<blockquote><br>Tsok, ωραίος<br><span class="bbcode_spoiler">κωλοφαρδε :lol:</span><br><br>Τι μανία είναι αυτή με τα murlock στους Paladin (κυρίως);<br><br>Επίσης, επειδή παίζω κυρίως Warrior (για κάποιον λόγο μου ταιριάζει περισσότερο από όλους) παίζω κυρίως casual για να μάθω μηχανισμούς, συνεργασίες καρτών κλπκλπ, έχει πολύ πλάκα. Και κάρτες που για ανεξήγητο λόγο τις υποτιμούν οι άλλοι (frothing berserker, armorsmith πχ), και που μάλλον κατεβάζω εγώ σε σωστό timing ( ειδικά τον berserker, αφού τον φτάνω τουλάχιστον 10 dmg σε συνεργασία με τουλάχιστον 1 whirlwind-χρήσιμο για τα murlocks-και το κολλάει στον hero, λογικά καλά παίζω για νουμπάς), μου δίνουν νίκες ή αλλάζουν την ισορροπία υπέρ μου, ακόμα και με decks λίγο καλύτερα από το δικό μου (στα πιο ισχυρά αντέχω μέχρι round 11 max, ή με πετσώνουν στον 6ο-7ο, να λέμε και την αλήθεια).<br><br>Επίσης στο ranked έφτασα 19 (yeeeeeeeeeeah baby) νικώντας οριακά έναν τύπο που μάλλον έκανε αγγαρεία και με γλένταγε μέχρι που 1 whirlwind, 2 execute, kάτω 1 taunt στο 5/6 με divine shield, armorsmith, frothing να παίζει και 5 δικά του minions να τρέφουν armor και dmg. Ένιωσα ωραία λέμε. :drinks:<br><br>Επίσης επειδή δεν ξέρω, με το crafting να ασχοληθώ; Cruel tasmaster έφτιαξα μόνο μέχρι τώρα. Αξίζει να θυσιάσω <strike>παρθένες</strike> άλλες κάρτες για κάτι συγκεκριμένο class specific ή μπα;<br></blockquote><br><br>Γενικά κάποια combo ή κάρτες που φαίνεται να δουλεύουν στο casual δεν λειτουργούν καλά στο ranked γιατί το επίπεδο των αντιπάλων σου είναι διαφορετικό.<br>Το murloc paladin deck είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί όταν το παίζει κάποιος πολύ καλός παίκτης. Βασίζεται σε μια τελείως broken card (Anyfin can happen) και ο σκοπός του είναι να σε καθυστερήσει έως τον δέκατο γύρο όπου θα μπορεί να σε κερδίσει απλά παίζοντας την κάρτα.<br><br>Μην κάνεις disenchant κάρτες που δεν είσαι σίγουρος ότι είναι κακές. Επίσης πάλι μην κάνεις disenchant κάρτες που είναι καλές αλλά δεν φαίνονται να κολάνε με το deck που παίζεις. Αργά ή γρήγορα θα τις χρησιμοποιήσεις σε κάποιο άλλο deck και θα χάσεις value αν τις σπάσεις.<br><br>Αρχικά μαλλον είναι καλύτερο να κάνεις craft ουδέτερες κάρτες που θα μπορείς να τις βάλεις σε όλα τα deck.<br><br><br>