επαιξα το reign of terror, ενα mod που μεταφερει ολο το diablo2 στην μηχανη της κλικικλικι γκοτιάς grim dawn. ειχε ξαναγραψει γι αυτο ενας συφορουμιτης που εξαφανιστηκε μετά μυστηριωδως..
το μοδ ειναι labour of love ενος μονο αθρωπου. θαυμα θαυματων. κατεβασα και το ντεμο του d2 ρεζουρέκτι για να συγκρινω και να εχω αποψη. γνωμουλα μου, το μοντ νικαει κατα κρατος . οκ, το ρεζουρεκτι εχει πιο κρισπυ γραφικα και ισως καρακτερ μοντελς, αλλα σ ολα τ αλλα μενει πισω. δεν μπορεσα με τιποτα να συνηθισω την καπως περιεργη γωνια της καμερας, την ελλειψη δυνατοτητας για ζουμ αουτ, την στατικη καμερα και ΟΜΠΒΙΟΥΣΛΥ, το τραγικο ινβεντορυ, που οι σκληροπυρηνικοι και καλα, λενε οτι ειναι κομματι της εμπειριας. ναι, καλα. reign of terror κυριοι. ανθρωπινο ζουμαουτ, περιστρεφομενη καμερα και χιλιομετρα απο υπεροχα τετραγωνακια στο αχανες ινβεντορυ και στας που γεμιζουν ΑΡΓΑ και τα ταξιδια στον εμπορα περιοριζονται δραστικοτατα.
το μοντ ειναι στημενο πανω στο γκειμπλει του γκριμ ντων. τι σημαινει αυτο? οτι στα λεβελ 2 και 10 αν θυμαμαι καλα, διαλεγεις 2 κλασεις με τα σκιλζ τους. ο τυπος εχει κανει το εξης ομως. δεν περιοριστηκε στις κλασηζ του gd, αλλά εφερε κι εκεινες του diablo2. οπότε οι συνδυασμοι ειναι κυριολεκτικα δεκαδες και το ρηπλειαμπιλιτυ ψηλα στον θεουλη...
κοιταχτε δω μερακληδικη δουλεια. το σκιλ τρη του βαρβαρου σε στυλ γκριμ ντων. (πωπωωω, οι δυσκοιλιοι χαρντκοραδες φανμποηδες της μπλιζ θα εχουν βαρεσει απανωτα εγκεφαλικα...)
και δεν ειναι μονο αυτα. ο τυπος εχει χρησιμοποιησει ολα τα "ονοματισμενα" αιτεμς του d2, κι εχει βαλει και αυτουσια (πολυ σημαντικο) την μουσικη του d2. κουντος στην μπλιζαρντ, να λεμε τα σωστα, που εχει αφησει ακομα το μοδ εκει εξω, γιατι θα μπορουσε μ αυτα και μ εκεινα να το εχει εξαφανισει, τωρα ειδικα που βγηκε και το ρηζουρέκτι.
FRESH MEAT !!! ναι, αλλά του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτές.....
γκειμπλει χορταστικο, δεκαδες συνδυασμοι, κλικικλικι παραδεισος... τι αλλο θετε???
εχει κι αλλο ομως, που το αφηκα για το τελος, γιατι για μενα ειναι το πιο σημαντικο. ο τυπάρας σαν μπονους μετα τις 5 acts του d2, εβαλε μια εκτη. ξερεις τι εχει μπουνταλά συμφορουμιτη?? που να ξερεις, ερμε?? κατσε να σου πω.
TRISTRAM, μπρό μου. ωου γιες. φακιν τριστραμ, λεμε. σα να μην εφταναν τ αλλα, ο θεουλης εκανε αυτο που δεν εκαμε η μπλιζ. ρημάστε του ντιαμπλο1 του πασοκικου, του ορθοδοξου. ναι, ρε φιλε, ναι, και με τις αυθεντικες μουσικαρες μεσα. οι γεροι ξαναγινονται νεοι και οι νεοι παιδια. συγκινηση, γαματοσύνη, Επος.
δεν εχω (άλλα) λόγια. σηκωθειτε απ τους καναπεδες, βγειτε απ τις αντροσπηλιες σας και κατεβαστε το μοντ, αν σας συγκινησε ποτές η κλικικλικι Αρμονία. καντε εντριβες στον καρπο, λαδωστε τα ποντικια και stay a while and listen.... πριν ξεχυθειτε στον καθήντραλ για ν ανταμωσετε με τον λορντ οφ τερορ...
μισογυμνες ιπταμενες γυναικες προσπαθουν να με στριμωξουν. η ιστορια της ζωης μου....
αρωστημενη, h. r. giger ατμοσφαιρα στα τρισβαθα του καθήντραλ...
απο το φιναλε της περιπετειας.....
στο κλικικλικι πανθεον το ταιτα κουε ειναι σταθερα στο 1, αλλά το μοντακι αυτο με διαφορα βυζιού περασε το base game πανω στο οποιο βασιζεται, (κατι λεει αυτο) και στα χαρτια μου τουλαχιστον φιγουραρει στο νο2 των κλικικλικι οφ ωλ ταιμς. επενδυστε τον χρονο σας αφοβα, φασουλήδες. δεν θα χασετε.
ιδου το λινκ και πραξτε τα δεοντα...
Current version: 0.7.6.3 Mod inspired by Diablo 1 and Diablo 2: Lord of Destruction Compatibility: Grim Dawn Forgotten Gods expansion (requirement: base Grim Dawn, AoM and FG xpacks) RoT-Wikipedia: Make sure to re-import RoT database after mod update when using GD Stash...
forums.crateentertainment.com