Η Nvidia ξεκίνησε countdown που λήγει την 1η Σεπτεμβρίου

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το flow design με τα διπλά ανεμιστήρια. Και προσβάσιμες οι τιμές σε σχέση με προηγούμενα έτη (εκτός αν πλέον συνήθισα την ακρίβεια...).

Well done, Nvidia. Well done.

Αρκετή πίεση όσων αφορά τις τιμές ασκεί στην AMD. Στα 699 περιμέναμε την ναυαρχίδα της Amd.
Η 3070 αν όντως ισχύει πως θα είναι ισχυρότερη της 2080ti (σε συνθήκες RT Off) και την ρίξει κάνα πενηνταρικο θα κάνει πάταγο.

Αρα θα παρω RTX 3080 γιατι η 3090 ειναι πολυ πιο ακριβη με μολις 15% διαφορα στην αποδοση. Μετα το τερας SSD το μονο που χρειαζεται το pc μου ειναι και 1 τερας καρτα γραφικων!

Αρα θα παρω RTX 3080 γιατι η 3090 ειναι πολυ πιο ακριβη με μολις 15% διαφορα στην αποδοση. Μετα το τερας SSD το μονο που χρειαζεται το pc μου ειναι και 1 τερας καρτα γραφικων!

Η οποία θα σου τρέχει όσο μια 2060 λόγω επεξεργαστή. Αλλά και πάλι καλύτερη από την 970. Οπότε και αναβάθμιση θα κάνεις, και θα αφήσεις 800 στον ελληνα έμπορο (Πλαίσιο;)

Win - Win situation[/QUOTE]

μας μπέρδεψε λίγο με την ονοματολογία τελικά, αφού η 3090 είναι ΤΙΤΑΝ τοτε οκ οι τιμές, λογικά η 3060 θα είναι στο 300άρι που θα πέσει 200άρι αργότερα.
Οι άλλες οκ φαίνονται.

Πέρασε λιγάκι στα ψιλά μπροστά στα νέα για τα ατελείωτα frames per second, αλλά νομίζω πολύ ενδιαφέρον έχει και η τεχνολογία για αξιοποίηση των τεράστιων data transfer rates των νέων SSD χωρίς να επιβαρύνεται η CPU, ένα θέμα που πιστεύω θα μας απασχολήσει γενικά στο μέλλον - και για το οποίο το PS5 και ο περίφημος SSD του χρησιμοποιούν custom chip, γιατί η main cpu ζορίζεται.

Αρα οτι πρεπει για το θηριο SSD μου οι RTX 3000! Ηδη πεταει το pc. Με RTX 3080 θα γινει πυραυλος!

p14.jpg

Αλλά πέραν από την πλάκα, έχεις δίκιο Shredder. Με Ryzen και την 3070 θα είσαι υπερκαλυμμένος για τα επόμενα 3-4 χρόνια.

Η Nvidia καθάρισε και το περίφημo σύστημα I/O του Πλεϊστέισον.

Ps5: 10 TFLOPS
XSX: 12 TFLOPS
3070: 20 TFLOPS
3080: 30 TFLOPS

Θέλω πολύ να δω την 3060, πιθανώς να έχουμε νέο πρωταθλητή στο value for money. Αν ακολουθήσει και η AMD θα είμαστε πραγματικά σε πολύ καλή θέση με την εκκίνηση της νέας γενιάς.

Να θυμίσω βέβαια πως και οι launch τιμές για τις 20X0 ήταν κάπως έτσι:

NVIDIA-GeForce-RTX-20-Pricing.jpg

με +100 usd για τις "f0under edition" (ελάχιστη τιμή δηλαδή για τις μη reference εκδόσεις). Σας θυμίζουν κάτι? :p

Το τι τιμές τελικά ίσχυσαν και σε τι διαθεσιμότητες (και για αρκέτο καιρό μετά) είναι άλλη ιστορία φυσικά. :mad:

Όσο δεν υπάρχει ανταγωνισμός (στις enthusiast -high end κατηγορίες έστω), αυτά θα γίνονται.

Ο party pooper της παρεάς.

Τα video το ειδα λιγο αργα, νωρις για οσους ξυπνανε τωρα, και μου ειναι λιγο δυσκολο να ακολουθησω.
Αν και η φαση ειναι αρκετα ουαου!! ολοι μιλανε σαν παπαγαλακια. Εχει περασει η ωρα για να βγαλω χολη.

Να θυμίσω βέβαια πως και οι launch τιμές για τις 20X0 ήταν κάπως έτσι:

NVIDIA-GeForce-RTX-20-Pricing.jpg

με +100 usd για τις "f0under edition" (ελάχιστη τιμή δηλαδή για τις μη reference εκδόσεις). Σας θυμίζουν κάτι? :p

Το τι τιμές τελικά ίσχυσαν και σε τι διαθεσιμότητες (και για αρκέτο καιρό μετά) είναι άλλη ιστορία φυσικά. :mad:

Όσο δεν υπάρχει ανταγωνισμός (στις enthusiast -high end κατηγορίες έστω), αυτά θα γίνονται.

Ο party pooper της παρεάς.

Το θέμα είναι τι παίρνεις με αυτά τα χρήματα. Η 1080 ήταν 8,8 tflops, η 2080 10 tflops. H 3080 είναι 30 tflops. Πολύ καλύτερο value for money από την πρώτη γενιά RTX.

Αυτο που λεει ο Αdmiral στην προηγουμενη γενια εστω και ονομαστικα η 2080Τi αρχιζε στα $999 ενω τωρα με λιγο καλυτερες επιδοσεις συμφωνα με την ανακοινωση (περιμενουμε τα benchmark) η 3070 αρχιζει στα $499. Σημαντικη διαφορα.

NVIDIA_Ampere_Chart-1024x469.png.webp

Last edited:
Back