για να μην πρηζουμε τους αθρωπους που δεν το παρακολουθουν, ελεγα γκου, αιρενικε, κι οποιος αλλος θελει, να γραφουμε εδω τα χαζα μας για το μαστερ σεφ.<br>ε, μετα σκεφτηκα οτι και για οποιο αλλο ρηαλιτυ, θελει καποιος να πει κατι, ας το κανει εδω.<br>προκειται για ιδιαιτερο ειδος τηλεοπτικων παιγνιδιων, που σκιαγραφει τον νεοελληνα εξωτερικα και εσωτερικα και θεωρω οτι εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον, ως τετοιο.<br>α, εννοειται οτι το θρεντ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ στα σποιλερς και ως οπενερ δεν θεωρω οτι χρειαζεται ιδιαιτερο ταγκ. οποιος μπαινει, ας το γνωριζει.<br><br>παμε με μαστερσεφ. <br>γκου, δε μ αρεζε η επιστροφη. τη λεω την αμαρτια μου. θεωρω οτι ειναι αγαρμπη παρεμβαση γενικα ως ιδεα, και ηταν η πρωτη μαχαιρια που μου δωκε το παιχνιδι, (ενω μεχρι τωρα χειριζοταν αψογα το θεμα) γιατι εγειρε τοσο χοντρα την πλαστιγγα στο κομματι ΡΗΑΛΙΤΥ. πολυ φτηνο και συναμα εξευτελιστικο για τους γκεστς και αμηχανο για τους παικτες, επισης το να τους φωναξουν ολους εκει και να γινεται ανοιχτα η ψηφοφορια. εχει ξαναχρησιμοποιηθει και σε αλλα παλιοτερα ρηαλιτυ η επιστροφη και την θεωρω σαπιο μηχανισμο, τελος.<br><br>βεβαια χαρηκα για την τρελλαρα παρασκευη, και θα χαρει κι ο πόρφυρας πολυ για την εξελιξη. ο γιαννης ειναι σπουδαιος μαγειρας, αλλά δεν βλρπω καθολου οσο κι αν προσπαθω, αυτο που λενε ολοι "πολυ καλο παιδι". δεν συγκατοικω βεβαια μαζι του, οπότε η αποψη μου παιζει να ειναι λανθασμενη. η αγγελικη ειναι μετρια μαγειρισα και αδιαφορη εως αντιπαθης σε χαρακτηρα, ασε που χτες επρεπε να φυγει αλλα εχω την εντυπωση οτι την κρατησαν χαριστικα, γιατι αν την εδιωχναν θ ακυρωναν την "μεγαλη επιστροφη".<br><br>ελπιζω να ηταν η μονη παραφωνια, και να μην εχουμε αλλα τετοια στο μελλον. δε χρειαζονται τετοια τρυκς, το τηλεοπτικο προιον ειναι καλο, εχει ενδιαφερον, και καλο τημ, με χημεια, τοσο στους παρουσιαστες, οσο και στους παικτες, οπότε τα υπολοιπα ειναι περιττα. <br>επισης, in porfyris we trust.<br><br>ντισκάς.<br>