"Ηρθα για την εμπειρια..."

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>Δεν θα το κάναμε και θέμα δηλαδής, αν παράλληλα δεν βλέπαμε τους αρμόδιους να τρέχουν με πυροσβεστική σπουδή να διορθώσουν φρικιαστικά off-topic που βιάζουν την κοινή λογική και θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη του forum, όπως πχ posts σχετικά με το Divinity Original Sin Enhanced Edition στο topic του Divinity Original Sin 2. Α, και την δημιουργία ειδικού υποφόρουμ τιμωρίας για κάποιον που μιλάει για το PC του σε ένα site για προχωρημένες μεθόδους κλωστοϋφαντουργίας όπως είναι το Ragequit.<br></blockquote><br><br>Εγώ έκανα τη μεταφορά στα Divinity αφού πρώτα ρώτησα σε ποστ, έλαβα απάντηση και στη συνέχεια το διέγραψα αφού δεν πρόσφερε κάτι. Θεώρησα πως αφού το πιάσατε τώρα το παιχνίδι και θέλετε να το αναλύσετε (ποστ για μηχανισμούς μετέφερα) πιο χρήσιμο θα ήταν για κάποιον που τον ενδιαφέρει συνολικά το παιχνίδι να βρίσκονται όλα στο νήμα του πρώτου. Δεν ήταν φρικιαστικό off-topic, ούτε πυροσβεστική κίνηση άλλα επίσης ούτε αφορούσαν και το 2ο που κανείς μας δεν έχει παίξει ακόμα (ούτε σε early access).<br><br>Μπορώ να εξηγήσω το προφανές με πιο πολλά λόγια αν χρειάζεται ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

χεληο, οχι, ουτε αυτο μ αρεζει (η αποχη της αντιθετης αποψης εννοω. ηρθανε νιντζες και χαθηκε καπως το νοημα). βεβαια δεν ειμαι αδμιν, ενας απλος χρηστης ειμαι αλλά γενικα στα θρεντς που ανοιγω ενθαρρυνω το οφτοπικ και τον πολιτισμενο βεβαια διαλογο.<br>ισα ισα χαρηκα που καναμε εδω μια ωραια κουβεντα, ειδικα με τον μπορ και νομιζω κατι θετικο βγηκε.<br><br>(σταματαω εδω το αυτογλυψιμο, γιατι μουλιασα)

<blockquote><br>κανείς μας δεν έχει παίξει ακόμα (ούτε σε early access).<br></blockquote><br><br>Ε, να, ξέρεις.  :blush2:

ειπα αυτογλυψιμο εν τω μεταξυ και θυμηθηκα κατι ανατριχιαστικες σκηνες που ειχα δει παλια που ημαντε ανωριμος και επιρρεπής στην πορνοθέαση...<br>ο επιταφ σιγουρα ξερει.<br>αυτα... <br>αχχ, ωραιο πραμα ν ανοιγεις εσυ το θρεντ. απολαμβανεις ελευθεριες.

Είδες δηλαδή την κουλτούρα του Shortbus? Καλό ταινιάκι, πολύ μπροστά από όλον τον ελληνικό κινηματογράφο.<br><br><span class="bbcode_spoiler">:kappa:</span>

οχι ρε, τι ν αυτα τα κουλτουριαρικα παλι που μου λες?<br>χαρντκορ, αυθεντικο πραμα, οχι ξεπλυμενες σοφτικούρες.

Δες τα πρώτα 5-10 λεπτά και ξαναέλα να μου πεις.

<blockquote><br>Το πώς καταφέρνεις να συνδυάσεις το θέμα για το Μαστερ Σεφ (και το κατά πόσο θεωρείται μεμπτό ή κουλτουριάρικο να ασχολείται κανείς με αυτό ή με το σαρβάιβορ)</blockquote><br><br>Μόνο που το topic δεν είναι για το αν το να ασχολείται κανείς με Μάστερ Σεφ και Σαρβαιβορ είναι μεμπτό ή κουλτουριάρικο. Είναι από αυτούς που βλέπουν Μάστερ Σεφ για αυτούς που βλέπουν Μάστερ Σεφ. Όποιος θέλει να μας πείσει πως πρέπει να τον αφήσουμε να κάνει κουμάντο στο τι βλέπουμε, τι τρώμε, τι σκεφτόμαστε και τι γαμάμε επειδή "ΚΑΠΙΩΣ ΠΡΑΙΠΥ ΝΑ ΠΡΩΣΤΑΤΑΙΨΗ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ", ας κάνει το topic του να φχαριστηθεί circle jerking για μια ζωή.<br><br>Ξέρω βέβαια πως ο δημιουργός του θέματος καλωσορίζει και την αποψάρα του κάθε άσχετου. Εγώ πάλι όχι, αλλά όπως είπα, πάλι δεν θα το έκανα θέμα, αν ταυτόχρονα στο φόρουμ δεν έβλεπα διάθεση "συμμαζέματος" που όμως εφαρμόζεται με υψηλό δείκτη τυχαιότητας. <br>

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xzpndHtdl9A[/youtube]<br><br><span class="bbcode_spoiler">Σοβαρά όμως. Χρειάζομαι διακοπές.</span>

Ο υπερχώρος Off-topic, προδιαθέτει εξ αρχής σε μια άλλη χαλαρότητα, σε σχέση πχ με το hardware που είναι δύσκολο να κωπηλατεί κάποιος, ανάμεσα σε Χαόα θραύσματα, για να βρει κάποιο νέο για τα νέα κρουστικά δράπανα της AMD.<br><br>Νομίζω εξάλλου αυτές οι λίγες λέξεις του Μπρου, καλύπτουν και τον αντίλογο που εκφράστηκε προς ένα φαινόμενο:<br><br><blockquote>ε, μετα σκεφτηκα οτι και για οποιο αλλο ρηαλιτυ, θελει καποιος να πει κατι, ας το κανει εδω.<br>προκειται για ιδιαιτερο ειδος  τηλεοπτικων παιγνιδιων, που σκιαγραφει τον νεοελληνα εξωτερικα και εσωτερικα και θεωρω οτι εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον, ως τετοιο.</blockquote>

νομιζω πως ενα θεμα για τηλεοπτικα θε(α)ματα, θα εχει ως αντιλογο το σπαστε την tv βγειτε απο τα σπιτικα κελια.<br>ο σρεντερ και ο αντιλογος δεν ειναι offtopic

2 στα 2 αποψε.<br><br> :mslug:

Ρε τι κατάντια είναι αυτή; Είμαι βάρδια σήμερα και χαζεύω το μασκαριλίκι που μαγειρεύουν για τους ναύτες, που προφανώς έχουν σπάσει πρώτα για να τα γλύψουν όλο το ναύσταθμο. Άντε και Survivor πάνω σε Τορπιλακάτους.

Κι εκεί που είμαι έτοιμος να πανηγυρίσω, λένε οι άμπαλοι οι κριτές πως μένει κι ο αρχιλακαμάς. Ε πάρε τη κρέπα στην οθόνη. Κι ήταν κι ωραία. <br><br>υγ. η αγγελική με ποιον απ&#039;&#039; την παραγωγή κοιμάται και βρίσκεται ακόμα μέσα, ενώ έχει βγει η γωγω ξερω γω.

Κάνει μπαμ που τώρα που τελείωσε το σαρβαιβορ αυξήθηκαν τα έσοδα (δεν ξέρω τι γίνεται με εσάς που το βλέπεται στο Youtube, αλλά στην τηλεόραση οι διαφημίσεις αυξήθηκαν κατά 100%) και αποφάσισαν να το τρενάρουν όσο πάει - ο αρχικός σχεδιασμός ήταν για τελικό στις 20 Ιουλίου, τώρα με τους "νέους κανόνες" παίζει να πιάσει και Σεπτέμβρη.<br><br>Η Αγγελική πιο πολύ για κωλόφαρδη μου μοιάζει, στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης που θα βρεθεί θα πάρει πόδι με τη μια, εκτός κι αν έχουμε πάλι reveal "νέων κανόνων".<br><br>Το Λάμπρο δεν είχα χωνέψει στην αρχή, αλλά έχει παρατήσει το εκνευριστικό μονίμως θιγμένο υφάκι που είχε πριν κάνα μήνα και είναι πραγματικά δυνατός μάγειρας, ο δείκτης συμπάθειας/αντιπάθειας έχει πάει στο neutral.<br>

Τι θρενταρα επική έχασα; Όχι, δεν βλέπω ούτε σαρβαιβο ούτε τύπους να πλασάρουν παστουρμά με φράουλα με σως τζατζίκι-μέλι- κους κους ως υπέρτατη γκουρμεδιά, ούτε καν μικυ μαου. Ούτε καν ανοίγω την τηλεόραση και αυτό όχι επειδή την θεωρώ χαζοκούτι ή αιτία κατάθλιψης αν δω ειδήσεις κλπκλπ. Απλά προτιμάω να κάνω άλλα πράγματα. Το τι κάνουν οι <strike>ποταποί πληβείοι με αφήνει παγερά αδιάφορο</strike> υπόλοιποι στα σπίτια τους δεν μου πέφτει και λόγος.<br><br>Αδελφός Βρασίδας έγραψε<br><blockquote>αν οπου "τηλεοραση" βαλουμε "πισι" στο ποστ, τοτε ομως ειμαστε οκ? να μην το πεταξουμε απ το παραθυρο, μια περιουσια κανει.</blockquote> Pure love brother. :pcmr:<br><br>Στο σαρβαιβο ποιός νίκησε; Γιατί; Ξέρουμε παρασκήνιο; Καμιά καλή συνταγή για καυτερά έχουμε;<br><br>Α, ναι. Hello guys.

κι εγω ως κλασικος θεωριοσυνωμοτης εχω αναφερει οτι η αγγελικη μαγειρευει και σε αλλα δωματια πλην της κουζινας (πόσο λεπτεπίλεπτη νυξις, μον ντιέ), αλλά οσο κι αν θελουνε να υπαρχει μεσα μια γυναικα και μαλιστα εμφανισιμη, δεν εχει μελλον στο παιχνιδι. η τελικη εξαδα ειναι πολυ δυνατη για να χωρεσει μεσα. <br><br>μαγκες, δεν ειδα αναφορα στο Επος του Γεωργιου του Παλαδίνου του Πορφυρογέννητου στην προηγουμενη αποχωρηση και στεναχωρεθηκα. να μαι ωστοσο εδω, να μοιραστω την Στιγμη... σχεδον συγκινητικος, λέμε.<br>σαπώ ρε Πόρφυρα, εισαι τρελλη μορφη και μεγαλο παληκαρι, κριμα που την εχω παντρεψει την αδρεφή μου....  :worshippy: :worshippy: :drinks:<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=a8zqQ-W37ro<br><br><br>

Σοβαρά τώρα, άμα ήσασταν μεγαλοπαραγωγός στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, την Αγγελική θα ζμπρώχνατε; Νταξ, δεν έχει τίποτα στραβό κιόλας η κοπέλα ναουμ, αλλά χωρίς να πάμε παραέξω, ο ίδιος ο διαγωνισμός είχε πολύ καλύτερα κομμάτια, μαζί και την Παρασκευή που όσο να έχει βγάζει μια γλύκα που η άλλη δεν έχει, κάτι ξέρει ο Πορφύρης ο Μεγαλοπρεπής και εστίασε το homing missile εκεί.

δικαιη η τελικη τετραδα. <br>μικρες οι διαφορες και οποιος χανει λιγο την ψυχραιμια του και πελαγωνει, απλα φευγει. ειναι θεμα ημερας και τυχης. π.χ. ο κρητικος μπορουσε ανετα να φτασει τελικο κι ομως εφυγε αποψε.<br>αν και γουσταρω σαν ατομα περισοτερο δημητρη και ασφαλως Πορφυρη, βλεπω οτι καλυτεροι μαγειρες ειναι οι υπολοιποι 2. ανετοι, ψυχραιμοι και σχεδον αλανθαστοι.<br>μαλλον λαμπρος τελικα, θα ελεγα.<br><br>η δυσκολια εχει φτασει σε γελοια επιπεδα. αυριο ας πουμε μπορει να τους βαλουν να μαγειρεψουν με 2 μονο κατσαρολια, μεθαυριο στο ενα ματι της κουζινας και στον τελικο ισως με το ενα χερι, ενω με το αλλο συγχρονως θα κρατανε ενα φοινικόφυλλο και θ αεριζουν τα κουρκουμπινια του γιαπωνεζου κριτη, ετσι ωστε η θερμοκρασια τους να ειναι σταθερα 24 βαθμοι, ξερω γω... <br>η αλατοτητα εχει ξεπερασει προ πολλου το 9000.<br>περιμενουμε σε αναμενα καρβουνα (θωρακισμενοι... χαχαχα... χαχ....    χά... οκ, δεν ηταν απ τα καλα μου... υπομονη....)

Back