημη και ειμαι με 16gb (ευτυχως nvme swap σε λινουξ πεταει ακομη)
Δυο-Τρια χρονια στο 1080p 27αρι AOCακι μου μια χαρα με βλεπω για 150 ευρα, η επομενη αναβαθμιση θα σκασει στο Divinity complete release
μια χαρά είναι τα 8 γίγα vram (και επίσης μια χαρά είναι τα 16 γίγα ram). Τα 8 γίγα vram δεν δικαιολογούνται (τώρα που ξέφυγαν πάλι τα πράγματα δεν ξέρω) όταν η κάρτα γραφικών κάνει 300 ευρώ. Τόσα λεφτά και να τσιγκουνεύονται την ραμ είναι παλαβό.(8αρα αλλα τι α κανς)